Mehmet Topuz oynayabilirdi o bölgede. Sonuçta Fenerbahçe evinde oynuyor seyirci avantajı da var. Sanki ölüm kalım maçıymış gibi sakat oyuncuları riske etmenin ne anlamı var.
Printable View
Mehmet Topuz oynayabilirdi o bölgede. Sonuçta Fenerbahçe evinde oynuyor seyirci avantajı da var. Sanki ölüm kalım maçıymış gibi sakat oyuncuları riske etmenin ne anlamı var.
Fenerbahçe duran toptan atarsa atar. Bu kadro biraz zor gol atar gibi.
A2 takımıyla cıksak bile bu maçı taraftar alır.
Kazanır Fenerbahçe. @balde_mir_07 dediği gibi şampiyonu deplasmanlar belirleyecek. Evinde büyükler kaybetmez.
evinde kazanir diye bir kaide yok bence, mac sahada kazanilir. hic cikmasinlar o zaman maca.
mac zor gecer bence, sadece taraftarla bitmiyor o is. isler biraz ters gitsin, o zaman goruruz o taraftari ;)
Bu arada Fırat Aydınus sahaya cıkmamıs içerde ısınıyormus.
isteğim gibi bir kadro çıkardı umarım yüzümüz kara çıkmaz, bende maça gideyim artık
Gergin başladı maç.
Emre B. yine küfür edip tehtitler savuruyor.
Kasımpaşa klübesinden 2 kişi tribüne gönderildi.
Edit: Spiker düzeltti şimdi. 2.sine tribüne gönderirim diye işaret etmiş hakem.
Hey maşallah Kasımpasa daha bastan amacını belli etti. :)
Memlekette huzur kalmadı vay arkadaş. :) Oturup adam akıllı maç bile izleyemiyoruz.
Futbolda da kalkmalı dokunulmazlıklar, bazı futbolcular kabak tadı verdi artık.
Şu Fener maçlarında gözüm hep Stoch'u arıyor ya :) Cidden seviyordum ben o adamın stilini. Pıtı pıtı koşuyordu, uzaktan yapıştırıyordu felan.
Şu maçı kazanmamak için hiçbir sebep yok galibiyet golü birazdan gelir.
Nasıl oynuyoruz arkadaşlar izleyemiyorum da :)
Ali İsmail Korkmaz Fenerbahçe Yıkılmaz...
Emre gene baya sağlam küfür etmiş. Ultraslan resmi twitter da vine'ı var. İsteyen bakabilir. Ortalığı karıştırmayı çok seviyo bu Emre.
Babel boş kaleye şut atamadı.
Emre artık bi emekli olsa, Meireles Porto'ya filan dönse, Volkan şöyle bir İspanya'ya transfer olsa... Çok mu şey istiyorum...
Fenerbahçe nasıl oynuyor? beyler
Alves ve tekmeleri...
kasimpasayi dogruyor hakem skandal bir karara imza atti kirmizi vermedi alvese.
Kasımpaşa ofsayt taktiği yapıyor ve Fenerbahçe neredeyse her pozisyonda ofsayta kalıyor çünkü ofsayta kalmak dışında ne yapacaklarını bilmiyorlar. Bir gün şu takıma adam akıllı bir hoca gelecek elbet lakin biz o günleri göremeyeceğiz : )
alves saçmaladı.kötü oynuyoruz bunda kuytın etkisi çok ersun yanal adama forvet oynadığını hatırlatmalı sağa sola çok deplase oluyor
Fenerbahçe'li topçularda ya şampiyonluk giderse tedirginliği var resmen. Hareketleri bunu gösteriyor.
Emenike girincede Kasımpaşa bu kadar ilerde savunma bırakacak mı görecez bakalım.
Şu anki sistemde kanatları kullanıp Kuyt'ı topla buluşturmalıyız. Fakat bunu yapamayınca mecburen Kuyt da boşluklara ve sağa sola deplase olmak zorunda kalıyor. Şu anda ne oynadığını bilmeyen bir Fenerbahçe var.
Hiç bir Fenerbahçeli arkadaşım yazmamış.:
Salih neden oynamıyor?
Kasımpaşa nasıl oynuyor peki, maç nasıl geçiyor?
Holmen'in yerine Baroni oyunda. Yanal'ın seçimleri de biraz komik doğrusu.
renkdaşlarım bana tekrar kızacaklar ama ben onları rahatsız etmeye devam edeceğim. Kusura bakmayın takımın bu fiziksel gücü ile bu organizasyonsuzluk ve hocasızlıkla Şampiyon olamaz. İlk yarı puan farkı ile lider bitirene kupa vermiyorlar..Burası Arjantin değil. Asıl lig 2. yarılarda başlar Türkiye'de..Büyük ihtimalle ligi 3. bitiririz. Şampiyonluk yarışı Beşiktaş ile Galatasaray arasında geçecek gibi görünüyor..
Artık adam gibi teknik direktör ile yeniden yapılanma zamanı. Gereksiz ve yaşlı oyunculara güle güle..
Kuyt, Webo, Baroni, kadlec, Mehmet Topuz, Emre,Meireles'e güle güle. Volkan da kötü oynamaya devam ederse gitmesi lazım...
Arkadaşlar konu Fenerbahçe - Kasımpaşa konusu. Melo'nun ve Emre'nin karşılaştırması değil. Ve lütfen yorumlarınızdaki üsluba dikkat ediniz.
Penaltı güme gitti yine
Kasımpaşalı kerem kırmızı kart gördü.
Tam Canerlik maç oluyor aslında Kadlec çok etkisiz.
10 kişi Paşa'yı evimizde yenemezsek zaten şampiyon olmayalım
''adalet'' işte naparsın.