arkadaşım valla baya uğraşmışsın eline koluna ve modemine sağlık.yeni lig açınca ilk bu taktikleri deneyecem
Printable View
arkadaşım valla baya uğraşmışsın eline koluna ve modemine sağlık.yeni lig açınca ilk bu taktikleri deneyecem
güzel bir taktik ama bir sey unutmussun GALATASARAY defans yapmaz....
vay beaaa güzel taktikmiş kullanim bari
arkadaşım ben amr de uguryıldırım,govou,bojinov,nihat bu oyuncuları denedim içlerinden en ii verimi aldığım oyuncu govou ve nihattı ama nihat ulusal liglerde basarılı oluyor yani ecc de oda pek verim vermiyor ama nihattauğur yıldırımda bojinovda forvette güzel oynuyor yani ben ce amr ye sadece amr olan oyuncu oynat ben dani alves i ve nihatı oynatıyorum ama nihat 7-8 arası oynuyorQuote:
Originally Posted by tuzlali20
------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu arada galatasaray defans yapmaz :) ama chelsea ye arsenale milana elimdeki kadroyla hucum oynarsam baya bi gol yiyorum kadronu 2-3 sezonda güçlendirirsen teamgeisti dene ama ilk sezonda denersen manisa bile 3 tane atar yani maçı kazanmak için seninde 4 gol atman gerekir :) bence ilk sezonda udefend taktiklerinden birini kullan sonra kadronu güçlendir yine udefendin takım komutlarını değiştir yada teamgeist , murder i kullan ama ilk sezaonda baska turlu basarılı olamazsın
man utd ile bikaç kere oynadım ama sağa c. ronaldo yu sola robben yada benim tavsiyem s. downing i (aml) al zaten man utd ile premier ligde tutunursun ama hızlı iki kanat oyuncusu ve onların o kalitede yedekleri ile baya basarılı olursunQuote:
Originally Posted by tuzlali20
notformoney temanı çok beğendim ya hangi tema bu upload edersen çok sevinirim
Quote:
Originally Posted by emere
edemem burası taktik antrenman bölümü git multimedyada ara ordan bulabilirsin lütfen gereksiz mesaj yazmayalım
ii taktikmiş deneyecem bunu
Quote:
Originally Posted by FM_M@niaC
taktiği deneyecek olanlar (zannedersem 2.sayfaya) her takıma uygun oyuncu önerilerim oldu ordaki oyunculara bakarak transfer yapabilirler yani taktiğe göre transfer yapın derim ben size
takt,ğ,n çok güzel özell,kle u defend 4-3-3 çok iimiş eline sağlık
arkadasım olayın kitabını yazmıssın gercekten defend I taktigi harika hele de orta da bir steven gerrard var ki sorma chelsea geliyo arsenal gidiyo hepsini yeniyorum
boyle de hile yapıyomus gibi hisediyorum aslında sevmem baskasının taktigi ile oynamayı ama bırakamadım neyse ben kendime gore deistiririm bu taktigi (cok daha kotu yapacagımı bilmeme ragmen)
yorumun için sağol arkadaşım zaten taktiğin işlemesi iyi bir mc ile oluyor sende de steven gerrard varmış daha ne olsun yinede teşşekürler taktiği deneyip yorum yaptığın içinQuote:
Originally Posted by merto873
arkadaşım maçları izledim taktiği deniyeceğim birazdan eğer hile yoksa güzele benziyor
hile yapsaydım buraya koymazdım heralde dostum :)Quote:
Originally Posted by reamon
yanlış anlama var galiba ama neyseQuote:
Originally Posted by notformoney
taktiğini denedim fenerbahçe ile 3.maçta yenilgim yok ama daha avrupa maçları var onlarıda oynayayım bi taktik iyimi kötümü anlarız
yanlış anlama yok da bosverQuote:
eğer avrupada başarı istiyosan sağlam bi mc al yada kanat taktikte işine yarar
dm de appiah mc ye de sezon basında lucho gonzales i almıştım alex de mc oynuyor aml de tuncay ama amr yok bi amr yazarsan sevinirim burayaQuote:
sayfaları okuma zahmetine girseydin burda bulurdun zaten kapsamlı bir liste yaptım düşük bütçeli takımlar orta ve yüksek bütçeli takımlar için bir iki tanesi hariç hepsi denenmiş oyunculardır bunlar ve her mevki için var ordaQuote:
tamam. ayrıca oyuncu önerileri için sağol.Quote:
taktiğin gerçekten güzelmiş 7 maçta 1 gol yedim oda BJK den ve hiç yenilgisizim şu anda avrupada grubumda ajax-shaktar-panathinakos var ve pan. ile shaktarı yendim ajax nolcak bakalım beraberlik bile yeter çünkü 1. su an ajax ta diğer takımları yendi yani en kötü ihtimalle uefa garantilendi :)
valla dostum ajax a da yatabilirsin ama bu taktiklerle yenmekte ençok zorlandığım takım psv dir çünkü zaten ben kapanıyorum bide onlar kapanınca sut çekmeden maç bitiyor bide chelsea var ama onlar ekstra bir takım :DQuote:
