-
Tebrikler Trabzonspor, buraya kadar geldiğin ve ülkemize puan kazandırdığın için teşekkürler.
Yanlız söylemeden edemeyeceğim, UEFA'da ki kura mantığı nedir ya? Sen git grubunu birinci bitir, Şampiyonlar Ligi'nden gelen takımla eşleş.Oldu mu bu şimdi? Çok büyük bir haksızlık bence.Trabzonda biraz kura şansı olsaydı ya da geçen sene Fenerbahçe'ye gelen rakipler Trabzon'a gelseydi Trabzon'da Yarı Final görürdü diye düşünüyorum.
-
Maçın özetine bakarak konuşuyorum, Trabzon'un tek atağı 88. dakikada gelmiş ve o da, Özer'in ceza sahası dışından çektiği şutmuş. Juventus tarihi farkı kaçırmış, Onur olmasaydı abartısız 9-10 olurdu herhalde. Bu kadar ezici bir futbol beklemiyordum Juve'den, şaşırdım. Bu sonuç beklenebilir; ancak oynanan futbol çok kötüydü Trabzon açısından.
-
trabzon ordaki macin 2.yarisina guvenip o dizilimle cikti ve yanlis yapti. colman begenilmiyor ama o olmayinca pas baglantilari sifirlandi takimda. top cikaramadi trabzon. ilk mactaki gibi baslayip duran top falan kovalamali tempoyu dusuk tutmaliydilar bence. ikinci yari duruma gore yuklenilmeliydi. gs elemis olabilir ama juve guclu bir takim, mancini de galibiyeti mucize olarak yorumlamisti. trabzon teknik kadrosu ve camiasi juveyi biraz hafife almis olmali gs nin elemesine bakaraktan. juveye boyle cikarsan cezalandirilirsin.
bunlardan ayri, onur olaganustu bir kaleci. boyle bir kalecinin cv'sinde sampiyonluk olmali bence. trabzon bunu basarabilir mi bilmem ama onura bu yakisir. milli takimla belki nasip olur :)
-
Benim adıma çok zevkli bir maçtı. İlk defa sadece seyretmek için stada gittim ve futbola doydum :) Kalede Onur olmasaydı baya büyük fark olurdu.
En merakla beklediğim Giovinco ise çok güzel oynadı. Tribünde herkes onu konuşuyordu. Covanni diyende vardı ama canları sağolsun :D
Maç sonunda tüm tribünler Juventus'u alkışladı. Juventus'lularda gelip tribünleri alkışladı. Pirlo adına tezahurat yapıldı, Pirlo karşılık verdi. Güzel görüntüler vardı.
Bir de maçtan önce Juventus deplasman tribünü nedense boşaltıldı. Bayraklar, pankartlar söküldü. O kadar İtalyan nereye gitti anlamadım. Yaşanan kötü bir olay da yoktu halbuki.
Edit : Şunu da ekliyeyim. "Biz bu Juventus'u eleriz" felan diyenler vardı. "Elemesek bile Trabzonda yeneriz" diyenler de. Görmüş oldular Juventus'u. Yedek kadroyla çıkıp çok rahat bir galibiyet aldılar. Trabzona top göstermediler. Tevez ve Llorente olsaydı Onur o kurtarışları belki yapamayıp büyük bir fark olacaktı. Juventus'un ilk maçta öyle sakin oynamasının sebebi yoğun maç temposu. Adamlar "Turu geçelim bize yeter" modunda olduğu için golü attıktan sonra duruyorlar. Bugün de ilk gole kadar süper oynadılar. Golden sonra oyunu Trabzona verdiler. Sonra Conte'nin emriyle tekrar oyunu kontrole alıp 2'yi attılar. 2'den sonra maçı rolantiye almalarına rağmen net gol pozisyonları buldular. Hatta 2-3 kere herkes birbirine verdi topu "al sen at, yok yok sen at, vallaha olmaz sen at" diye :)
-
-