Selçuk ve Emre ile düğünde bile oynanmaz. Ağır ve Hantal iki topçu. Orta alan yol geçen hanı. Koca ülkede o bölgede oynayacak dinamik oyuncular yok mu? Yazık yemin ederim şu şımarık kendini Xavi, İniesta, Ronaldo zanneden artistleri izliyoruz.
Printable View
Selçuk ve Emre ile düğünde bile oynanmaz. Ağır ve Hantal iki topçu. Orta alan yol geçen hanı. Koca ülkede o bölgede oynayacak dinamik oyuncular yok mu? Yazık yemin ederim şu şımarık kendini Xavi, İniesta, Ronaldo zanneden artistleri izliyoruz.
Hasan Şaş söylemişti maçtan önce yan toplarda sıkıntısı ar Onur'un umarım sıkıntı olmaz diye :(
Bırakın çevirmeyi bu maçtan 1 puan alırsak durumumuz iyi.
Onur kornerde saçmalayınca 1-0 oldu bişeyler değişmezse daha artacak gibi fark.
3-4-3 olmuyor. Topal yerini yadırgadı. Ya ortasahaya çek ya da çıkar stoper al. Caner ve Gökhan da sırıtıyor bu sistemde. Arda ve Olcan o 3lünün adamları değiller. Ya Selçuk'u çıkar 4-4-2 ye dön ya da 3-4-3'ün adamlarıyla oyna.
En temizi 4-4-2 bana göre. Affedersiniz sistem uyduruyoruz. Ne gerek var böyle işlere. Al Pektemek'i oyuna oyna oyununu.
Çok hantalız yarım saat düşünüp öyle pas atıyor bizim sinyorlar
Sistem hazırlık maçlarında denenmiyor grup maçlarında deneniyor şaka gibi. Rezalet oynuyoruz ve kenardan laf eden yok. Bu arada Volkan Babacan'a o kadar laf attık, Onur Volkan'ın yemeyeceği bir gol yedi isimlerin pek te bir önemi yokmuş. Hak eden oyuncuları kadroya almazsan böyle olur sayın Terim, bence bize müstahak bunlar.
Rezil futbol oynuyoruz. Tüm 11 kötü diyebiliriz. Bizim aksimize İzlanda gayet iyi oynuyor.
Az önce sağdan gelen şut da Caner'in şutu çekeni tutması gerkiyordu ama Caner stoperlere doğru boş boş koşuyordu.
Maçın başlarında Ersan üstünden topu vurdurdu ve top direkten döndü. Bu noktalarda o topa vurdurmaması lazım.
İzlanda'nın tek farkı,onlar maça çıktıklarını biliyorlar.Bizimkiler ise antrenmanda yapılmayacak şeyler yapıyorlar.
Ekstra bir yorumum daha olacak,Selçuk İnan bitmiş,hiç bir yarar beklemiyorum bundan sonra ondan.Ne Galatasaray'da,ne de Milli Takım'da.
Maçı yeni actım hiç izleyesim yoktu canım sıkıldı bakıyım dedim şaka gibi bir sonucla karsılastım.Bu maç böyle biterse unutsunlar gruptan cıkmayı filan.
Yenen gol ile ilgili yorumumda, kişilik olarak hiç sevmesemde eğer kalede Volkan Demirel olsa orda herkesi ezip topu alırdı. Bundan kesin eminim. O golü yemezdi.
Aynen onun için söylememiştim, ben de olsam Onur'u kaleye alırdım, ama kendinden beklenmeyecek şekilde amatörce bir gol yedi. As kalecin böyle gol yedikten sonra yedekte Cech olsa ne olur.
Hak edenlerden kastım yedek kulübesinde oturan Hakan Çalhanoğlu ve Mustafa Pektemek, hatta Ozan Tufan. Hazırlık maçında oynayan Olcay ve Ahmet İlhan bu Arda ve Olcan'dan daha etkili olurdu.
Herşeyden önce şu saçma taktiği değiştirmeli Hakan Çalhanoğlu ve Mustafa Pektemek'i oyuna almalıyız. İlk çıkması gerekenler belli ama bu oyunda kim çıksa düzelme anında görülür, Arda bile olur bence.
Selçuk ve Emre'nin oynaması çok yanlış. Bir de maça çıkmasaydık daha iyiydi. Eğer bu sene böyle olacaksa, ikinci yarı farklı bir oyun oynamamız lazım. Eğer 2. yarıda da oyunumuz değişmezse ilk maçtan havlu atmış oluruz.
Ne oynadık veya ne oynamaya çalıştık pek çözemedim. İzlanda ise gayet iyi, bu kadarını beklemiyordum. Belli bir planları var ve yetenekleri dahilinde yapıyorlar. Topu kontrol etmeleri bile sıkıntı çoğunun ama adamlar oynuyor.