ajax la iki maçtada berabere kaldım ama gruptan çıkmayı garantiledim bu arada teamgeist taktiğin çok agresif olmuş on oyuncunun hepsi ileri çıkıyor ligde kullandım çok gol atılıyo küçük takımlara ama avrupada kullanmak yemedi açıkcası kaleci bile çıkacak utanmasa
o taktiği zaten ilk sezonda kullanma o taktiği ben chelsea-milan-barca-juve gibi takımlar için yaptım yada ikinci hatta üçüncü sezonda çok iyi bir defansın olmuş ise kullanQuote:
bende bu arada chelsea ye bir darbe daha vurdum geçen sezon finalde 1-0 yendiğim chelsea yi bu sezonda 1-1 v 0-0lık skorlar ile ikinci turda eledim hemde sakatlardan dolayı uğur erdoğan,cafercan ı falan oynatmak zorunda kalarak
gidebildiğim yere kadar gideyim yeni screenshotlar ekleyeceğim yeni birde taktik hazırlıyorum oda 4-3-3 formatında olucak ama dizilişi farklı olacak
ben gruptan birinci olarak çıktım rakibim belli oldu ikinci turda betis ile eşleştim taktikleri paylaştığın için teşekkürler
afiyet olsun :D
bu arada bende betisle eşleştim ama benimki çeyrek final ve bir tesadüf daha betis çeyrek finale gelmeden ikinci turda fb yi eledi ama beni eleyemez tüm sakatlarım iyileşti çünkü umarım sen de betise elenmezsin :)
betise elenmedim :) ama çeyrek finalde rakip man utd oldu ilk maç 2-1 bitti saraçoğlunda ama orda yenerler çünkü ben bi gölü frikikten diğer golüde kornerden attım orda şansım yanımda olmaya bilir ama yinede çok sağolQuote:
ligde en tepedeyim (9 puan var gs ile) TFC da yenilgisiz gidiyorum ECC de en kotü çeyrek final oynamış oldum bunlar ilk sezon için bence gayet iyi
evet fenerbahçe için bunlar ilk sezon için gayet iyi :D
ikinci sezonda iyi bi kaç transfer yaparsan ECC yide alabilirsin tabi kura şansıda önemli
paylaşımın için saol
sevgili yusufcan41,bişey değil
taktiğin işime gerçekten yaradı sağol ama buraya man utd ye elendiğimi yazmıycam :D şaka bi yana belki çeyrek finalde man utd deilde sole everton falan çıksaydı eliyecektim ama olsun ilk sezon çeyrek final yeterlidir zaten saktım çoktu bana zaten ligde sampiyonluğu ilan ettim sayılır fortis kupasıda benim lig bitince istifa edicem hemen yeni taktik varmı yolda bişiler yazıyo yukarda yeni tatik falan diye
david bechakham halen yaşıyor mu ? :D
bekım yaşıyomu demişsin ne alaka ayrıca konuylada ne alaka banane yaşamasından
taktık guzele benzıyor fakat ındıremedım bıde ben bu taktıgı besıktasla kullancam dızılımı nasıl yapsam benım takımıma uyarmı hangı taktıgı kullanıyım
paylasım icin sgll
Bi deneyelim kardeş
paylaşımın için tşkler romada bi deniyim ben bunu de rossi ile guarin ikiside dm bende nasıl yanyana oyantırım diodum güzel bi taktikle :D
Arkadaşım sağol gerçekten güzel bir taktik yapmışsın
Bu taktik sayesinde kendi taktiğimle yenemediğim Arsenal ve Chelsea' yi yendim
Forvete James Vaughan , Özgürcan Özcan ı veya Serkan Gedik' i de koyabilirsiniz ben 3 ünüde denedim üçüde bu taktikle gollerini atmaya devam ettiler
kardeş taktik için sağol. 3 forvetli güzel bi taktik arıyodum ve tam benim kadroya göre bi taktik buldum eline sağlık.
sende sağol dostumQuote:
Originally Posted by Bursaspor
guarin ve rossi nası oynar bilmiyorum ama bu taktikte ikisinide denedim(ayrı ayrı) ikiside müthiş oynuyor özellikle rossiyi ilk kez denemiştim oyunda ve müthiş bi herif dedim bu taktikte o sakatken maç kazanamayabilirsin ama sen guarini de almışsın ozaman tekini dm(guarin) tekini sol iç mc(rossi) çok çok iyi oynarlar eğer roma isen **uilani zaten mc(sağ iç olcak)de 10gol ortalamayla oynar en az ama oyun kurucu olark seçmen gerekQuote:
Originally Posted by sasanargiz
Şidmi kardeş benim anlamadığım genel olarak bu başarıları hangi taktikle kazandın 4 tane taktik eklemişsin ben murder'i indirdim bakacam emeğine sağlık çabuk cvp yazarsan sevinirim...
dostum yazıyı okuma zahmetine katlanırsan anlarsın ama ben udefendi kullandımdaha çok diğerleri ikinci ve 3.sezon başında kullandım ama skora göre değiştiriyorum
Kardeş yazının tamamını okuyamam o kadar vaktim yok işten geliyoruz şurada başına oturduğumuz 2-3 saat bişey...Quote:
Bu kadar bana nasihat verene kadr udefend diyebilirdin...
Ayrıca msj'A dikkat ettiysen acil yazıyor;)