Bizim Euro 2008 takımı gibi oldu bunlar da he. :D Mucize şekilde gruptan çıktılar şimdi uzatmalara götürdüler 2-1 giderken 2-2 yapıp penaltılara götürüp geçsinler tam olsun. :D
Printable View
Bizim Euro 2008 takımı gibi oldu bunlar da he. :D Mucize şekilde gruptan çıktılar şimdi uzatmalara götürdüler 2-1 giderken 2-2 yapıp penaltılara götürüp geçsinler tam olsun. :D
TAhmin yarışmasında da Hollanda maçına 1-1 dedim 90+4'te 2-1 oldu, bu maça 1-0 dedim 90'da 1-1 oldu hayırlısı ya :n: Sıradaki tahminim: Fransa - Nijerya 2-1. Dur bakalım :D
O zaman o da 90'da kontradan 3-1 biter Sait oynamak lazım iddaa'da. :n:
Haydi Kostaaa son 15 dakika. Penaltılarda Kosta'yı daha şanslı buluyorum.
Yok canlı iddiayı geçtim cansızını bile oynamıyorum artık :D Ancak bu maçtan da yattık yarışmada. Bu Yunanlılar ballı deyince kızıyorlar arkadaş, Euro 2008'de herkes balla çıktık balla yendik diyorlar ama Yunanlılara gelince turnuva takımı deniyor. Kabul belli bir disiplinleri var ama adamların üzerinde her zaman sağnak bir bal yağışı var. :n:
Bu Lazaros 10 kere çalımlara getirdi topu birini bile doğru düzgün kullanamadı tam bal yapmayan arı.
Yine atıyolardı son dakkada :D
Yunanistan tarihinin en beceriksiz milli takımı bu olmalı :)
Bu Mitroglou BJK ile anlaşmış kesin belli. :D Bıyık yapmış tam tipik BJK forveti aranan kan bulunmuş. :D
Kosta Rika 2 tane arka arkaya atarsa tamamdır bu iş (//z)
Kosta 2'de 2 yaptı. Yunanlar 2. yi atacaklar :)
Mitro güzel penaltı attı.
şimdi kaçırır joel (tutmadı) yunanlar çıksın bırak hollandanın hakkından onlar gelir :D
ohhh bee Gekaass kaçırdıııı
Ulan şu yunanistanda en kaçırmasını istemediğim adam Gekas kaçırdı Kosta atarsa çıkıyor :D
İlk penaltıyı Gekas kaçırdı. :) Ve Kosta Rika, çeyrek finalde. Bir kez daha 'yiiiieeeeaaaahhhh' diyorum. :icon_smile:
Veeeee Kostaaa Rikaaa Çeyrek Finaldeeee.... Çoook mutlu oldum..
Navas mütiş kurtardı bence Gekasın kaçırmasından ziyade. Kosta Rika haketmişti tebrikler.
Arkadaş şu işi 90 dakikada bitirseydinizde bizim tahmine yazık etmeseydiniz ya :(
Kosta rikanin kalecisi cok iyi. Cok begendim kendisini.
iyi lan katsouranis ve karagounis den kurtulduk bi de zagorakis reyiz vardı zehir etmişlerdi kosta rika yı tebrik etmek lazım gruplardan hak etmişlerdi çeyrek finale çıktılar en azından :D
İyi oldu çok güzel oldu. Herkese benden çay. :D Kosta Rika'nın kalecisi Navas Levante'de oynuyor. Ordan biliyorum onu çok kaliteli gerçekten daha iyi takımlarda oynamalı bence.
Gekas'ın kaçırmasına üzüldüm ama Yunanistanın elenmesine sevindim :) Tebrikler Kosta Rika
Tebrikler Kostarika'ya. İki takımda çok iyi mücadele etti ancak Kostarika'nın kazanması gönlümden geçendi..
Şimdi Hollanda düsünsün !
Skor tahminimi 90+1'de gitti ama Kosta Rikacığım üst turda yeter :icon_cool: