Yeni güncellemeden sonra rotasyon ve yedek kadrolu oyuncular 6.7. haftadan aşırı şekilde başladılar şikayet etmeye.Güncelleme öncesi bu kadar yoktu.Sırf bu yüzden oyun sildim
Yeni güncellemeden sonra rotasyon ve yedek kadrolu oyuncular 6.7. haftadan aşırı şekilde başladılar şikayet etmeye.Güncelleme öncesi bu kadar yoktu.Sırf bu yüzden oyun sildim
Günler geçerken hız problemi hatası ne zaman düzelir acaba?
Aşırı derecede rahatsız ediyor,1 günün geçmesi eziyet gibi geliyor şuan.
Şu gün işi cidden sinir bozdu, kitap okumaya başladım artık oyunu oynarken. Haricinde Fenerbahçe'nin açılış ŞL elemeleri sabit mi? Hep Rostov-Ajax geliyor. :D
Öncelikle resmi yamadaki eksiklikler için ayrıca güncelleme çıkarmayı düşündüğünüz için teşekkür ederim. Yeni kariyer açmayı düşünüyordum tam da konuyu görünce beklemeye geçtim. Ne zaman çıkarmayı düşünüyorsunuz acaba tahminen? Saygılarımla...
Demba Ba 10-11 ay sakat başlıyor yani sezonu 1 maç oynamadan geçirecek, sakatlığı 7 ayda tutup gerçekteki gibi martta sağlıklı olmasını sağlarsanız iyi olur.
Sakatliktan donusu 17 mart olarak ayarlanmis. 1 Mart'a cektim.
Ba'nin sakatliktan sonra form tutmasi ve forma giyebilecek hale gelmesi zaten sezon sonunu bulacaktir. Tahminen bu transfer Ba'nin forma girebilmek ve gelecek sezona da hazir olabilmek icin takimla antrenmana cikmasi icin yapildi. Bu sezonun sonuna dogru forma girip 1-2 macta forma giyerse iyidir bence.
Bugün yetişme şansı var mı acaba bu ufak düzeltmelerin ? Malum tek izin günümüz pazar çalışanlar için :)
Son güncellemeden sonra crash dumb hatası basladı oyunda.:icon_frown: Daha sonra oyunu tekrar baslattıgımda pencere modunda baslıyor oyun.Daha önceden böyle bir sorun yoktu.Oyunu güncelemeyyle dahada batırdılar.:icon_evil:
Her şeyden önce, oyunda ciddi anlamda yavaşlama söz konusu ve bu çok büyük bir sıkıntı.
Daha ilk sezonda lige yeni çıkan Alanyaspor'un ligi 2. bitirdiği, şu bahsettiğin hareketli dönemden kesitler sunmak isterim,
http://i.imgur.com/Ke48wUf.jpg
[IMG]http://i.imgur.com/mA96sD2.jpg[/IMG]
Oyun, Şenol Güneş'in boşta olan Leicester City'nin başına geçmesi ile başlıyor.
Benim oyunda Ertuğrul Sağlam geldi ve garip taktikler denedi.
Fenerbahçe zaten bir garip.
Bahsetmek istediğim şey şu, bu bir oyun en nihayetinde ama gerçek hayatta nasıl ki İstanbul takımları belirli bir dönem zor durumda kalsalar da güçlü bir şekilde geri gelirler. Yani toparlanırlar. Aynı Galatasaray'ın hem lig hem de Avrupa'da başarılar elde ettiği vakit Beşiktaş'ın kötü durumda olması gibi. Şimdi ise roller değişti. Fakat oyunda bunu kesinlikle göremiyoruz.
Seneler geçtikçe İstanbul takımları elindeki oyuncuları 35,36,37 yaşına kadar elinde tutuyor, saçma sapan kiralamalar yapıyorlar. Takımı yenileme, kaliteli oyuncu transferi vb şeyler olmuyor. Finalde de alt ligden yeni gelmiş takım çok rahat bir şekilde şampiyonluğa oynuyor. Bu durum belki 10 yılda 1 normal görülebilir ama oyunda sürekli olunca hiçbir şakası kalmıyor. Oyunu oynama hevesi kaçırıyor.
