Balta o kaçar mı be :(
Printable View
Balta o kaçar mı be :(
Hakan aslında dönem dönem oynatılırsa yarar sağlar gibi çünkü uzun periyotlarda fiziği çok yetersiz kalıyor.
reizden hep SIK hareketler. :D
keske ortasahada 1 melomuz daha olsa gerçekten dunya capinda bir on libero.
2. yarıya kadar farkı korursak Sneijder'i alalım oyundan. Kasap havası başladı yine, sakatlanmasın şimdi durup dururken.
dunyanin sayili liberosu diye bosuna demiyoruz aslanim benim. :D 0-3
edit : melonun attigi gol ofsaytmis
3. gol net ofsayt.
Rakibin zayıflığının da etkisiyle çok iyi oynuyoruz. Özellikle Melo'nun pas dağıtımı çok çok iyi. 3. golü de bulduk devamı gelir umarım.
Atak yaptığımız taraftaki yardımcı hakemde iş yok.
Fark artar bizimkiler durmazsa.
O kadar oynadıkları toptan keyif alıyor ki bizimkiler, eğer her maça böyle çıkarlarsa sezonun geri kalanı için umutlu olabiliriz
ruh geri geldi boyle devam edersek 2. yari bisiler yapariz.
çok rahat bir ilk yarı izledik. 2. yarıda böyle devam edelim.
Sneijder patlıyor be abi :D
Ah be Semih'te atıyordu neredeyse :n: Galatasaray formasıyla 1 golü var o da saçma sapan bir şekilde girmişti :D
Zevk veren bir top oynuyoruz.Drogba bu maçta da etkisiz,biraz dinlense iyi gelecek.Neyse devreye giriyoruz dönüşte normale döner.
Hakan Balta' nın verkaçları mükemmeldi.
İlk yarının en güzel hareketiydi bana göre
10 dakkadır adamlar oynuyor. Yemesek olmaz !!
2.yarı başladı başlayalı top oynamıyoruz.
Savunmada yapmamız gerekn
https://pbs.twimg.com/media/Bcl5nDzCcAEnGXK.png
jorgacevice bak sen :D
Erciyes kalecisi Onur'dan beter çıktı :(
sabrivela...
https://pbs.twimg.com/media/Bcl654FCYAAYwyK.jpg
Her maç deniyor böyle,bir gün atacak diye korkuyorum :(
yalniz bruma sola geçince daha iyi rakip kaleye gidiyoruz gibi.
of of jorga ne çıkardı be Burak'ın kafayı..
Bu ne ya her kaleci bize gelince panter,hem de 3 hafta üst üste.
Ramazan(!),Onur,Jorgecevicailsdşa(artık nasıl yazılıyorsa :n: )
Brumayi cikartti ya :@ deli ediyor mancinin su degisiklikleri adami
Umut'un girmesi mantıklıda Bruma'nın çıkması pek değil.
Yekta girecek birazdan
Ceyhun'muş :)
Bu kaleciler nedir abicim :D
Hikmet dizdi küfürleri :)
Haydi hayırlı olsun 2. kapattık ilk yarıyı.
Kasım'ın sonunda başlayan yükselişimiz yavaş yavaş devam ediyor.Devre arasını verimli bir şekilde geçirip çok daha iyi bir şekilde dönmeliyiz.
Tebrikler Galatasarayım !
Melo'nun gol ofsayt. Son yapılan hata gol olsaydı puan kaybı yaşanırdı.
Tebrikler Aslanlar'a son haftalarda iyi futbol ortaya koyuyoruz en azından devreyi 2. olarak tamamladık.Kupa maçlarını da oynayacağımız için takım iyi hazırlık yapmış olacak lige 2. devrede de iyi sonuçlarımız devam edecektir diye düşünüyorum.İlk devre bizim fikstürümüz zaten zorluydu zorlu deplasmanların çoğunu atlattık zorlu rakiplerle artık evimizde yapacağımız için 2. devre farkı iyice kapatabiliriz.
Güzel bir hafta oldu bizim açımızdan hem rakiplerimiz puan kaybetti hemde biz güzel bir galibiyet aldık. Yarın Fener'in puan kaybedeceğine inancım dahada arttı inşallah yanılmam. Puan farkı 5 veya 8 lakin 2. yarıda fikstür bizim en büyük avantajımız umarım bunu iyi değerlendiririz ve sene sonu en kötü ihtimalle 2. sırada tamamlarız ligi.
Maçta ise takım genel olarak iyi oynadı. Drogba etkisizdi, Sneijder form tuttu, Melo'yu çok beğeniyorum.. Hamit'in de dönmesiyle ve yapılacak 1-2 nokta transfer ile 2. yarı dahada iyi bir sezon geçireceğiz inşallah.
Maç ilgili bildiğim tek şey çıkan ilk 11, izleyemedim maalesef. Kazanmamıza çok sevindim, sanıyorum fena da maç olmamış. İlk 11 ve bu zamana kadar ki Mancini üzerinden yaptığım bir çıkarım var, sabredip, şans verirsek Lucescu & Shaktar örneği Mancini & Galatasaray ile ülkemizde uygulanabilir. Gelmeden yerin dibine sokulan Mancini bence hiç de fena bir iş çıkartmıyor. Rakibi analiz ediyor, gerekirse maç öncesinde gerekirse maçın içinde hamle yapıyor. Klasikleşmiş, tek bir hamlesi yok. Mükemmel değil, hataları var, bunlara da katılıyorum elbette. Fatih Terim'den sonra faklı geliyor tabii, hiç sevmeyen de çok kişi var ama ben uzun vadede faydalı olacağına inanıyorum. Geçen sezon aldığımız puanı almış durumdayız, üstelik bu sefer hoca değiştirdik. Geçen sene liderdik, bu sene 6 puan fark attığımız rakibimiz bize 5-6 veya 8 puan fark atabilecek kadar bir performans göstermiş durumda. ŞL'de yine gruptan çıktık, kupada yola devam ediyoruz. Bence şampiyonluk hala zor, işi sanıyorum derbi çözecek. Ama dediğim gibi uzun vadede Mancini bizde iş yapacak gibi görünüyor. Umarım yanılmıyorumdur.
Bruma yerine Yekta oynasa daha rahat kazanırdık maçı.Bruma ilk 11'den ziyade maçta skoru alınca oyuna girip tecrübe kazanması lazım.Henüz pişmiş değil...
Sneijder'i Allah nazarlardan saklasın. 10 numara top oynuyor :D