Karadeniz'e Güvenimiz Tam Bizi Kurtarsa Kurtarsa Karadeniz Kurtarır Cizre'nin Elinden :)
Printable View
Karadeniz'e Güvenimiz Tam Bizi Kurtarsa Kurtarsa Karadeniz Kurtarır Cizre'nin Elinden :)
İstediğim 3 takımdan 2'si geldi. Ç.Rize yerine de Mersin İY gelsin isterdim; ama rahat bir gruba düştük. Lider çıkarız. :)
Hoba Fener İzmir'e geliyor hadi bakalım :D
Fenerbahçe Kayseri'ye gidiyor. Maça beni verirler mi acaba Jandarma olarak? :)
A ve B grubu çok güzel olmuş, Akhisarsporla aynı gruba düştük.
Başarılar Giresunspor.
Fenerbahçeye gelirsem güzel bir gruba düştük.
Hoba Cimbom İzmir'e geliyor hadi bakalım :D
Dur ya ben Ankara'dayım :zuhaha
Hobaa Fener Bayburt'a gidiyor.Bayburt neresiydi ya ? :D
Hobaaa Beşiktaş, Adana'ya geliyor! (Benim başım kel mi?) :p
E grubunda fenerbahçe, F grubunda Beşiktaş var. Bu, biri 1. diğeri 2. olursa son 16 da derbi izleyebiliriz demek.
Semih,Chedjou,Olcan,Melo,Selçuk ve Umut'un işi nedir bu ilk 11'de ya ?
Koray,Emre Can,Bruma,Furkan,Umut G. ve Sinan Gümüş varken nedir ya bu ?
Valla dün kaybetmiş olabilirler ama 4 tane genç oyuncuyu ilk 11'de sahaya sürerek bir cesaret örneği gösterdi İsmail Kartal,tabi taktik-teknik hataları başka bir olay.
https://pbs.twimg.com/media/B38cBjmCYAEIZqa.jpg
Hamza'nın da ne halt olduğu belli oldu.
Hoca takimi tanimaya calisiyor olabilir. Sonucta hazirlik maci oynayamayacak.
Bu tanıma işi yalan dolan,yabancı bir hoca değil Hamza Hamzaoğlu,oynattığı oyuncuların hepsini bu forumda takılan en küçük yaştan en büyük yaşa kadar herkes tanıyoruz.
Tanımak istiyorsa sahada şans bulamamış oyuncuları tanısın 8 tane as oyuncuyla çıkmak nedir ya,as oyuncularımı tanıyacak?
Koray Günter'in 11de başlamaması benim için skandal. Fakat 18de dahi yok!
Keza Sinan Gümüş'ün de en azından 18de olmasını isterdim. Neyse artık.
Pandev olumlu top oynuyor,süre aldıkça daha iyi olacaktır.
Hakem meloyu atmaya korktu, cok net bi sari kartti
Melonun bu gidisle kizarmasina az kaldi
Daha 5 mac var en az. Gencler de mutlaka yeterince sans bulur
Aha da melo gördü karti ulan hamza hamzaoglu anlamadimi melonun kirmizi görücegini ne demeye cikartmazsin hayret
Ülke futbolumuzda genclere önem verilmedigi nasilda belli lan kupa maci 1-2 genci alsana ilk 11 e ruhsuzlar ordusu bu selcukta tam bir kazma ya bi insan hic mi dikine pas yapmaz mustafa sarp vol. 2 hep yana ve geriye hic ne adam eksiltme ne dikine pas! Adamlar yan pasla milyon eurolari götürüyor
Bruma atınca şu sezon herhangi bir gole sevinmediğim kadar sevindim :D
Bu sezon ilk kez 2 golden fazla attık.
Bruma çok güzel gol attı da gol dışında ayağına gelen her topu da kaybetti :) Pandev'in de hala istenilen seviyede olmadığını gördük. Diğerlerini zaten az buçuk biliyorduk, kendileri gibi oynadılar.
Hamza hoca için de çok erken ama Melo'yu zamanında değiştirmemesi eksisi oldu bu maçta. Es-Es'in pas oyununu ileride pres yaparak kırması da artısı. Hayırlısı olsun onun ve bizim adımıza.
