Sonradan silkinmişiz süper olmuş.
Printable View
Sonradan silkinmişiz süper olmuş.
Aslında okadarda kötü sayılmaz... sonuçlar güzel... Ama dikkatimi çeken nokta yediğin kadar atıyorsun yani yanlışlar doğruları götürüyor :)
Ortalama gidiyor.Forvetlerimin ne yapacağı belli olmuyor. Kanatlarım iyi oynayıp golleri attıkça kazanıyorum. :D Zaten biraz dan ligin son maçını yapacağım.Umarım bir süpriz yapabilirim. :D
Güncellemeyi yarın yapacağım. Şimdi son maçla birlikte yatacağım. Yarın akşama görüşürüz.
Küçük bir not: Az önce şans eseri bir haber gördüm. Avrupa liğinde süpriz bir final var. Yarına kadar tahminleri alayım. Hangi türk takımı bu başarıyı göstermiş olabilir :D
kötü sonuçardan sonra son maçlarda epey ilerleme var ama bu inişli çıkışlı grafiğin son bulması lazım artık, bu takım bu ligden çıkabilecek potansiyele sahip fazla puan farkıda yok, kalan maçlardan maksimum verim bekliyoruz
Sonunda lig bitti. Süpriz bir sonuç elde ettik. Lig analizi yapmadan önce avrupa liginde final oynuyan türk takımı kimdir diye sormuşdum ama kimse ilgi göstermemiş. Ben yinede kim olduğunu paylaşayım.
Buraya gelene kadarki maçları
http://i.hizliresim.com/0Vq4XB.png
Maçıda izledim. İkinci yarı iki tane %100 gollük pozisyonları birini drogba diğerini umut kaçırdı. Bu arada menejerleri mancini değil Şota Arvaladze idi. 27 aralıkta takımın başına geçmiş.
Ligi bitirdik. Kariyeri açarken hedefim play off oynamaktı. En kötü finalde elenirim diye düşünüyordum. Fakat lige kötü başlayınca hedef düşürüp küme düşmemeyi düşünürken ligin ikinci yarısındaki muhteşem seri galibiyetlerle ligin bitimine 3 hafta kala artık ciddi ciddi play off oynamayı düşünüyordum. Ama takım iyi oynadı. Rakiplerimizin de devamlı puan kaybetmesi ile sezon sonunda mutlu sona ulaştık. Aslında ligin bitimine bir hafta kala şehrimizin kardeş klubü Demirspor linyiti yense idi. Başka maçlara bakmadan önümüzdeki maçı kazanmamız yetiyordu ama olmadı son hafta sadece yenmemiz değil linyitinde puan kaybetmesi gerekiyordu. Uzun lafın kısası güncellemeler aşağıda bulunmaktadır.
Bu da bu seneki süper ligin puan durumu, süpriz bir sıralama var :D
http://i.hizliresim.com/gl5nzQ.png
Bir sonraki güncelleme transferler ve hazırlık maçları hakkında olacaktır. Transferlerin %90 ını zaten sezon ortasında Bosmann kuralı ile yapmıştım.Tabi güncelleme pazara gelir.
Türkiye dünya kupasına grubundan lider olarak çıkıp giderek zaten süpriz yapmıştı. Üstüne üstlük birde dünya kupasında üstün performansla çok iyi bir yerlere geldi.
