Originally Posted by
footballer33
Beşiktaş'ın sıkıntısı, F.Bahçe'ye oranla daha fazla. Bir kere sağ bek, en büyük problemlerden biri. Serdar bana hiç güven vermiyor. Hele önünde Caner ve Sow ikilisi olacakken o bölge folloş olabilir. Gelgelelim, Atiba'yı sağ beke koysak bu defa da Veli orta alanda oynayacak ve Atiba'nın orta saha katkısından yoksun kalacağız. Ayrıca, Veli'ye orta alanda oynadığı hiçbir maçta güvenemiyorum. G.Saray derbisinde yaptığı hatanın bir benzerini bu derbide de yapabilir. İki ucu ...lu değnek yani kısaca. Bu bölgelerde yapılacak tercihler maçın bizim açımızdan gidişatını belirleyecek. Ben, Serdar'ın yedek kalmasını tercih ederim şahsen. En azından, Caner-Sow ikilisini durdurma konusunda ve sağdan atağa çıkma konusunda daha az problem yaşarız. Bir detay daha var: forvet. O bölgede %100 Almeida olacak elbette; ancak Egemen-Bruno Alves ikilisinin arasında ezilebilir hava topu alma konusunda. O yüzden, Almeida bu maçta daha gezgin oynamalı ve sürekli boşa kaçmalı. Yaratacağı boş alanları da, hızlı adamlarımız iyi değerlendirmeli. Bu şekilde, F.Bahçe'ye karşı bir şansımız olabilir.