Oscar cok buyuk topcu acik ve net. Attigi gol de Ronaldo'nun bize attigi gole benziyor.
Printable View
Oscar cok buyuk topcu acik ve net. Attigi gol de Ronaldo'nun bize attigi gole benziyor.
Neymar ve Oscar garip goller attılar açıkcası. :D Ronaldo'ya özendiler. :D
uzaktan yakından alakası olmayan bi' penaltıyla maç koptu bana göre. tek bahane bu değil tabi, gereksiz yere fazla kapanması hırvatların sonunu getirdi. o kadar ofansif kadroyla bölüm bölüm çok da iyi kapandılar özellikle ilk gole kadar.
brezilya ise klasik scolari anlayışı sayesinde pek tat vermeden kazanmasını bildiler. ama bu şekilde oynamaya devam ederlerse ömürleri pek uzun olmaz bu turnuvada. b grubundan gelecek takım ispanya ya da hollanda olacağını düşünürsek biraz daha vites yükseltmeleri lazım.
Oscar müthişti , onun dışında öne çıkan bi oyuncu yok özellikle brezilyada hulk ve fred sahada yoktu . Böyle oynamaya devam ederlerse büyük hayal kırıklığı olur Brezilya adına
Bu Fred ne geziyor bu kadroda anlamış değilim, hemde ilk 11 oynuyor.
Hulk tek forvet, Willian'da Hulk'un yerinde oynarsa daha yaratıcı bir takım olurlar diye düşünüyorum.
Fred Konfederasyon Kupası'nda parladı ama bu turnuvada Neymar ve Hulk kendilerini düşünüyor resmen onlardan fırsat gelmedi adama ben 2. maçta toparlayacağını umuyorum.
Sahada iki tane etkisiz olacagina bir tane olur iste :)
Fred in santrafor oynamasinin tek sebebi tek vurus ozelligi. Baska bisey degil. Hulkta pozisyon alip tek vurus yapabilmek pek yok zaten beyni de pek yok :) fizik hiz ve guc var. Fred daha yumusak top falan da suremez ama o tek vuruş yok mu iste o herşeye bedel :) bizim burak gibi biraz.
Hatta daha cok inzaghi diyebilirim
Valla benimde içim çok cız etti ama kadroya alınmadığı halde orada takıma abilik yapıyorsa o adam harbiden efsanedir.
Oscar da Kaka gittikten sonra açılan eksikliği çok güzel kapatıyor. Dün attığı gol her ne kadar pis burun olsa da güzel goldü. :icon_biggrin:
Neymar bana göre dün aşırı vasattı. Attığı ilk gol dışında ki onu da isteyerek atmadı, ne pasları yerini buldu ne de çalım hareketlerini sonuçlandırdı.
Büyük futbolcu denince neden bu kadar gereksiz yerde, gereksiz çalımlar ya da paslar dener oyuncular hiç anlamıyorum.
Starting Lineups
http://www.astate.mx/includes/versio...exico-flag.png Meksika - Kamerun http://www.flags-and-anthems.com/ima...ckig-25x38.gif
22Aguilar P.
2Assou-Ekotto B.10dos Santos G.
14Chedjou A.18Guardado A.
13Choupo-Moting M.6Herrera H.
4Djeugoue C.7Layun M.
18Enoh E.4Marquez R. (C)
9Eto'o S. (C)15Moreno H.
16Itandje C. (G)13Ochoa G. (G)
17Mbia S.19Peralta O.
8Moudandjo B.2Rodriguez F.
3N'Koulou N.23Vazquez J.
6Song A.
Dany reis yok. :(
aman olmasin ustad, saatli bomba adam :n:
kamerun elenene kadar onlarlayim. dany olursa sonuncu oluruz grupta. son stoper kalana dek otursun kenarda :D
defansta matip ve bedimo olsun isterdim chedjou ve djegoue yerine. chedjou bir nebze de dany evlerden uzak olsun :D
Kamerun , Türkiye karması maşallah. :D
Meksika ilk 15 dakikada ezdi gecti Kamerun'u.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu hakemleri gordukce bizim ligimizdeki bana normal geliyor :)
hernandez niye yok ya ?
golde ofsayt yoktu
https://pbs.twimg.com/media/BqBdrkTCYAA4EvE.jpg
Yazik oluyor , 2 etti
Bu gruptan Brezilya ve Hırvatlar cıkar ama Kamerun'da guzel bir futbolla seyir zevkini yükseltir diyordum ancak adamlarda hiçbir şey yokmuş.Bu maçtan puan alırlarsa alırlar yoksa sıfır çekip otururlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meksika'da Giovani Dos Santos'un 2 golü de ofsayttan dolayı iptal edilirken Kamerun'da da Eto'o'nun bir golü sayılmadı.Ayrıca Eto'o'nun bir şutu da direkten döndü.
Dos Santos - Chedjou kapışmasında Chedjou'nun topa dokunmadığı net görülüyor. Kesinlikle penaltı bana göre. Hakem doğruyor Meksika'yı. Dos Santos'a yazık oldu. :(
kamerun fizikle idare ediyor maci, yan hakemlerin de katkisi inanilmaz. nizami iki gol iptal oldu. hele ikincisi ofsaytla cok alakasizdi. yan hakemin iy x oynadigindan suphe ediyorum. :D
eto'o bitmis. o kacan gol yakismadi klasina. tavana asardi eski eto'o :/
meksikaya gol attirmazlar bugun, o yuzden kamerunum 3 puani alir bu aksam :p
İkinci yarıda Dany oyunda.
Peralta karşı karşıya net gol kaçırdı Itandje kurtardı.
Yağışa rağmen zemin ne güzel.
meksikanın bi golünü verdiler sonunda
Meksika aradığı golü sonunda buldu.Oribe Peralta attı golü.
Bu Dany hiç uslanmayacak az daha penaltı yaptırıyordu sarı kart gördü.
Alex Song yerine Webo oyunda.
Hernandez girer girmez etkili oldu bidahaki maçlarda ilk 11 başlamalı
Hernandez inanılmaz bir gol kaçırdı.
Kamerun bu yenilgisiyle gruptan çıkamamayı garantiledi bence.
dany sag bekte akiyor. cimboma cok faydali olur o pozisyonda. faydalanmasi lazim mutlaka :p
meksika iyi oynadi, haketti 3 puani.
Geçmiş olsun Kamerun'a... Muhtemelen diğer rakiplerden de puan alamayarak tamamlarlar bu serüveni..
Kaleci dahil 8 kişi savunma ağırlıklı olunca Kamerun şansını kendi yok etmiş oldu..
Meksika çıkar bu gruptan harika oynuyorlar Hırvatlar'ı da geçebilirler bence.
hirvatlari gecmeleri cok zor hocam. daha mandzukic var hirvatlarda, onu izlemedik dun gece. modric rakitic falan bas edemez meksika. zaten zor cikmislar elemelerden. brezilya hirtvatska elele bu grupta.
Cüneyt Çakır Brezilya-Meksika maçını yönetecekmiş.
Hadi bakalım yine yırttı Brezilya. :D Kötü giderse işler penaltı alırlar. :D
kotu olmus cuneyt cakir icin. umarim brezilya hakem yardimi olmaksizin kazanir yoksa onceki japon hakem gibi evsahibinin isini goren hakem sinifina girecek. ev sahibi aleyhine falan duduk calarsa da zaten bavulu toplasin gelsin :D calmasin demiyorum tabi de oyle bir duruma dusmemesi temennim.
Meksika'yı harcayacaklar matmazel.