Yanlış görmediysem ilk güncellemelerle birlikte inanılmaz kötü takım 2.olmuş
Süper ligte ise Bursa 2.sıradan bir anda 16.olup lig düşmüş değişik bir kariyer :D
o performanstan sonra üst lige çıkman oldukça başarılı bir durum, başta oraları haketmeyen kadrolar üstlerdeyken sen ise altlarda dolanıyordun takımın hakkını vermişsin tebrik ederim
Teşekkür ederim. Aslında ikinci yarı hem selçuk şahinin sakatlığının düzelip form tutması hem sağ ve sol beklere yaptığım transferlerden verim aldım. Takım güçlülere karşı kafa tutuyordu ama altakilere karşı rezil oynuyordu. Heleki balıkesir maçında 5-2 mağlubiyet bunu güzel gösterir. Ki şampiyonu iki maçtada yenmeyi başardım. :D
Kariyerin ilginçliğine gelince sadece benim açımdan değil türkiye ve galatasaray açısından da ilginç oluyor. Türkiye hollandanın grubunda lider olarak dünya kupasına gitti. Almanya'nın arkasında ikinci olup ikinci tura yükseldi arada portekizin olduğu takımları eleyerek yarı finale geldi ve İngiltereye elendi ki ingiltere dünya şampiyonu oldu. Dünya ikinciside süpriz bir takım olarak turnuvanın süprizi kamerundu. Bu arada Türkiye 3.lük maçında normal süresi 1-1 biten maçta penaltılarla arjantini eleyerek dünya 3.sü oldu :D Son penaltıyı atarak bu başarıyı sağlayanda Hamitti.
Galatasaray, Real Madridin grubunda 3. olarak avrupa ligine gitti. Sırası ile Lazio-Psv-Dinamo Minsk (Galiba :D) ve Om yi eledi. Finalde Tottenham ile oynadı. Basit iki golle mağlup oldu ve Avrupa ligi ikincisi oldu. Bakalım Seneye beşiktaş avrupada ne yapacak. Bu arada Beşiktaş ta itibarda türkiyenin en iyi takımı oldu. :D Rize şl de ne yapacak fırsat buldukça yayınlayacağım. :D
Sonunda ikinci sezonumuza başladık. Öncelikle transfer geçmişini paylaşmak istiyorum.
Transferin çoğunu zaten daha önceden bossman kuralı sayesinde yapmıştım. Sonradan gözüme çarpan işime yarayacağını düşündüklerimi aldım. Özellikle gençlere önem verdim. Hele bir tanesini fenerbahçenin teklif yaptığını görünce direk 1 m Tl verip aldım. Resmini şimdi paylaşacağım. Sizlerden de görüş almak istiyorum. Umarım hata yapmamışımdır.
Şuanda ligde iki maç yaptım ve transferlerimden memnunum.
Medyanın bizim için yaptığı tahmine göre 18. olacağız. Ama bizim hedefimiz ligde kalmak. Akşama da yaptığım transferlerin bazılarını ve ligin ilk iki maçını paylaşacağım. Şu anda tahminleri alt üst ettik. :D Eğer ki bu performansımızı devam ettirirsek çok güzel şeyler olacak. :D
Spoiler: SalmanEssa
Spoiler: Erhan Karayer
Spoiler: Cemil Adıcan
Spoiler: Hakan Bayram
Spoiler: Erdinç Özdemir
Spoiler: Emre Demirhan
Yukardaki oyuncuyu fenerbahçenin elinden kaptım. 1 m Tl verdim. Umarım verdiğime değmiştir.Spoiler: Hakan Özdoğan
Ve sezonu açtık. İlk baştada dediğim gibi hedefimiz düşmemekti ama iyi oyunla tahminleri alt üst ettik.
http://i.hizliresim.com/vzLo1z.png
Arkasından oynadığımız trabzon maçı için en iyi ihtimalle berabere kalırım diye düşünerek gittim. Ama ilk yarı güzel oyunla önde bitirdim. Fakat ikinci yarı bizimkiler frene basınca maç berabere bitti.
http://i.hizliresim.com/NV4byg.png
3. maçımızı evimizde gençlerbirliği ile yaptık. İlk iki maçın havası ile kesin galibiyet düşünüyordum ama takım sanki iki haftadır harikalar yaratan değilde başka takımdı.
http://i.hizliresim.com/vzLQYm.jpg
Cemil dışındaki transferleri beğenmedim, daha güzel bir transfer dönemi geçirebilirdik hakana boş yere o kadar para vermişsin. Ligde de gençler maçına kadar iyi gitmişiz ama o 6 yakışmış mı hiç adanaya...
Evet haklısın hiç yakışmadı. Takım berbatın ötesinde oynadı nasıl oldu bende anlamadım. Zaten ilk yarı 3-0 ı buldular.
