slm bölgesel amatör ligde bartınsporda oynayan ziad ajaouz adlı oyuncu yok
Printable View
slm bölgesel amatör ligde bartınsporda oynayan ziad ajaouz adlı oyuncu yok
ya mesajı fazla attım pardon adminler
Sakin ol şampiyon. Oyunun veritabanında o oyuncu yok zaten bölgesel amatör ligi takımlarının oyuncularının %99 u yok oyunun veritabanında. Bu sadece liglerin yaması.
Ellerine sağlık hocam, deneyelim bakalım nasıl olmuş :)
kardeş bende olmadı ya nasıl yapıcaz 1 dosyaya hayır diyordu türkiyeyi seçemiyordum onu kaldırdım seçiliyor ama olmuyor
oldu kardeş yaptım ama sorunlar gene devam ediyor yozgat yimpaş sporu alamıyorum.
bir hata var tekirdağsporun ezeli rakibi lüleburgazspordur
NOT: Yeni güncellemede süper amatör ligleri de aktif olacaktır!!
başladıktan 10 gun sonra yine hata vermicek dimi
Kardeş benim bu yamamda oyundan atma sorunu yoktu ancak ne gibi bir hata aldığını merak ettim.
Ama yeni güncellemede herhangi bir hata olmamasına dikkat edeceğim.
Kariyer forumundaki Erzurumspor kariyerimde deniyorum zaten şu an ufak tefek eksiklikler var onları düzelteceğim en kısa sürede (1-2 gün) paylaşacağım.
açıyorum temmuz 10 gibi atıor oyundan tam tarihi hatırlamıom ama atıyordu
sanırım o benden kaynaklanan bir hataydı sistemi geri yukleyınce sorunsuz açılmıstı
İstanbul Süper Amatör gibi Bölgesel Amatör liglerini de yapman mümkün mü?
merhaba arkadaşlar .bir sorum olucak diyelim süper lige kadar çıktım ligleri kapatabiliyormuyum sonradan..
Sağol bu arada Kırşehir Köy Hizmetlerinin adı Yeşil Kırşehir Oldu
BAL'dan bir takımla oyuna başlayacağım fakat bazı sorularım yardımcı olursanız sevinirim.
1. BAL'da kadro, yaş vb sınırlama var mı? Yani mesela takımı 35 yaşındaki kaliteli veteranlarla doldurup oynayabilir miyim?
2. Oyuncu kiralama şansımız var mı amatör bir kulüp olarak?
3. Üst lige çıkmak ve sonrası için transferlerde ne tür bir strateji izleyebilirim?
1. ilk 11 de 24 yaş üstü 4 tane futbolcuya izin veriliyor diye biliyorum. 18 e de 24 yaş üstü oyuncu 6 tane alabiliyorsun. 2 de yabancı hakkın oluyor.
2. istediğin kadar oyuncu kiralayabilirsin bir sınır yok bu konuda.tabi gelecek oyuncu bulursan.
3. transferde genç oyuncu almaya çalış çünkü bir üst ligde de yaş sınırı var.
Çok emek verilmiş belli eline gözüne sağlık.
Çok emek verilmiş belli eline gözüne sağlık.
ben de editor data klasörü yok. kendim editor data klasörü oluşturup içine atsam olur mu? 2012'de öyle yapmıştık
tşk ederim
2. ligde bile yabancı oyuncuya izin verilmiyorken BAL da veriliyor mu ?