Rezaletiz,başka kelime veya yorum gereksiz olur.
Printable View
Rezaletiz,başka kelime veya yorum gereksiz olur.
Bu Sivas taraftarı bir garip ya,ne oldu da Burak'ı yuhalıyorlar ?
Yekta 1-1.
Çok güzel attı Yekta,zaten belliydi 10 dakikadır çok baskılıydık.
Sivas dalga geçiyordu resmen, ne olduysa Veysel beke, Eboue de sağ öne geçince oldu. Oyuna denge gelince gol de gecikmedi.
Harika gol attı Yekta.
korayida begendim simdiye kadar , hayrovic agir... umut vasat burak vasat selcuk vasat
umut - ontivero
selcuk - umut gundogan
bekliyorum...
Maşallah Koray'ı çok beğendim,özellikle çok iyi pas yapıyor.
http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-tot...ak-yilmaz-3444
Beraberligi yakaladiktan 1 dk sonra Burak tekrar bizi one gecirmisti, sanirim tribune karsi bi sus haraketi vardi. Ondan sonra nefret ettiler iste
Klasik Burak-Umut ikilisinden biri kanatta, Veysel ortada, Eboue bekteyken 0'ın altında oynayan biz 4-4-2 tarzı bir dizilişle(herkes çok hareketli daha tam çözemedim dizilimi) hakimiyeti aldık ve pozisyonlar bulmaya başladık. Çok net pozisyon yoktu ama iyi baskı yaptık Yekta da golü yoktan yarattı resmen. Güzel oldu, ikinci yarıda bu oyuna devam edersek belki kazanırız ilk 20 25 dakikadaki oyuna dönersek fark yeriz zaten.
Bu arada takıma sertlik katan oyuncu Melo, hem de açık ara. 43 dakika faul yapmadık.
Umut çıksın Emre veya Ontivero girsin.
Takımda çok fazla zayıf eleman var ama. En zayıf halkalar Hajrovic ve Umut. Hiç gerek yok onlara
Koray çok iyi yahu sanırsın 30 yaşında. :D Ayaklarına çok hakim.
Koray'a aşık oluyorum sanırım.
Altyapı farkı. :0: Tam bir Dortmund ürünü Koray.
Aydın ne asist yaptı beee
Oha abi adam savunmadan ara pası attı ya.
Aha yine kağıt var 3 geliyor :)
Koray bireysel olarak iyi olabilir ama Koray - Semih ikilisi hiç güven vermedi.
İlk yarı dökülen adamlar 2. yarı devam ederse yapacak pek bir şey olmuyor. Sivas tribünleri yendik (!) mi diye de bağırır, 3 diye de çok normal.
Terim döneminde sans bulamayan yerliler hariç diger yerliler hocayı sabote ediyor sanki yani bu kötü oyundan da öte bir şey.
umut selcuk burak net sabote ediyorlar bu kadar berbat oynayamazlar baska bir izahi yok bunun...
Umut ve Burak bu kadar kötü oynayamazlar,hayatları futbol olan insanların bu kadar kötü oynamaya hakları yok.Ayağında top tutamıyorsan ne diye topçu oldun sen ya ?
Birde Eboue çıktı Umut hala sahada.
Top benden çıksın da ne olursa olsun mantığı ile sahada olan oyuncular..
Umut ve Burak'ın 80 dakikadır yapamadığını tek pozisyonda Ontivero yaptı ama kurtardı maalesef.
Hoca nasıl tahammül ediyor kac mactir o da muamma. Diger oyunculara haksızlık resmen. Madem dökülüyor oynatma hocam ya
Tebrikler Sivasspor,helal olsun hak ettiler galibiyeti.
Hak eden kazandı.
Yarın mali kongrede seçim kararı alınması lazım, eski tarz yönetim ve teknik direktör şart artık. Ligimizde şampiyon olmanın yolu belli, macera aramaya gerek yok.
Çok güzel oldu.
Beşiktaş'ın zor maçı haftaya, onu da kazanırlar zaten. Bir çok Fenerbahçe taraftarı biliyorum Galatasaray 2. olmasın diye maçı kaybetmeyi isteyen, içten içe dileyen. Bu kadar sinerji ile o maçta puan kaybını zor görüyorum. Zaten Beşiktaş genel olarak daha istekli, bizimkiler gibi doymuş ve ruhsuz değiller.