Cemili ben beğendim. Savunmaya sigorta lazımdı iyi oldu. Erhan sağ bekte iyi iş yapıyor şimdilik. Salman hazırlık maçlarında iyi idi. Ama kasımpaşa maçından önce yorgun diye soneri oynattım oda iki maçta iki gol atınca kesmedim. Diğerlerini genç diye aldım. Hakan ı bir an gaza geldim aldım. Yoksa sol bekte adam çok :D Şu anda selçuk şahin orda iyi duruyor. Peki son ss deki Hakan Özdağan nasıl ? yoksa bahsettiğin hakan bu hakanmı?
Yakar kardeşime katılıyorum , daha iyi transferler olmalıydı. Bedelsizleri kovalamak veya yaşını almış ama halen iş yapabilecek kumaşı sağlam maliyeti ucuz birilerini takımda görseydik biraz daha iyi olabilirdi.
Transferlerin her maçta sana farklı performans göstereceklerini söyleyebilirim , bir bakmışın kazanmışlar bir bakmışın fark yemişler , nitekim Gençlerbirliği maçı örnek teşkil ediyor .
Devre arasında alabilirsen lider vasıflı oyuncular al.
Hakan özdoğan Türk regenler için iyi olabilir ama 5 sene sonrası nasıl olur bilemem çünkü ofansif orta saha oyun kurucu olarak kullanıcaksın büyük ihtimal; yaratıcılık, takım oyunu, soğukkanlılık gibi forvet arkası oynayacak bir oyuncu için mental özellikleri kötü. Onu eğitecek sağlam bir mentalist lazım Kuyt gibi mesela. Bana kalırsa çalışkanlığı gelişirse, driblingi, ilk dokunşu, bitiriciliği falanda var iki yönlü orta saha olarak kullanırdım. Tabi bu yönde eğitmek lazım
Mesela önerebileceğin oyuncular varmı. Şu anda başkan 3,5 m TL transfer parası verdi.106,000 de maaş bütçesi var.
Geleceği zaman uzun daha 3 yılı var. Bu arada Kuyt u ikna edebilirsem belki olabilir ama çok zor gözüküyor.Önerilerin olursa çok sevinirim. Bu transfer olayını bir beceremiyorum. Fenerbahçe kardeş klup olduğundan onla ilgilendiğini gördüm hemen zıpladım başkasını tercih etmesin diye 1 m verdim.
Aşağıdaki oyunculardan hangilerini önerirsiniz arkadaşlar.
Spoiler: Fernandes
Spoiler: Rene Franke
Spoiler: Renan Foguinho
Spoiler: Ogün Gümüstas
Spoiler: Leo Ceara
Önerilerinizi bekliyorum.Hangisi yada hangileri benim işime yarar?Spoiler: Junior timbo[IMG
Bu oyuncular arasından forvet için seçimim Leo Ceara olurdu, orta saha için ise Fernandes.AMC'ye çekilip Gizli forvet olarak süper iş yapar bence.Önünde de Leo Ceara Sahte Forvet oldu mu tamamdır keyfine bak..
Leo Cerea oynar sende, ogün iyi bir yedek olur zaman zaman forma verirsin, Renanda orta sahanda iş yapar, Fernandes'in fiziği pek iyi değil ama yardımcı forvet olarak çalıştırırsan antrenmanlarda çift santraforlu sistemde yararı olur sana
İlla bunları alacak isen Leo tabiki de
önerebileceğim açık ise
Leigh Griffiths,Tony watt olması lazm,Ezequiel Rescaldani , Gabriel Barbosa
Teşekkürler fikirlerin için. Leo -ogün ve fernandes i aldım ocak ayında gelecekler. Renan ı kaçırdım. O arada kaynamış yeni sen deyince aklıma geldi ama klubü ile sözleşme imzalamış. Bakalım para olarak alabilecekmiyim onu deniyeceğim.
Saolasın ama önerdiklerine benim gücüm yetmez :D Leigh belki olabilir klubü 5 m Tl gibi bir bonservis istiyor.
