Bu Messi tam bir yırtık uçurtma zevkli başladı maç :n:
Printable View
Bu Messi tam bir yırtık uçurtma zevkli başladı maç :n:
Higuayn naptı öyle ya
Shürle girdi atar bitane :n:
direk kırmızılık hareket
Höwedes bence kırmızı görmeliydi.
Higuain maç sonunda çok baş ağrıtacak gibi Almanlar 2. yarı oyuna ağırlığını koyar gibi geliyo bana.
Higuain Dünya Kupasının en çok ofsayta yakalanan futbolcusu olucak sanırım bu gidişle
khedira ne kadar önemliymiş lan :D o degil sahanın zemini igrenç geldi bana arjantin net pozisyonları harcıyo çok üzülebilir bunlara
yuh kere yuh!
higuain mi faul yapmış?
net penaltı ve kart hakem iyi değil.
yediler bizim cüneyt bu adam mı final maçını hak etmiş :D
Mesut çıkmalı bence
Lavezzi çıkmamalıydı sakatlanmadıysa eger. Çok iyi maç oluyor arjantin in ileri hattıda defansı gibi olsa efsane bi takım olurdu. Bu arada mesut yine turkce kufretyi :D
Tam beklediğim gibi bitti 90 dakika. Uzatmalarda golü atan kazanır kupayı; ancak bence penaltılar belirleyecek sonucu.
Şampiyon Alman'lar olamazsa gidiyor 300 :D
O değil de Arjantin hızlı kontralarda bu kadar başarılı olmuşken bu bencillik neyin nesidir ?
Defansı çok etkileyici yapıyorlar ama Alman'larında Kroos tarafından kaleyi tam karşıdan gördüğü şutlarda başarısız oluşu 22 futbolcununda ne kadar heyecanlı olduğunu gösteriyor.
Uzatmalarda fena başladı ^^
Gooool
Mario Gotze 1-0 !
Seni sevmem Mario ama adamsın ! :D
Messi atar kahraman olur.
Almanya kazandı...
Arjantin'e geçmiş olsun. Messi ve arkadaşları bir daha bu kadar yaklaşamazlar kupaya bence. Almanlar hak etti ve kazandı.
Klasik olacak ama "hakeden kazandı".
Olan Romero'ya oldu.. Dünya Kupası neymiş Rihanna kaçtı :D
mario götse golü atar dedim attı :D
almanlar haketti biz de her dünya kupasında olduğu gibi elde çekirdek kola izledik
umarım bi sonraki turnuvaya heyecana ortak oluruz
palacio nerden bulmuşlar almışlar hatta futbolcu yapmışlar messi sahadayken bu adamın forvet olması hakaret futbola hele o aşırtma gibi saçma sapan kaçırdı bi gol pozisyonu var evlere şenlik lan messi reyiz alamadı kupayı ona üzüldüm :uzgun: almanya euro 2008 beri bi kupayı hak etmişti tebrik ederim
Olmadı Romeronun işi oda eşiyle yapsın öyleyse :n:
maçın hakkı penaltılardı yazık oldu
Messi yerine di maria olsa o kupa coktan arjantin havayollariyla hakettigi yere gidiyordu. Messi bitmistir. Buyuk futbolcu bu kadar etkisiz olamaz. Zaten hicbir zaman sorumluluk alamadi bugun de alamadi.
Tevez varken Palacio'yu alan Arjantin hocasına selam olsun (!) diyorum son kez.
Rio valiside kurtuldu intihat etmekten :D
Messi topu almanyaya yolladi resmen :lol: nese basindan beri hak etmiyordu arjantin gram futbol oynamadilar , tebrikler alamanya
Ben de bu macin penaltilara gitmesinin adil olmayacagini dusunuyordum. Iyi ki gitmedi. Almanlar'in yenmesine sevindim. Hak etmislerdi.
Gerçekten haketti mi Messi ?
Altin bidonu haketmisti oysaki
Altın Eldiven Neuer'e gitti ki kesinlikle haketti.
Altın Top Messi'nin oldu ki kesinlikler haketmedi özellikle grup maçlarından sonra çok etkisizdi.
Hakeden kazandı. Arjantin'de bol bol Higuain ve Palacio'yu anar artık. Di Maria olsa en azından Messi'nin gol atma şansı artardı beceriksiz oyunculardan kurulu bir takımlar maalesef bugün de bunu gördük.
Butun sorumlulugu Messi`nin uzerine atmak zalimliktir.Almanya cok iyi tuttu Messi`yi, 4-5 adam cevresini hep kapatiyordu.Hatta Messi`yi tutmaktan bazi onemli pozisyonlar verdiler.
Palacio iyi forvet, Sabella onun hizina guvenerek oyuna aldi.Kontralarda cok hizlidir.Ama bugun cok beceriksizdi.
Higuain`in top ayagina oturmadi.Olmayinca olmuyor abi.Futbol ``an``larin oyunudur.
Almanya sonuna kadar haketti fakat finalde kesinlikle Arjantin`de mukemmeldi.Sabella`yi ayri tebrik etmek lazim.Facia bir defanstan ilerleyen turlarda saheser cikardi.
Mascherano`ya da ayri bir parantez acmak lazimdi.Muazzam oynadi tum turnuvada.
Arjantin çok net fırsatlar harcadı. Bence Aguero, Higuain ve Palacio 3'üde yetersizler. Messi tek başına bir şey yapamaz. Lavezzi niye çıktı çözemedim. Ancak Di Maria falan da olsaydı çok farklı olurdu. Birde kimse konuşmuyor ama net bir penaltı ve kart es geçildi. Hatta 1 tane daha Almanya'ya kırmızı kart gösterilmedi. Hakem kötüydü bugün.
Ödülü en az yarı finale gelmiş takımlardan birinin oyuncusuna veriyorlar diye tahmin ediyorum. Brezilya'dan aday çıkmaz. Hollanda'dan Robben ve belki van Persie olabilir. Almanya'dan Hummels, Khedira, Boateng, Lahm, Müller ve Klose adaylarım. Arjantin'den ise Demichelis, Mascherano ve Messi var. Kolombiya'dan James Rodriguez de gol krallığı kontenjanından alınabilir listeye.
Bana kalsa Mascherano'yu seçerim ama illa skora (yememeye değil atmaya) etki eden oyunculardan seçiyorlar. Bu durumda Robben, van Persie, Müller, Klose, Rodriguez ve Messi kalıyor finale. Genele baktığımızda daha çok maçta skora etki eden Messi olduğu için onu seçtiler sanırım.