Hiç bir şey yok. Objektiflik dışı yorumlardan başka bir şey değil Burak'a söylenenler. Burak, Ümit'i geçmiş karşı karşıya kalacaktı attığı deparla, bariz bir şekilde formasından çekiyor dengesini bozuyor.
Printable View
Hiç bir şey yok. Objektiflik dışı yorumlardan başka bir şey değil Burak'a söylenenler. Burak, Ümit'i geçmiş karşı karşıya kalacaktı attığı deparla, bariz bir şekilde formasından çekiyor dengesini bozuyor.
Gs ilk golünden önce aydın karabulut'a faul var net hemde tartışmam bile. Ümit'in ilk sarı kartı çok alakasız, burak her pozisyonda çapraz bağları kopmuş gibi hareketler yapıyor. Dany kartları doğru, umutun sarı kartı alakası bile yok ayrıca aydın karabulut'a sarı gerekiyodu net attı kendini yere.
İlk yarı kartlarla geçti, ikinci devre yine kartlar havada uçuşucak ama gs vermez burdan maçı. Mancini taktiksel zeka olarak çok önde. Tek ön libero oynuyo suan sivas, çok rahat geçebilir gs o bölgeyi ama sivas savunma arkasına top atmaya başlarsa gs işin içinden çıkamaz.
İlk yarı için tartışmalı pozisyonlar yorumlarım:
- Eboue'ye atılan dirsek penaltıydı, verilmedi. Kırmızı da verilmeliydi.
- Dany'nin 2 sarı kartı da doğru karar.
İkinci pozisyonda ayağını rakinin bacağına sallıyor hava topunda. Direk kırmızı da verilebilir hatta.
- Galatasaray'ın ilk golünden önce Atif'in kaptırdığı topta Selçuk İnan faul yapmıştı, verilmedi.
- Galatasaray'ın penaltısı doğru karar, el açıktı, top ele geldi.
- Sivasspor'un kırmızı kart pozisyonunda (Ümit'in 2. sarısı) Burak Yılmaz kendini yere attı. 2. sarı ve devamı kırmızı yanlış.
Hakem kontrolü elinden kaçırdı. Facia.
Roberto Carlos 2 stoperi sarı kartlı iken birini çıkarmadı. Çok büyük hata.
Kumbara unuttugunu dusunuyorum bu soruyu o yuzden soruyorum eboueye yapilan faul ve dany"nin ilk sarisi cok ucuz degilmiydi cunki eboue"ye yapilan faul ile danynin yaptigi faul ayniydi
Kesinllike unuttum, hatırlattığın için teşekkür ederim ama pozisyonu net görmedim müdahele var orası kesin dudak patladı zaten. İçerde mi dışarda mı orasını kestiremedim dikkatli bakmadım, mutlaka devre arası tekrar verirler maç başlamadan önce ama içerde gibi duruyo o yüzden penaltı doğru karar olurdu.
Fakat dany hakkında seninle hem fikir değilim, ilk faulde kontra pozisyondu ve en ufak temas deparlı oyuncuyu savurur. İki kartta bana göre doğru, aboo'nun dediği gibi maç koptu gidiyo hakem inanılmaz kötü yönetiyo maçı ve direk sonuca etki ediyo.
Aslında bu maçı tartışmanın ve pozisyonları değerlendirmenin pek bir anlamı yok. Çok kötü bir maç oluyor, tabi şahsi fikrimdir.
Paslar: GS 128 - 238 SİV
Valla Sivas biraz daha net pozisyonlar bulabilse gol gelecek gibi. Her an her şey olabilir. Bir kontrayla Galatasaray farkı 2'ye de çıkarabilir.
Melo'nun uçusu süperdi baya estetik bir hareketti.Yahu tamam faul varda nedir bu hareketler.
Burak kendini atmada da 100 ler kulübüne girdi mi acaba ? bi istatistiği falan var mı ?
Cicinho sarı kartı varken topu yere fırlattı sarı vermedi hakem.İyice kontrolü kaybetti iki taraf içinde rastgele düdük çalıyor.
Verdiği sarı karta bak ya :D O pozisyon ya faul değildir ya da direk kırmızıdır.
Cicinhonun oyundan atilmasi lazimdi topu yere sektirdigi icin.