Bu yavaşlama olayı herkeste mevcut mu? Dün Sigames forumuna ben de yazdım bu durumu..
Yukarıdaki arkadaşlar TR liginin kalitesizliğinden bahsetmiş çoğu mesajda, ben uzun zamandır TR liginde kariyer yapmıyorum pek bilemeyeceğim ama yukarıda bahsedilen konular ve görseller durumun ne kadar vahim ve can sıkıcı olduğunu gösteriyor. Ayrıca dikkatimi çeken bir olay var belkide daha önce tartışıldı ya da bilinen bir konu bilemiyorum ama Portekiz Ligi bana bazı konularda abartı geliyor sizce de öyle mi yoksa bu durum normal mi? Mesela bazı oyuncu özellikleri aşırı abartılmış gibi belkide normaldir bilemiyorum sadece öyle geldiği için yazmak istedim..
Son olarak TR ligi için bu durumlar neden böyle ve radikal bir düzenleme gelecek midir?
Keşke şu yavaşlama olayı olmasaydı da güzel bir haftasonu geçirseydik.. :)
Güzel bir pazar günü dilerim.
Türkiye ligi transferleri ve sezon sıralaması oyun dinamiklerinin sonucu da olabilir.
Güncelleme öncesi save ime devam ediyorum, 23/24 sezonu, Bayern ligde 8. sırada ve şampiyonluk şansı yok hatta şampiyonlar ligi bile imkansız gibi. Daha garibi İtalyan kulüpleri sadece 2 avrupa ligi almasına rağmen en itibarlı lig konumda. Diğer büyük ligler kupalara ambargo koyduğu halde geride kaldı.
Bu arada Serdar Kesimal halen Akhisar'da gözüküyor normalde 6 ay sonunda sözleşmesi feshedilmiş ve şuan boştaymış. Bilginize sunarım...
Public beta olayı varmış 103 mb güncelliyor ama oyun bozulmaz inşallah.
Oyun aşırı yavaşladı. Bu haliyle oynamak mümkün değil! Sanki 24 dizisini çekiyoruz. Acilen ama acilen 17.3.1 yamasıyla düzeltilmeli ki oyunu her zaman 3,5 yıldızda oynarım. Önceki yama da gayet iyiydi. İkincisi de Türkiye'deki tatil problemi. Aklıma gelenler bunlar.
Public beta işe yaramıyor denedim olumsuz..
Benim oyunumda Besiktas'in 2. sezon kadrosu:
Teknik direktor 433 oynayan Gerardo Martino olmus.
Kaleci: Fabri, Boyko, Tolga, Huseyin
Savunma: Beck, Gokhan, Adriano, Tosic, Marcelo, Pedro Franco
Orta Saha: Atiba, Necip, Veli, Gokhan Inler, Tolgay Arslan, Oguzhan, Roman Bezus, Cem Sapan (alt yapidan)
Kanat: Aras Ozbiliz, Quaresma, Babel, Orkan Cinar, Gokhan Tore
Forvet: Cenk Tosun, Talisca (ST olarak antrene edilmis ve orada oynuyor), Ogulcan Caglayan, Mustafa Pektemek
Stoperde kadro derinligi olmamasi disinda bir hayli derin bir kadrosu var Besiktas'in.
Fenerbahce'nin transfer cezasi oldugu icin daha cok kiralik futbolculara yonelmis.
Enes Unal, Kylian Mbappe, David Concha, Marlos Moreno, Matheus Pereira ve Marc Roca kiralanmis.
Ertugrul, Emenike ve Salih A takim kadrosunda olup ayrilanlar.
Ayrilan Lens'in yeri doldurulmus, Emenike'nin yeri doldurulmus.
Galatasaray'da transfer sessizligi var, bu da muhtemelen maas harcamalarinin dusurulememesinden dolayi.
