Montpellier" i tavsiye ederim. İyi bir kadrosu var.
Printable View
Montpellier" i tavsiye ederim. İyi bir kadrosu var.
hoffenheim yönetmesi zevkli bir takım. genç ve başarıya aç bir kadrosu var.
Samsunspor
Canberk Aydın ve Aminu Umar - wonderkid seviyesinde 2 genç oyuncusu var
Mbilla , Adilovic , Taha Yalçıner ve Fatih Kılıçkaya - 4 adet de süperlig seviyesinde tecrübeli oyuncuile PTT 1. Ligde şampiyon olmanız ve Süperlige tutunmanız çok kolay
Ayrıca stadyumu da 16000 kişilik
Kriz yönetmeyi sevenler için Ankaragücü diyorum :D
M'gladbach
Sevilla
Saint Etienne
Sizce hangisi? :)
Takım önerisi olarak benim size önerim Kayserispor olacaktır.
Özellikle kadroları oldukça genç ve başarıya aç. Takımın geneli hırslı olduğundan gol ve galibiyet açısından zorluk yaşayacağınızı sanmıyorum. Takım genel olarak hücumu seven oyunculardan oluştuğundan hücum futbolu oynatmanız size daha yararlı olacaktır. Ben kontra tarzı taktikle oynuyorum ama ondada verim aldığımı söyleyebilirim.
Takım hakkında genel bilgi;
http://i.hizliresim.com/aBVEbR.png
Özellikle Bobo'ya dikkat çekmek isterim. Taktiğinizde Bobo'ya her daim yer verin. Nobre'yi kesmek zorunda kalsanız dahi Bobo'yu oynatın. Görev olarak Sahte Forvet görevini verin. Ben her görevi denedim en çok Sahte Forvet'te verim aldım. Şuanda 16 maçta 9 golü bulunuyor. Takımdan gitmek istemesine rağmen ki gösterdiği performansın bu olduğunun altını çizmek isterim.
http://i.hizliresim.com/5RZVbj.png
Lafı fazla uzatmaya gerek yok, PTT'den başlayıp STSL'ye yükselmek ve Avrupa'da gence yönelik bu kadroyla başarılar yaşamak zevkli olacaktır diye umuyorum. Ben henüz ilk sezondayım ve yönetmeye devam etmekteyim. Benim Kayserispor'la şuanki durumum da şu şekilde;
http://i.hizliresim.com/zE646j.png
Buda fikstür;
http://i.hizliresim.com/JE02RQ.png
ÖNEMLİ NOT: Yeni STSL'den düştüğünüz için elinizde bir sürü yabancı bulunmakta. Yaklaşık 8-10 tane. PTT'de ise sadece 3 yabancıya izin verilmekte. Bu yüzden oynatamadığınız yabancılar takımdan ayrılmak isteyeceklerdir. Göndermek yerine onlara kulübün büyüyeceğini ve STSL'ye çıkacağınızı söyleyin. Ziraat'ten önceki hedefiniz PTT'den üst lige çıkmak olsun. Elinizdeki yabancıları göndermeyin, ya kiralayın yada yedek takımda oynatın. Çünkü kulübün mali açıdan durumu pek iç açıcı değil.
Hollanda liginde kim sarar. İçeri Kateden Forvetsiz bir takım olursa sevinirim. Hiç hazzetmiyorum o tip oyuncularla oynamaktan.
Leeds United
Öncelikli sebep, burada bazı arkadaşların da yazdığı gibi bir kere anlamlı bir kariyer. Bu takım hiçbir şekilde buralara ait değil ve artık premier lige dönmesi gerekiyor. Bu sene takım el değiştirdi bazı kaliteli transferler yapmışlar. Takım sahibi İtalyan olduğu için kaliteli İtalyanlar var takımda. Takviye tabi ki gerekiyor ve bunun için de yeterli maddi kaynak var.
Başlığı takip ediyorum bir sonraki kariyerde kesinlikle RB Leipzig ile başlarım. Çok övülmüş, seneye çıkarlarsa Salzburg gibi olacaklar heralde. İlerleyen dönemlerde aklımda Göztepe var alt liglerden ve tabi ki olmazsa olmazımız Beşiktaş.
zoru severim diyenlere ankara gücü diyorum 1. sıradayım arkamda göztepe var 3 puan gerimde takımda tamamen oyuncu mevkii sorunları var takıma oyuncu gelmek istemiyor alt yapı oyuncuları ayakta tutabiliyor umut nayir çok sağlam forvet az önce paramın olmamasından ötürü levent kale bedava manisaya gitti sezonu tammalrsam ne mutlu bana ama krizi zoru seviyorsanız ankaragücü çok iyi stadı full doluyor o duyguyu hissediyorsunuz
Kadro mühendisliği ve revizyon sevenler.
Takımınız Fiorentina. 4 resmi maçta 4 galibiyet ile Serie A ve UEFA gruplarında liderim. Aşırı zevkli.