Oyun kuramıyoruz, ne defanstan doğru düzgün çıktık ne orta sahadan. Kanat organizasyonu bir İzlanda kadar bile yok, ileride top tutamıyoruz, pres istenilen düzeyde değil vs. vs. Bu milli takım böyle giderse 2016'ya da katılamaz, sadece bu maça bakarak değil hazırlık maçları da ümit vermiyordu.
2012 elemelerinde Hiddink Onur ile başlamıştı 2.maç olan Belçika maçında Onur böyle 2 kolay gol yemişti yan toplardan diye hatırlıyorum ondan sonra kaleyi Volkan devralmıştı gene aynısı olacak gibi.
Gökhan, Emre, Selçuk, Caner, Olcan ve Burak dökülüyor.
Onur, Amerika ile olan maçta oynamasaydı çok iyi olacaktı. Tarihi farkı yerdik, sonra da imparator(!)'a sabrederdik.
Bu takımda Hakan Çalhanoğlu nasıl oynamaz ya inanamıyorum bunlar gözleriyle değil başka yerleriyle izliyorlar heralde şu takımda herkez formda ve sağlıklı olduğunda yazılacak ilk iki isim vardır 1. Arda 2. Hakan yanlız kalın olan yeri iyi okuyun şuanki (sakatlıktan yeni çıkmış) Arda değil gerçi şuanki Arda bile hepsinden daha iyide neyse. Taktikle ilgili hiç bir şey söylemiyorum fantazi arıyoruz resmen...
Şuanda Hakan'ın ve Mustafa Pektemek'in girerek 2 forvete geçmemiz lazım.
1 tane iyi oynayan oyuncu yok. Boşuna isim saymayın.
İleride top saklayamıyoruz. Fizikli İzlanda'yı bile bile zaten top saklayamayan Burak'ı seçmek zaten baştan yanlış. Olcan zaten eskisi gibi kateden oyuncu değil. Defansif kalıyor, daha geride. O yüzden Mustafa Pektemek çok daha doğru iş olurdu sağ açıkta.
Topal Fenerbahçe'deki gibi halfback oynuyor ama Caner ve Gökhan öne çıktığı halde önlerini açmıyoruz. Arda ve Olcan top alış verişine taç çizgisinde kalıyorlar. Bekler ile aynı yerde kaldıklarından, rakibin beki aynı anda 2 kanat oyuncumuzu da marke ediyor. Böyle oyunu gereksiz genişletip oyuncuların mesafelerini çok uzatırsak topu elde tutamayız ve kontrolü rakibe veririz.
Arda kötü oynuyorsa da daha orta sahaya yakın kalıp sağ açığa da yardımcı forvet Mustafa'yı alırsak işin şekli değişir bence.
Şu sistem Fenerbahçe'nin sistemi ama Fenerbahçe 2 tarafta da yardımcı forvetler ile oynuyor ve forvete yakınlar. Forvet de yardımcı forvetlere yaklaşıyor ve 3 oyuncu da top saklıyor (Emenike kısmen). Burada taç çizgisinde Arda ve Olcan. Burak da ceza sahasında. 3. bölgede büyük bir boşluk var.
Açık ve net söylüyorum Olcan'in oynadığı su oyunu çıkar ben de oynarım.Pas vermekten aciz.
Ardada abilerinden güzel küfürlerini öğrenmiş ağzını okuduğum kadarıyla karttan sonra.
Selçuk-Hakan
Olcan-Olcay
Değişiklikleri gerekiyor bence,Topal stoperde devam eder herhalde.
Olcan: Kötü kadronun büyük oyuncusu
Fatih Terim yaşlanmış,saçma ve gereksiz değişiklikler.
Yeni Türkiye bu muymus. Eski Türkiye daha güzeldi bence
Düzce'nin nüfusu İzlanda'dan fazlaymıs.Bence rezilligi gösteren en güzel istatistik.
Euro 2016 Hayallerinesson İzlanda'da oyuna giriyor.
Aferin Burak, o golü kaçıracak daha güzel bir zamanlama olamazdı.
Burak Yılmaz kalenin önünden yukarıdan auta attı,büyük yetenek valla.Ben orada kaçırmayı denesem en kötü direğe çarptırabilirdim.
Spor yorumcuları haftalardır İzlanda'ya köy takımı muamelesi yapıyor. Bunlar köy takımıysa biz mahalle takımıyız.
Milli takıma 'fabrika ayarlarına geri dön' tuşu şart. Kimin ne oynadığı ne yaptığı belli değil.
Onur harika isler cikariyor helal olsun!!
3-0 oldu :(
5+3 beyler. Güzel kural.
Olaya bak. :D Volkan'ı son senelerde ne kadar begenmesemde bu seviyede oynayabilecek tek kalecimiz.
Kader ortaklarını hazır yakalamışken averaj takımı yapmamız gerek.
İşte Yeni Türkiye.İşte TFF be.
Hahaha izlanda'da 4 4 4 sesleri