daha ucuzlarmı acaba yaa
Printable View
Voidu güvenilir alabilirsiniz :)
@israfil
şu an ucuzlamaz. enpara varsa 50 liraya gelir hatta daha ucuza gelir enpara kampanyası 3 ay daha uzadı.
Ben de voidu'da aldım kısa zamanda aktivasyon kodunu gönderdiler
Avea taraftar hatlarına özel 25 tl indirim yapmış, playstore'da kullanılabilir.
Steam de şu an indirimde 67 TL. Eğer en para ile alırsanız 42 TL ye geliyor.
Şuan satış 75_TL satın al diyorum En para ile ama rakam düşmüyor ne yapmamız gerek?
Heh buldum. 25 TL en para bana iade edecekmiş.
Aral game %40 sömestr indirimine gitmiş 60 tl görünüyor fiyat PC FOOTBALL MANAGER 2016 | AralGame.com
Aral yeni üyelere indirim kodu felan yazıyor üye olurken üye oldum indirim felan yok :)
Sadece Aral'da değil, her yerde 60 TL şuan oyun.
Nerede 60? Voidu 85 Steam 100 gözüküyor.
Aral'dan dvd'li almak istemiyorum. Steam'de durması daha iyi. Aral'da Steam kodu veriyor mu beyler, nasıl oluyor bu iş?
Evet yanlış anlaşılmışım sanırım; Bimeks, d&r gibi yerlerde ve bu mağazaların internet sitelerinde sömestr indirimi var birçok oyun için. FM 2016 da %40 indirimle 60 TL'ye satılıyor şuan.
valla ben 50 dolara aldim steamden :icon_lol:
Aral şu an en uygun ve güvenilir yer gibi gözüküyor.
Kargo ile beraber 62.5 liraya aldım.
d&r'da şuan 60 lira. Enpara hesabı olanlar bkm exprese kartını tanıtıp alırlarsa 25 lira iade geliyor. Oyun 35 liraya gelmiş olacak.
Başka başlık açılmış fakat burayı takip edenler için tekrar yazalım. Steam'de şu an %50 indirimle 50 liraya satılıyor. Enpara varsa 25 liraya denk geliyor oyun.
Bu haftasonu oyunu kod olarak nereden en uyguna alabilirim arkadaşlar? Durmaplayde 50TL gözüküyor. Daha uygunu var mıdır?
Arkadaşlar Durmaplay'dan alışveriş yapanlar var mı acaba? Oyun şuan 50 TL olarak satılıyor ama site üyelik doğrulama adı altında TC kimlik no istiyor. Bende güvenemedim vazgeçtim satın alsam sorun olur mu?
http://i.imgur.com/0uiQoY1.png
steam de tekrar indirime girdi arkadaşlar :)