Lige ne kadar kötü başlasakda Avrupa'ya çok iyi başlamışız grubumuz dişimize göre İnter ile çıkabiliriz. :)
Printable View
Lige ne kadar kötü başlasakda Avrupa'ya çok iyi başlamışız grubumuz dişimize göre İnter ile çıkabiliriz. :)
Avrupa'ya güzel başlamışız transferlerden Serdar,Orhan,Cenk ve Sezer'i çok beğendim genç ve potansiyelli bir takım kurmuşsun bence en iyisini yapmışsın :)
Önemli Türk oyuncuları ucuza almak iyi olmuş. Sezon başındaki sıkıntıyı da atlatmış gözüküyoruz. Gelecek güzel olacak gibi.
Miko bu mali fair play raporu hangi tarihte geliyor ? Haziran mı temmuz mu ? Kiralık gönderdiğim oyuncular gelirse maaş bütçesi uçar fair play falan kalmaz haziranda de la :D
Sıkıntı halen devam ediyor. Takım uyumu tam olarak sağlanmış değil. Eğer takım uyumunu sağlarsam tamamdır :)
Transferler iyi değil biliyorum fakat şuan bize gelenler bunlar. Şuanlık hepsinden istediğim verimi alıyorum. Özellikle Pepe beni epey bi yanılttı :)
Takım komple değişime gitmiş ilk 2 haftayı takma başarılar :)
Takımda değişiklikten sonra alışma dönemi olmus 2 hafta boyunca alışmışlardır.Şimdi kopma başlasın, anadolu takımlarına bayılırım benimde kayseri kariyerim var benimde olmadık yenilgiler aldığım oluyor yani ilk 2 hafta olabilir.Avrupa'da v.p yi yenmen mükemmel olmus moraller tavan olmustur.
Avrupa'ya guzel baslamissin, gruptan 2. olarak cikabilirsin bence :)
Simone Pepe müthiş transfer,gidenler iyi para bırakmış :)