sen ver hele müziği de biraz ümitlen bence puan alıcaz
Printable View
http://inciswf.com/8bit.swf
Al Bruma'yı,verelim coşkuyu.
Vurduğunuz gol olsun çocuklar utandırın bizi
Ahahahaha fm 2014'te Sl ceyrek finalinde dortmundla eslesmistim. Dortmund kanatlarinin hiz puanlarini gorunce bari butun takimi ortaya gomeyim bitişik oynayalim biz de ortadan delelim deyip 4-1-3-1-1 oynamistim (uclunun ucu de orta sahanin ortasında) dortmundu deplasmanda uc bir tokatlamistim. Hani olmaz ama basarilar :D
Şu dakikaya kadar çok güzel oynadık. İnşallah böyle devam eder. Sistem ve oyuncu tercihleri süper. Prandelli bu sefer güzel yapmış takımı. Şu ana kadar beğendim.
İzlemek isteyenler için canlı yayın linki:
http://www.startv.com.tr/canli-yayin
Lol tabiriyle tank çıkmış prandelli :D
Zor gol yeriz ama gol atamayız bu kadroyla.
İkinci yarı bruma ya da olcan oyuna alınmalı.
1 metre ofsayttan gol attilar yahu
https://pbs.twimg.com/media/B1n8J3PIIAAQ1eO.jpg
Ofsayt yok.Top adamın ayağından çıkmış,o sırada Reus koşu yapıyordu 5-10 santim geride bence topun tam ayağından çıktığı sırada.
2 tane de Aubameyang atacak 3-0 bitecek.
Yeniliyoruz ama ezilmiyoruz :zuhaha
Koca devre de 1 kez arkaya top geçti onda da ofsayttaydı adam ama hakem görmedi. Gayet iyiydik ilk devre, bi de gol sıkıştırabilseydik muhteşem olur. Selçuk da epey iyiydi son 1 seneki haline göre ama hala yetersiz tabi.
O pozisyonda ya Semih de bir gariplik var ya da pasi atan adamda. Bu kadar rahat nasil topla bulusabildi ordaki adam hayret dogrusu
Bu Drum Dortmund için el freni ya. yada şöyle söyleyeyim kötü oyuncu değil ama bi kanata 2 ters ayaklı oyuncu tıkıyor oyunu bi de Auba bu oyun tipinin forveti değil. GS 1-0'a da razı olur daha hemen açılmaz gibi, Ramos girerse fark olur.
Semih mi ? Adam bariz chedjou'nun arkasindan kayiveriyor. Semih ne yapacak chedjonun adamla gitmesi en kotu ofsayt diye el kaldirmasi lazim adam uyuyor
Yahu bizim adam eksilten bir oyuncuya ihtiyacimiz var, bu kisi Bruma, fakat onu sokacaksak ta ilk yaridaki orta saha disiplinini kaybederiz diye korkuyorum.Iyi sayilabilecek bir savunma yaptik, adam eksilten oyuncu sart fakat giren oyuncununda hucumla birlikte savunmada saglam baski yapmasi gerek.
Kornerlerde ve duran toplarda ekstra dikkat gerekiyor.
Aradaki fark 1 oldugu surece hep macin icinde kaliriz.O yuzden hemen telas yapmaya gerek yok, sabirli bir sekilde ilerlemek lazim.
Selçuk-Emre Çolak değişikliği oyuna hareket getirir....
golu semih yuzunden yedik yalniz chedjoluk birsey yok...
Golü hiç bir şey yüzünden yemedik,gayet güzel bir pas sonucu güzel bir koşudan sonra güzel bir vuruşla bitirdi Reus.
Kanadi manadi forveti fln gec bizim temel savunma eksiklerimiz var cok temel konular kafanin nereye uzaklastirilacagi nasil hava topuna cikilir nasil box out yapılır alab markaji nedir. Cok basit seyler
Tarık her pozisyonda çalım atmayı deniyor ve kaptırıyor, birinin uyarması lazım.
4-4-1-1 bizim için iyi bir diziliş olabilir ama mutlaka hücum edebilen kanatları kullanmak lazım.... Eze eze maç kazandığımız sene bknz : Engin-emre ikilisi...
semih yuzunden yiyorduk gene... chedjou allahtan son anda cikartti...
yalniz muslerada kotu bu aralar.
al sana semih kaya gurur duyun...
O 4u yemeden rahat edemiyoruz zaten oh şimdi rahatladik.
Semih çok güzel gol attı :D
Arsenal maçını da taraftarsız oynarız artık.
4-4-1-1 fena değil. Her ne kadar yine fark yesek de ışık var bu dizilimde. Tabi Burak-Umut ile pek olacak iş değil. Bir de kanatların biraz daha top sürebilen oyuncular olması lazım. Biraz daha ofansif olmalılar.
Anderlecht de 3-0'dan 3-3 yaptı.
4'e üzülmedim ben o kadar ya. Artık alışkanlıktan mıdır nedir :zuhaha Şaka bi yana takımı beğendim, Dortmund'a karşı doğru bi oyun oynadık. Biraz daha etkili olabilseydik iyiydi bir de çok şanssız goller yedik. Taraftarlar hakkında konuşmak istemiyorum çünkü bu arkadaşları tanımlayacak küfür kalmadı benim kelime dağarcığımda.
Prandelli GS'da olduğu sürece Allah yardımcıları olsun diyorum..
Gs'nin Uefa işi de zora girdi.
Anderlecht deplasmanında galibiyetten başka çaremiz yok.
Şaka maka 4 sayısı bu sene Galatasaray'ın sayısı olacak gibi, enteresan. Şu Tarık Çamdal'ın top sürmesi ve koşusu bir bana mı garip geliyor? Futbolcudan daha çok her şeye benziyor ama ona ödenilen bonservis bedeli ve oyuncuyu aynı anda düşününce insanın dert cigarası yakası geliyor.
Tahmin ettiğim gibi bir maç oldu. Dortmund olabildiğince kredi kazanmaya çalışıyor zaten. Biraz motivasyon sağlamıştır bu avrupa maçı. Ayrıca grupta da işi garantiye aldılar. Şimdi bir kaç hafta boyunca sadece lige odaklanacaklardır bana kalırsa. Kötü oldu ancak süpriz olmadı benim için. Prandelli kaldığı sürece Galatasaray ilk 3'e bile zor girer bence ligde.
yoksa 4. yıldız bizim mi olacak :icon_cool:
4 rakamını bile aylarca görmek istemiyorum. Hayattan soğuttunuz. Yemin ediyorum bir daha şunların maçını izleyip kendimi harap etmeyecegim. Altyapı yok, liyakat yok, torpil, kayırma, gruplasma, şaibe her şeyin olduğu bir takim ve lig. Nefret ediyorum hepsinden.
Mehmet Demirkol: Chedjou başka takımda oynasa bu adam bizde mi oynuyor dersin.
Çok haklı. Semih'le oynuyor adam ne yapsın. Semih'i geçen sezon da beğenmiyordum ama sesimi çıkarmıyordum pek bu sezon iyice sıvadı artık bu seviyelerde yapamıyor milli takımda da böyle. Artık kesik yemesi lazım diye düşünüyorum da kim oynayacak. :D