Daha ilk mactan gaza gelip Galatasaray geri dondu demek istemiyorum ama boyle dusunenler var. Cok da iyi oynamadik aslinda, nasil boyle dusunuyorlar anlamiyorum. :D
Yine aynı oyunu oynadık. Bireysel olarak daha çok çabalıydı oyuncular ve önde bastık. Yoksa aynı tas aynı hamam. Olcan sahada yoktu. Selçuk attığı frikik ve penaltı dışında yine yokları oynadı, ruh gibi gezdi Eskişehir'in yedekleri tarafından kaç defa ekarte edildi sayamadım. Semih yine hiç bir hava topu alamadı. Sabri yine bin kere bindirdi hiç birinde etkili olamadı. Telles yine ortalama oynadı. Burak'ı kesince takım 11e11 oynamaya başlıyor. 11e11de ister istemez kazanıyoruz. Burak'la olmaz ama. Anlasa keşke birileri artık.
İlk 10 dakikada bulduğumuz gollerle 2-0 öndeyiz Sarıyer karşısında. :) Şu an 26. dakika ve maç bizim açımızdan rahat geçiyor. İlk yarı bitmeden 1 gol daha bulup 2. yarıda gençleri görelim isterim sahada.
Cenk'i hiç böyle iştahlı görmemiştim. Ba iyi oynayınca kendini göstermek istedi belli.
İstediğim oldu, golleri 2. yarıda da olsa bulduk ve gençler sahada şu an. Hatta Furkan da, harika bir asist yaptı Cenk'e. Bu çocuğa çok güveniyorum, ileride gol yollarındaki silahlarımızdan biri olacaktır. Maçın genelinde de en beğendiğim isim, Cenk Tosun.
4-0 bitti maç. Rahat bir antrenman maçı oldu diyebiliriz. Cenk Tosun'u ve oyuna sonradan giren gençleri beğendim. Oğuzhan da, bu haliyle ancak Sarıyer, A.Demirspor gibi maçlarda oynar. Yazık ediyor hem kendisine hem de kendisine güvenenlere! Acilen bir terapi şart, psikolojik açıdan.
Atınç nasıl oynadı arkadaşlar ?
A Grubu
Tuzlaspor 3-1 Sivasspor
E Grubu
Bayburt G.Ö.İ. 1-3 Fenerbahçe
Kayserispor 3 - 0 Altınordu (Bitti)
Gençlerbirliği 1 - 0 Konyaspor (Dk.20 oynanıyor)
Tuzlaspor'a helal olsun. :D
yaklaşık 1 saat 45 sonra balçova galatasaray maçında bulunacam :D bir bakıma'da birhan ile sinanı seyretme şansına sahip olacağım gerçekten güzel bir durum.
https://pbs.twimg.com/media/B4_iNgzCcAAtuYh.jpg
Valla ne bileyim yani, ne diyeceksin, ne diyeceğine diyip diyemiyeceğine hiç bi şey ne diye ne diyip...kimse kimseyi dinleer, ne bi şey anlatabilirsin, ne dinleyen oluuuur....
Veysel stoperde oynayacak gibi gözüküyor ilk 11'e göre. Hala Yekta falan oynuyor ben anlamıyorum gerçekten. Koysana Koray'ı, Birhan'ı, Altuğ'u. Ama yook Tarık Veysel Hakan Telles - Hamit Yekta Olcan - Yasin Bruma Pandev şeklinde çıkıyor. Anlam veremedim ben kadroya.
ATV'de kime yorumculuk yaptırıyorlar :zuhaha
Dizilişe 3-4-1-2 diyorlar,Tarık'ı sağ beke koydular Veysel'i sağ açığa koydular :zuhaha
Saçmasapan ya gerçekten. Koray nasıl oynamaz yani. Sinan Gümüş nasıl oynamaz ? Yasin mi oynayacak, Veysel mi stoper oynayacak. Dalga geçiyorlar herhalde yani anlamıyorum.
9-1 nedir ya :D Açıkçası böyle küçük takımlara bu kadar fark atılmamalı diye düşünüyordum fakat eve gelince gördüm ki rakip takımın kalecisi "Galatasaray'a bi 4 gol de biz atarız inşallah, Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz" gibi tweetler atmış. İbret olsun böylelerine :j:
sonuç 9-1 oldu :D