Scmid ve Badu tarih yazıyorlar. Valero zaten adamım. Rossi de dönecek sakatlıktan.
http://oi58.tinypic.com/2dj55pu.jpg
Bende Konya ile oynamayı düşünüyorum.
Arkadaslar uzun soluklu bir kariyer yapmak istiyorum, basariya ac, ekonomisi idare edecek bir takim. Ingiltere'nin en alt liginden denedim, ilk sezon ciktim ama ekonomi kötu oldugu icin ne oyuncularimin sözlesmesini yenileyebildim, nede transfer yapabildim, ciktigim ligde 18-22 yasinda ki oyuncularimla idare etmek zorunda kaldim, durum öyle olunca o ligde tutunamadik :(
edit: Turk takimlari olmasin, malum yabanci siniri cok etkiliyor.
İngiltere - Swansea
İtalya - Fiorentina
Almanya - Wolfsburg
Hollanda - Vitesse
Türkiye - Eskişehirspor
Anlayacağınız ne üst derece takım ne alt derece takımcıyım ben :D
ispanya dan villarreal i öneririm gayet dengeli keyif veren bir kadrosu var.
İngiltere - Swansea
İtalya - Torino
Almanya - Hoffenheim
Hollanda - Vitesse
Türkiye - Tuttuğunuz takım, Bursaspor.
Onun dışında Dnipro'yu öneririm.
Türkiye - Tuttuğunuz Takım , Kayserispor , Eskişehirspor , Bursaspor , Sivasspor , Başakşehir , Altınordu
İngiltere - Aston Villa , Everton , Hull City , Derby County , Sunderland
İtalya - Fiorentina , Sassuolo , Genoa , Sampdoria
İspanya - Villereal , Deportivo , Eibar (biraz zor olur ama başarı kazandıkça zevk alırsınız) , Granada , Valencia
Portekiz - Sporting , Porto
Bulgaristan - Ludogorets
Sırbistan - Kızılyıldız FK
Rusya - Krasnodar , Rostov , Terek
Bunların hepsi başarıya aç takımlardır içlerinde liginde en güçlü diyebileceğimiz Ludogorets ve Kızılyıldız var bu takımlarda ligi garantilersiniz , lig çekişmeli geçer ama rahatça ligi alabilirsiniz eğer ben Şampiyonlar Ligi adamıyım takımı şampiyonların şampiyonu yapacağım derseniz bu iki takımı şiddetle tavsiye ederim. :)
Avusturya - Avusturya Wien. Bu serideki tek kariyerim şu ana kadar,oldukça iyi bir 3 yıl sonrasında iyice zayıflamış Inter'e geçtim. Kadrosu iyi,gençleri yetenekli. Para konusunda çok büyük sorunlar yok.
Sassuolo-Leipzig
başta belirtiyim kesinlikle RB Leipzigi öneriyorum :)
İngiltere-Derby County-Southampton
Hollanda-PSV
La liga da önerileriniz var mı zevkli bir kariyer için :) ?
Orta sekerli takim ariyorum guclu takim istemiyorum zevk alablecegim bi takim :)
AFC Ajax
transfer severler için biçilmiş kaftan. iyi bir başlangıç bütçesi var ve elinizde vasat olmasına rağmen para eden adamlar var.
yepyeni bi kadro kurmak mümkün. bunun dışında çok sağlam gençler de var kadroda.
ligde zaten rakip çıkmıyor psv dışında. ama asıl hedef CL. 3-4 senede avrupa devi olmak mümkün.
Deportivo nasıl mesela ?
Trabzonspor
Her sene aylarca sıkılmadan oynadığım oyunu bu sene 2 gün oynayamıyorum , oyuna bağlayacak bir takım önerebilir misiniz ?
uzun soluklu bi kariyer düşünüyorsanız samsunspor'u öneririm mevcut kadrosu ile süper lige çok rahat çıkabilir bi kaç takviye ile süper ligde tutunabilirsiniz. sonrasında zaten bütçe yavaş yavaş oturmaya başlıyor.
geçen sene dortmund ve tottenham ile kariyer yaptım. bu sene de bu takımlar favorim bu ikisine benzer takım önerileri beklemekteyim. pek sabırlı olmadığımdan küçük takım işlerine girmiyorum ayrıca türkiye ve küçük ülkelerde oynamayı sevmiyorum. bu takımlarla oynamadaki kıstasım lig değil şampiyonlar liginde başarı. o yüzden görece oturmuş takımlarla uzun soluklu kariyer planlıyorum. bu sene için hangi takımları önerirsiniz
ispanya ve ya almanya liginde kanatları iyi kullanan önerebilceğiniz orta düzeyde bi takım var mı ? :)
hoffenheimle oyanayan yok mu nasıl bi takım öneriniz var mı ?
Arkadaşlar hoffenheim le oyanyan var mı ? zevkli bi kariyer oluyor mu ?