Klasik bir Baroni..
Printable View
Klasik bir Baroni..
Egemen - Kweuke güreşini izliyoruz
Caner gereksiz kart gördü.
kimse kusura bakmasinda bu sow kadar beceriksiz bir forvet daha görmedim.. güiza bile atardi o pozisyonda golü ne diye topu sagina cekip artislik yapiyorsun? direk vur girsin arkadas..
devre bitiyor sanırım. Dayan Rize....
Cristian sezon sonunu garantiledi :D
Efsane gol attı Cristian.
Aha Cristian:) adam bir şekilde yapıyor yapacağını:)
Baroni çok enterasan bir adam, en kötü gününde bile tehlikeli. Sanıyorum kimsenin vazgeçemiyor oluşunun sebebi de bu.
Şike yapsana diyen Rize taraftarına bu gol.
FENERBAHÇE bitti demeden bitmez...
Cristianada o kadar lafetmiştim.
Baroniiiiiii 1-1
besiktas macindan sonra ersun hocanin ilk yari istatistiginin erken patladigini soylemistim ve bjk macinin bit dususun baslangici olacagini soylemstm umarm yanilirim
+larda gol atmalara doyamadı Fener :n::n:
bu webonun suçu ne adam golde atıyor neden oynatılmıyor arkadaş
Attık tamam iyi de ilerde top tutamıyoruz. 2. yarı Webo girmeli mutlaka. Yoksa zor kazanmamız.
Rakip taraftar ne zaman şike diye bağırsa gol atıyoruz. Mesaj mıdır nedir anlamadım? Saracoğlunda adam tutturup her maç bağırtmalı şike diye.
Baroni'nin golü paylaşabilecek kimse varmı ?
Herkes efsane gol falan yazıyor :)
Sow bugün gerçekten kötü. Kaçırdığı gol ona yakışmadı. İlk yarıyı kurtardık ama iyi oynadığımız söylenemez. Gerçi Rize'de maç başında ki etkisinden uzak kaldı.
iyide takımda webonun ilerdeki verimini verebilecek forvet yok top saklayabilen kaçtane forvetimiz var webo ee o zaman bırakta oynasın sağına soluna emenike kuyt sow serpiştircen ama webo oynuyacak sırf adamları küstürmemek için webo kızağa çekiliyor saçmalık
Fenerbahçe'ye gol attıktan sonra "şike yapsana" diye bagıran taraftarı anlamak güç. Rakip takım en iyi ancak bu şekilde motive edilebilir! :D
Şu şike tezhauratını maç sonu düdük çaldıktan sonra yapın arkadaş yapacaksanız :D Hala mı öğrenemediler hep ters etki yaratıyor :D
Hakketen efsane vuruş olmuş :D
bu arada mactan once ligtv de yorum yapan gözlüklü yorumcu acayip sacmaladi o aklima geldi yeri degil belki ama :D galatasarayi öveyim darken kendi ayagina sIkti... neymis sözde ligin en kötü defansina sahip galatasaray bile 14 gol yemis fener 15 gol yemis ulen 1 gol farktan ne olur seni oraya yorumcu diye koyani ne yapsinlar :D
Maç Serkan vs FB şekline geldi iyice.
Serkan o topa zıplayamadığı için gönderildi zaten.
Serkan'ı itin bir yerine sokarken, Baroni'nin golünü es geçmeyelim bence. :) Baroni bu yüzden oynuyor.
Gözünün önündeki eli verdi ama ikinci sarıyı vermeye cesaret edemedi hakem.
Serkan top durdurma konusunda zaafları olan bir kaleci zaten.
Görmese neyse de, göre göre nasıl vermiyor 2. sarıdan kırmızıyı. Rezillik.
bu kweuke 2 gol mü atmis simdi bu kadar haftadir? demekki bu adam bombos bir adammis fm de ortaligi kasip kavuruyordu... zaten bu suskun golcüler genelde fenere gol atiyor hep nedense :)
Alper çıktı Webo girdi.Heyecanlı dakikalar bizi bekliyor.
canerin atilmasi lazimdi "normal" sartlar altinda.
Benim merak ettiğim yine 90'da gol gelecek mi bakalım. :D Son 10 dakika kaldı. :D