Teşekkürler ikisinide aldım. Ekstradan gökcan ıda aldım ilerde yedek olması için.
Bu arada biraz ilerledim onları şimdi toplu koyacağım. Bir tek fenerbahçe maçını ayrı koyacağım.
Onu almaya bak aralarında favorimdi
Antalya maçında iyi mücadele ettik ama iki beleş golle maçı kaybettik. Aynı şekilde Kayseri maçında da çok pozisyon bulmamıza rağmen sağ bekimizin adamı boş bırakması ve onunda kaleciden dönen şutu boş kaleye göndermesi sonucu yenildik.
Galatasaray maçı çok güzel geçti. Kafadan 2-0 ı bulduktan sonra takımı defansa çekince birden maç 2-2 oldu eski taktiğe geri dönünce 3-2 yaptık ama hakem saolsun, beleş bir penaltı sayesinde galatasaray da aynı trabzon gibi elimizden kurtuldu.
Aslında bu maçı kaybetmemizin en büyük nedeni futbolcular değil benim taktik hatamdan kaynaklanıyordu. Kesin kaybedeceğimizi düşündüğümden taktik değiştirip 4-1-4-1 ile çıktım ve 43. dk da 3-0 mağlup duruma düştüm. Hemen geri eski 4-2-3-1 e döndüm. ve meyvesini ilk yarının sonunda ve ikinci yarının başında iki golle farkı bire düşürerek aldım. Akabinde 50. dk da Selçuk ikinci sarı karttan kırmızıyı görünce taktikte 3-2-3-1 yaptım 3 lü defans ile oynadım. Bu da ikinci taktik hatamdı. Hala oyuncu değiştirme hakkım olmasına rağmen o taktikte ısrar edince kaçınılmaz son olarak bu skor ortaya çıktı. Zaten sonunda oyunculara şansızdınız dedim. Eğerki kendi taktiğimle devam etseydim. Belki şuanda maç farklı olabilirdi. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.
Eyüp maçında Fenerbahçe maçını düşünürek asları dinlendirmeyi seçtim. Az kalsın pahalıya mal oluyordu.
Hedefimiz küme düşmemekti ama yeni transferlerle sezonun ikinci yarısında geçen seneki gibi bir çıkış yakalarsak orta sıralarda bitirebileceğimi düşünüyorum.
http://i.hizliresim.com/P3BAnb.png
Geçen sene Bursa 36 puanla kümden düşmüştü. Benim hedefim 40 Puana ulaşmak var.
İlk 10 bizim için iyidir kardo
Bu sezon kupaya ağırlık verelim ki seneye avrupaya gidelim itibarımızda bütçemizde biraz artsın ligde çok fazla beklentim yok düşme hattından uzak kalalım yeter
Aynen bende öyle istiyorum.Bu arada Leigh den vazgeçtim. Zaten 4 forvetim var şimdi leo da geliyor. Çok fazla olacak onun yerine yabancı hakkımı defansın sağına yada sağ kanata düşünebilirim.
Aynen öyle düşünüyorum. Eğerki gruplara kalırsa ocak ayındaki transferlimizden verim alırsak yapabiliriz diye düşünüyorum. Ligde düşme hattından uzak kalacağımı düşünüyorum.
Tamam oyleyse kardeşim :)
İlk yıl için Süper Lig'de ligde kalmak kafi aslında. Üçüncü sezonda kadrona daha iyi isimler katacağın için daha iyi sıralarda bitirebilirsin ligi. :)
Teşekkürler bencede ligde kalmak yeterli idi sezon öncesi ama şimdi sezonun ilk yarısının bitimi ile birlikte hedefimiz Al olacak. Takım uyum sağladı şimdide yeni transferler geliyor çabuk atlatırsak uyum dönemini hedefe ulaşırız diye düşünüyorum. Çünkü üst sıralarla aramda pek puan farkı yok.
