kolombiya bence bu turnuvanın gizli favorilerinden biri. kupa alacak diyemiyorum ama bir çeyrek finali süpriz görmeyeceğim.
bugün fildişini kolay mağlup ederler.
Printable View
kolombiya bence bu turnuvanın gizli favorilerinden biri. kupa alacak diyemiyorum ama bir çeyrek finali süpriz görmeyeceğim.
bugün fildişini kolay mağlup ederler.
falcao olsaymis kupayi da alirlar derdim kolombiya icin. iyi bir takim, elemelerde de kendini ispat etmisti zaten. su ana kadar izledigimiz derli toplu 2-3 takimdan biri de kolombiya.
Fildişi alır gençler rahat. Drogba 2. yarı da girer geride olsalar bile döner o maç bknz : Japonya maçı girdi geldi goller. :D
Fildişi'nin kadrosunda niye doumbia yok sakat mı acaba ?
Fildişi hocası Bamba-Zokora stoper hattı kurmuş şekil olmuş. :D Drogba ve Kalou'nun girmesiyle 2. yarı alırlar gibi geliyor.
eli yuzu duzgun tek afrika takimi fildisi cikti. falcao olsaydi bugun fildisi falan da dinlemezdi yalniz kolombiya. teofilo net pozisyonu harcadi. falcao affetmezdi.
2-0 önde Kolombiya
Maçı kapattım 2 gol üst üste geldi ya la.
İzlemiyorum tamam,bol bol gol olsun maçta.
Kolombiya'yı tutabilene aşk olsun valla Falcao olsa demekki adamlar kupayı alacak. :D
Kolombiya çıktı gruptan, bence Fildişi son maç Yunanlıları yenip çıkarlar. Benim skorda geldi, 2-1 demiştim :n:
Drogba'yı oyuna almak hataydı. :)
2-0 iken kolombiya kocu uyudu gibi, nerdeyse yiyorlardi golu. golu atmak icin fazla ofansif oldular fakat 2-0 olduktan sonra macin basindaki duzene donmesi lazimdi. ama iyi okudu devre arasi maci. quintero girdi, fildisi cozuldu.
bony de fos cikti, henuz bir faaliyetini goremedik. su anki drogbanin bile gerisinde adam.
Serey Dienin milli marslar sirasinda agladigini gorduk,sebebi ise maçtan 3 Saat önce babasının ölüm haberini almasiymis.
Bu Japonlar kaleyi gören yerlerden olan duran topları niye Honda'ya kullandırtmıyorlar arkadaş. Honda'da gol atamayacaksa kim atacak oradan.
Fildişi, Yunanları yener ve 2. olarak çıkar artık.
cuadradoyu ilk defa canli izledim muthis adam akiyor gidiyor resmen... 2.golde zokoranin kademe hatasi var erken hamle yapti ama yinede iyiydi savunmayi topladi... bony balon cikti gibi geldi bana
+ Max Grade"yi begendim fil disindeki
cuadrado gerçekten müthiş bi futbolcu barcelona nın alves yerine istediği konuşuluyodu zaten
cuadrado dün iyiydi ama bu sezon Fiorentina'da bunun çok üstünde oynadığını gördüm ilerleyen maçlarda daha da etkili olabilir.
Yunanistan son maç Fildişini yener ve gruptan çıkar.
Cuadrado olağanüstü bir futbolcu gerçekten. 2-3 Sene önce FM'de Sakaryaspor'a almıştım yine böyle akıp gitmese de fena değildi. :D Falcao olsa Fildişi'ye de bir 3-4 fark atarlardı Cuadrado çok rahat topla ilerliyor Messi ve Ronaldo'nun şu ana kadar yapamadıklarını yaptı herif. :D Yunanistan'dan cacık olmaz Engin. Fildişi 1-0 falan alır çıkar adamların gol atacağı falan yok.
Kolombiya favorim bu turnuvada. Teoya ragmen kazaniyorlar. takim oyununu mukemmel oynuyorlar ve cok disiplinliler. james rodriguezi hic izlememistim, mukemmel oynuyor. bence simdiye kadar ki en iyi performans ondan geliyor.
Kolombiya gruptaki son maçında Mondragon'u oynatır heralde rekoru kırması icin.Zaten %90 ihtimalle lider cıkmayı garantilediler.
net olarak söyleyebilirim ki kolombiya en zevk veren futbolu oynuyor turnuvada. falcao da olsaydı diyor insan keşke.
kolombiya son macta rotasyona gitmis ama kalede yine ospina var. mondiye firsat vermemis TD ne yazik ki. en yasli oyuncu rekorunu kiracakti galiba oynasaydi.
fildisindeyse drogba reyiz ilk 11de. kalou da kadroya geri donmus.
Belki hoca 2. yarı jest yapar Mondi'ye ama sanmıyorum. :D Drogba golünü yazar bugün.
Fildişi savunması uyudu Yunanistan attı. Adamlar gruptan çıkarlarsa artık diyecek bir şey bulamıyorum ben.
son 45 dakika ve henuz ikinci olacak takim muamma. hersey olabilir. japonyanin bile tek gole bakiyor.
James Rodriguez transferini gerçekleştirir artık bi zahmet. 70'e 80'e bakmadan basıp alsın kulüpler bu oğlanı.
Yunanlar çıkarsa çok üzülürüm ya.. Fildişi'de hiç bastırmıyor.
gooolll beee:) ağzımı açtım attılar:) bileydim daha önce söylerdim.
Mondragon girdi oyuna :)
ya varya böyle bir penaltı olamaz yaa...
Sio Allah belanı versin be. Emek hırsızı. Girdin penaltı yaptın. Yunanlılar çıktı gruptan şaka gibi.
http://forum.turksportal.net/vb/show...74&postcount=8
Ben demiştim demek istemiyorum ama demiştim :).
Turnuva öncesi Yunanistan ve İtalya'yı destekliyorum demiştim İtalya şaşırtsa da Yunanistan beklediğim gibi üst tura çıktı.
Son 16 da ki rakipleri Kosta Rika o yüzden çeyreği görürler diyorum.
penalti dogruydu. samarasin topa vurusunu engelledi sio istemeden de olsa.
bu yunanlilarin kura sansi saka gibi. simdi de kupanin surprizi kostarika var karsisinda. olum grubunun lideri :n:
Baş belaları! Nefret ediyorum şu Yunanistan'ın balından yaa! :icon_evil: Seyret bir de Kosta Rika'yı da geçsinler!!!
Yunanlar bu balla çeyrek finali görürler. Mondi reyizi görmek çok keyifliydi be..