Hakem iyice sasirdi :)
sivas'ın penaltısını dillendirmiyor bile spikerler helal olsun
Hakem 2 taraf içinde kötü maç yönetiyor şuanda.2 tarafada verdiği vermediği çoğu karar hatalı.O yüzden ne Gs'li arkadaşlar ne de rakip arkadaşlar kendilerine pay biçmeye çalışmasın bence hakem komple kötü.
Hakem kenarda ip atlasin
Hangi hakemimiz iyi ki. :D Burdan gönüllüler toplayalımda adam gibi hakem çıkar belki. :)
Böyle birşey yok
Bu nasıl maç ya ahahahha :D
Drogbaya çalinan penalti bence komediydi bence penalti degildi.
Hakem maçı katletti. Cicinho'nun 2. sarı doğru ama öncesindeki Drogba'ya yapılan penaltıyı resmen uydurdu. O kırmızı da hatalı dolayısı ile. Hiç bir şey yoktu.
İlk defa bir hakemi mimledim; Halis Özkahya. Önceleri hata yaparlar normaldir derdim de resmen maçı hiç etti adam yahu. Hakemsiz oynasak daha normal bir maç olabilirdi. Maçı kapattım 2 kırmızı bir penaltı daha olmuş :D
Özkahya fena çuvalladı maçta.
Drogba bilerek kaçırmış demiş Fenerliler bilmiyom var mı ? :D
toplamda kaç kırmızı oldu ve kimler atıldı
Penaltı penaltı değil doğal olarak kırmızı yanlıştı.Cicinho'nun 2.sarıdan gördüğü doğru karttı.Bence maçta hakemin doğru kararlarını yazalım buraya daha çabuk biter.Hayatımda gördüğüm en kötü hakem yönetimlerinden biriydi.Böyle 3 puan kazanacaksak hiç kazanmayalım daha iyi.
BAL liginde bile böyle kötü hakem görmedim.
Bu meşhur "Fener atana kadar." muhabbetlerine gülüyor ve dalga geçiyordum da böyle uzatmalarında iki kırmızı bir penaltı olan maçların uzatılan dakikada saniyesinde bitmesiyle doğrusunun bu olduğunu anladım. Bundan sonra verdiği uzatmadan 10 saniye fazla oynatan hakem hakem değildir.
@ William Rookwood
BAL liginde bile boyle kotu mac oynanmiyordur ama, hakem napsin. Yalniz bu hakem ciddi ciddi nasil lisans alabilmis, almis olsa bile nasil superlig hakemi olabilmis.
Ikinci yari mahalle maci gibiydi. Sivas cok daginik bir goruntu cizdi, Galatasarayin daha farkli kazanmasi gerekirdi. Avrupadan herhangi bir takim bugun Sivasi besler gonderirdi.
Hadi süper lig hakemi olabilmis peki Fifa kokartı nasıl alabilmis ?
Uzun zamandır gördügüm en berbat hakemdi zaten geçmiş vukuatlarıda onun hakemligi bırak nasıl bir insan oldugunu gösteriyor.. Bknz. Rüştü'ye adam degilsin demesi , Meireles hakkında yalan rapor yazması gibi.Zaten TFF o rapor olayından sonra daha maç vermemeliydi bu adama madem yazdıgı raporu yalanlıyorsun demekki bu adam sahte rapor düzenliyor niye sahalara sürüyorsun tekrar ?
lisansi aslinda meirelesin tukuruk olayindan sonra yirtilmasi lazimdi cok berbat bir hakem uzerine bide fifa kokarti vermisler cok ilginc.
Oyunun bu kadar kötü olmasının sebebi tamamen hakemdir. İki takımında kaliteli ve etkili oyuncuları var, hakem sayesinde çok heycanlı ve zevkli geçicek bi maçı mahalle maçı olarak izledik.
Bu arada aynı şekilde şu oyunuyla avrupadan bir takım gs'ı da besler gönderirdi.
Hakem çok kötüydü dolayısıyla maç çok gergin geçti. Maçı izlediğim yerde (sivastayım) canımı zor kurtardım yeminle.
Herkes hakemden bahsetmiş ama takımlar nasıldı onu söyleyecek yok mu :)