Bu arada ZTK dan hazin bir şekilde elendim. Sezonun ilk yarısı bitti. Şimdi toplu güncelleyeceğim. Ama Eskişehir ile olan ZTK maçı ile son haftadaki Fethiye maçını ayrı da paylaşacağım. Güncelleme birazdan geliyor.
Ve ilk yarıyı bitirmiş bulunmaktayız. Bu senede tüm tahminleri allak bullak ettik. :D
http://i.hizliresim.com/9XqZJ5.png
http://i.hizliresim.com/El69aZ.png
http://i.hizliresim.com/P36JyO.png
Muhteşem bir maç oldu. ileri uç oyuncularım biraz becerikli olsalardı eleyebilcektim. Özellikle Tiago ile güney etkili olamayınca onları çıkarıp başka oyuncular aldım. Aldıklarımdan tiago yerine Mehmet boztepe hem ikinci gole sebeb oldu hemde son penaltıyı kaçırarak elenmemi sağladı. Üstüne üstlük o hafta adam antremandanda kaçtı. ilk fırsatta satacağım.
Bir maçta 5 tane direk olabilirmi ya. Ki bunlardan erenin şutu çataldan döndü çıldırdım. Allahtan ileri uç oyuncularım formunda idide diğerlerini attılar. Direkler olmasa 10-3 :D
Bir sonraki güncellemede ara transer dönemindeki transferlerimizi tanıtacağım. Büyük ihtimalle akşama olur.
şu esesi geçseydik gruplardan çıkardık , ortada kötü bir oyunda yok şans bizi terketmiş bu maçta
ilk 10 sırada bitirirsen çok iyi olur . Ayrıca resimleri jpg olarak upload edersen daha çabuk açılır insanlar daha rahat bakabilir. Erenin profili çok kötü yapmışlardı sezon başında araştırmacı ekibine katıldığımda ilk iş bunu düzelttim demekki etkili olmuş :)
Etkili oldu. Geçen sezon bu zamanlar kadroya katmıştım. Yükselmemde payı oldu bu senede son zamanlarda çok iyi performans gösterdi. Şimdi bu performansı beni kararsızlığa düşürdü. Forvete Leo ceara yı transfer etmiştim. Ne yapacağımı düşünüyorum. leo yu sağ kanata çekebilirm orda sıkıntı yaşadım. Özellikle cem in sakatlanması Güneyin formsuzluğu yüzünden orda kullanabilirim diye düşünüyorum.
Resimler konusuna gelince haklısın. Ben direk Alt+F9 ile kaydetip yüklüyordum. Bundan sonrakileri bu şekilde yaparım. Tavsiyelerin için teşekkürler.
Normalde zaten çoğunu önceden almışdım ama son transferleri beklediğimden yeni paylaşıyorum. Büyük ihtimalle başkada transferimiz olmayacak.
Spoiler: Léo Ceará
Spoiler: Júnior Timbó
Spoiler: Fernandes
Spoiler: Bryan
Spoiler: Joakim Nilsson
Oyuncumuz omar milanetto ya antrenörlük teklif ettik oda oyuncu /Antrenör istedi bizde kabul ettik. Personel özellikleri aşağıda.
Spoiler: Omar Milanetto Personel özellikleri
Şuanda bir tek joakimi kullanmıyorum onuda kiralamaya çalışıyorum ama kiralayan yok elimde patlayacak gibi duruyor. Leo yu erenin iyi formundan ötürü sağ kanatta oynatıyorum ve güzel gidiyor.
Hazırlık maçlarımız
http://i.hizliresim.com/oQ8bdX.jpg
İlk yarının sonlarına doğru çok iyi maçlar çıkarıp 7 liğe yükselmişiz 2. yarıda da bu yükselişimiz devam eder inşallah:)
Başarılar (:
İnşallah. Ama şuanda kötü başladık. Defans 4 lüsü aksıyor bu yüzden yine transfer yapmam gerekti. :D
Kendi altımızdaki takımları ve denk takımları yenmemiz ile üstteki takımların bol puan kaybı sayesinde bu şekilde oldu. İnşallah böyle devam ederde süpriz yapıp avrupaya uçarız. :D
Teşekkürler.