3-1 oldu ya la :n: 3-0 Uruguay dedik, 3-1 yeniliyor herifler. :D
Printable View
3-1 oldu ya la :n: 3-0 Uruguay dedik, 3-1 yeniliyor herifler. :D
Yavaş gelin beeeeee 3-1 oldu :D
Neler oluyor öyle :D 3 oldu :D
iyi iyi, Muslera bizde kalır bu gidişle :)
ilk 2 golde yapacak pek bir şeyi yokta son golde çok açtı kaleyi.
Kosta Rika ile çıkacağız gruptan İngilizler ve İtalyanlar eve. :D
Bana kalırsa Uruguay bu maçı kaybederek işini çok zora soktu. İtalya ve İngiltere bırakmaz o ilk ikiyi bundan sonra :)
Kosta Rika İngiltereyi'de yener gruptan çıkar. Yazdım buraya...
(düzenle butonu aktif değil mi? :zuhaha)
İngiltere gruptan çıkamayıp İtalya ve Kosta Rika çıkarsa neler olur acaba :zuhaha
Söz Uruguay diyen 20 kişide :p
Muslera üzdü, ilk iki gol neyse de son gol hiç yakışmadı. :(
Kosta Rika'ya oy veren gelsin buraya bi konuşcaz. :zuhaha
simdiye kadarki en buyuk surpriz gibi duruyor kostarika galibiyeti ama uruguayda da is yokmus ki hic. zaten elemelerdeki formundan anlamak lazimdi.
kostarikaya oyu yeni verdiler, devre arasi bile sifirdi. ben cunku uruguayi gorunce ingiltere ve italya dedim, o an gormustum :D
Cavani'yi PSG'de de hiç beğenmiyordum bu sezon burada da hiç bir halt yapamadı bence. Kesik yemesi şart.
Yaklaşık 45 dakika sonra karşılaşacak iki takım el ele çıkar gruptan, Uruguay eşekliğine doymasın! 4-1 yener dedim bir de!
uruguay konfederasyon kupasında iyiydi niye böyle oldu ki :D
Şaka maka iki takım 1 puana yatsa nasıl olur acaba. O halde ikisi de Uruguay'ı yenemezseler bile en kötü berabere kalsalar ve Şili'yi yenseler el ele çıkarlar gibi :D
Verratti yerine Insigne olsa daha iyi olurdu sanki.
İnşallah güzel ve bol gollü bir maç olur. Gerrard ve Pirlo da gol atsın... ohh tadından yenmez.
20+ dakika geride kaldı ve Balotelli'nin stadı gezmekten başka yaptığı bir şey yok.
Ben bu adam için Baroni + Batuhan Karadeniz diyorum. Yalancı pres kavramını bizzat Baroni'den, maçı önemsememe huyunu da bizzat Batuhan'dan almış diyorum.
Ciro Immobile'e gerçekten çok yazık oluyor. Balotelli yüzünden yedek kalan adama bak bir kere bu adamdan halen yetenek falan umuyorlar.
Çok yazık..
Dünya çapında beğenmediğim 2 forvet var birisi; Balotelli diğeri de D. Costa ama Balotelli'yi görünce D. Costa gözüme Ronaldo gibi gözüküyor.
Pirlo da halen savunma arkası top atmaya çalışıyor adam kaçamıyor ki be reis ayağına yazık.
İngilizlere kaleyi gördüğünde vur komutu verilmiş resmen. Sterling çok iyi. İtalyanlar çok dağınık ve sanki forvetleri yokmuş gibiler. Chiellini çok kötü bir görüntü sergiledi şu ana dek..
Bu Steerling ne gıcık bir velet yahu (qq)
Ne goldü bee :D
Nasıl yani? İngilizlerin doktoru mu sakatlandı? :n:
Pirlo başgan ne yaptı öyle ama. :D
Son dakikalarda iyi bastırdı İtalya. Balotelli kenara çekilirse eğer daha etkili olurlar.
Balotelli attı ya la :)
candreva mükemmel orta açtı yalnız
Aynen ya, ortaya hayran kaldım.
Gerrard'ın pozisyon penaltı bence. Topa müdahale yok, direk rakibi bozuyor.
Yalnız harika maç oluyor bu maçı böyle bitirirlerse büyük sürpriz olur.