https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/909...ne.Pr0TDDe0Mk1
Printable View
TRT bir de Ulusal kanal olacaksın ayıp ayıp ülke ne hallere geldi :D
Şaka maka Almanyaya handikap oynadım garantiydi zaten böyle olacağı.Neymar falan sakat olduğundan değil Thiago Silva olmadığından.Linekerin de sözü aklıma geldi gerçekten doğru :D
Ramires'e ne anlattı acaba Scolari?
Girip daha fazla yememek için kale önünde duracaksın ağa ne uzun uzun anlatıyosun ki?
Scolari Neymar için devre arası duvardaki resmin şarkısını dinlemeye başladı :n:
O gol kaçar mı?
Manuel Neuer : " Mesut kaleye girde bende bir tane Gol atayım."
Brezilya icin iftar vakti , iyi yiyorlar
yazmislar twitterda :D
6 oldu haydi brezilya bu mac boyle bitemez :) :)
Organize atağı görünce nası mutlu oldu ömer üründül :)
7-0 olsun en az :n: Bu arada Üründül'ün yorumlarını beğeniyorum. Adam aştı kendini, çok isabetli yorumlar yapıyor, gerçekten bu turnuva çok değişik her haliyle :n:
kırmızı görselerde hükmen 3-0 bitse ya rezillk :D
Scolari maç sonu ne diyecek gerçekten merak ediyorum.
7 tane golü hangi Silva ya da Neymar ile açıklarsın?
Eminim Brezilyalılar keşke öbür turda elenseydik, hatta gruptan çıkamasaydık diyorlardır. İşte ilahi adalet :D
Gollll yıkın forumu :D
Almanya resmen bıraktı bir tane atsınlar diye :D
Arjantin'de de Messi olmasın aynısı olur..
8razil olmadı ya :(((
Güney Amerika futbolunda Brezilya ve Arjantin dışındaki takımların tümü gelişme göstermiş ama bu iki takım bitmiş resmen.Almanya ise Avrupa'nın yükselen yıldızı oldu iyice.Bu jenerasyon kolap kolay kupa vermez başka takımlara...
almanya resmen brezilyaya san marino muamelesi yaptı :D
Mesut yine duramamış yerinde türkçe küfür etmiş kaçan golden sonra. :D
Ya Almanlar inanılmaz soğukkanlı bir millet, 2-3-4-5 goller arka arkaya geldi bu goller arasında bi kere bile skoru yakaladık biraz oyunu tutalım deyip defansta pas yapmadılar boşluğu gördüler attılar.
mourinho iste bu yuzden en iyi david luizi psgye satti.
brezilyaya uzuldum vallahi.
Vermiicem vermiicem!
Benim değil mi vermicem!
100 gol yesem de vermiicem!
https://pbs.twimg.com/media/BsDYviAIUAAyRal.jpg
http://forum.turksportal.net/vb/show...8&postcount=27
Alllah'ım şükürler olsun,bana 1-0 yeterdi ama bu çok daha güzel oldu.
Deutschland Über Alles !
David Luiz savaşçı bir defans yanında Thiago Silva olduğunda Psg de harika işler yapıcaklar.
Tek üzüntüm Taffarel,Felipe Melo,Alex Telles,Neymar ve formayı hak edipte orada olamayanlar için.Başka Brezilya vatandaşı,futbolcusu,sempatizanı için üzülmüyorum valla.Çokta iyi oldu çokta güzel oldu Filipe Luis ve onun gibi formayı hak edenlerin hakkını gasp eden Scolari içinse çok seviniyorum çok,o egosu,hareketleri falan sonunda tokatladılar bıyıklıyı :zuhaha
Brezilya bu kadroyla fazla bile geldi aslında işte Neymar falan bi umut şampiyonluk gelebilir diyorduk o da yoktu gerçi olsa bile bir şey değişmezdi. :D Almanya tüm nefesini sanki bu maça saklamış gibiydi. 100 kez oynansa 100'ünü de farklı alırlardı herhalde. Yarı final'e yakışmayan bir maçtı ve hiç bir zaman unutulmayacak bir zafere imza attılar. Melo'yu kadroya almayanlara iyi oldu bi yandan.
Dünya üzerinde futbol oynandığı sürece bu maç hep hatırlanacaktır. Tarihi maçı izleyebilmek çok önemli bir değer bizler için.
Maça gelirsek;
Şahsi fikrim zaten Brezilya'nın bu noktaya gelmeyi hak etmediğidir. Kadroda çok az tecrübeli oyuncu olması bana göre en önemli sebebi bu sonucun. Kaka'nın bu kadroda olmama nedenini halen anlayamıyorum. Bize özgü bir tabirle takıma abilik yapacak tek isim olduğunu düşünüyorum. Ek olarak turnuvanın açılış maçındaki hakem skandalı olmasaydı belki bunların hiç birini konuşmayacaktık.
Almanya panzerler lakabını neden hak ettiğini bir kez daha gösterdi. Takım oyununu çok iyi sergilediler her zamanki gibi. Maçın adamı filan bir tarafa ama kaleci Neuer için iki çift laf etmek lazım. Casillas'ın son dönemdeki düşüşü sonrasında en iyi kaleci tartışmaları artık çok anlamsız. Oyunu bu kadar iyi okuyan, verdiği kararlarda inanılmaz başarılı olan bir kaleci uzun zamandır görmüyorduk.
Yarın benzer bir maçı Hollanda Arjantin'e yaşatabilir, şaşırmamak lazım.
Aslında Mesut orada 8-0'ı yapsa dahada güzel olacaktı. 8 fark ile 6 fark arasında da baya fark var :) Bu arada bizim forumda da baya bi anti-Brezilyacı varmış :)
Brezilya polisi Alman futbolcuları haneye tecavüzden göz altına almıştır (:
Mesut'a mı saysam Oscar'a mı... tahmin yarışmasında 0-0'a oynamıştım, Mesut atsa ya da Oscar kaçırsa en azından Brezilya'nın "0" golü tutacak ordan puan gelecekti. Onu da yaktılar :(
http://db2.stb.s-msn.com/i/c7/9bb160...lse_lfalse.jpg
Tim Cahill :D