Alanyaspor'un 2. bitirmesi ise oyunun Leicester etkisi. Simdiye kadar oyunun ilk sezonunu 30 defa oynattiysam, 3-4 tanesinde ligin ust siralarinda olmamasi gereken bir takim ustlerde yer aliyor. Sans.
Güncelleme çıktığından beri Sigames forumunda herkes oyunun yavaşladığını belirtmiş fakat verilen cevaplarda kullanıcıların sorununu anlamaya çalıştıklarını ve üzerinde çalışmakta olduklarını söylüyorlar. Bakalım ne zaman düzeltilecek? Bu kadar insanda yavaşlık sorunu olup, kullanıcıların sorunun tam olarak ne olduğunu anlamaya çalıştıklarını söylemek de ne kadar akılcı! Beklemekten başka yapacak birşey yok..
Oyunda gün ilerlerken Fanatik,Ntvspor sayfalarına falan giriyorum sonra oyunu oynadığımı unutuyorum :)))
Öyle demeyin oyun o kadar yavaşladı ki oyun içinde oyun yarattı adamlar helal be hedef 2023 Miles Reyis
Hiç mi test etmemişler güncellemeyi yayınlamadan önce?
Daha kullanıcıların şikayet ettiği sorunu anlamaya çalışıyorlarmış! :D Herkes aynı sorundan müzdarip ama belli ki onların pc de problem yok.. :) Ben bu oyun adına gittikçe hevesimi kaybediyorum.. Keşke artık sadece Cm 03/04, Fm 2007, veya 12 üzerine bir kadro güncellemesi yaparak oyun çıkarsalar. Yetti artık bunların oyunu geliştirme adı altında saçma sapan işler yapması, oyun her geçen yıl daha da kötü hale geliyor..
https://community.sigames.com/topic/...o-please-read/
Burada yazana göre Steam den public beta yı açıp deneyin diyor yavaşlık sorunu için eğer hala düzelme olmazsa, bilgisayarınızın dxdiag kaydını ve oyun özelliklerini içeren bir şikayet konusu oluşturun diyor.. İstenen içerikler bu konu için:
Dxdiag kaydı.
Oyunu kurarken açtığınız lig sayısı, oyuncu sayısı ve tahmini oyun hızı ve pc performans değerlerini içeren ekran kaydı.
Oyun save dosyası ve bilgisayarınızdaki app data içerisindeki football manager 2017 klasöründe yer alan cache ve preferences dosyası.
Söylediklerine göre üzerinde çalışılıyor sorunun. Umarım bu hafta içinde çözülür..
Bu adamlar nasa'nın süper bilgisayarlarında test ediyorlar heralde oyunu. 1gb ramli P4 makinada test esinler görürüm onları :D
Oyunda günlerin yavaş geçmesinin kullandığımız makinelerle ilgisi yok, keza evvelki yamayla aynı yıldız sayısıyla oynuyoruzdur çoğumuz. Oyun, her günün sonunda tekrar space ile devam etmek zorunda bırakıyor. Maç olmasa bile aynı anda 2-3 gün atlamıyor. Eğer bilgisayarın gücü yetmeseydi mouse'un tepki zamanından bile anlayabilirdik. Sorun bildiğin yazılımsal. Hayretler içindeyim, 20 yıldır oynadığım oyun hala nasıl böyle hatalar yapabiliyor? Ya arkadaş bi motorda karar kılın sonra sadece kadro güncelleyin. Bu kadar zor olmamalı.
Dediğiniz gibi herkes şikayetçi. Mesela FMSCOUT sitesi de şöyle bi cevap verdi bana: "Lots of people are complaining about this patch. SI forums are crawling with bug reports about crashing and very slow processing. Hopefully they'll release 17.3.1 asap to fix these critical issues."
Sizin güncellemeniz ne zaman gelir acaba?
Şimdi geldi 107mb ama yine beta mı göreceğiz.
Kusura bakma ama boş bir cevap vermişsin...
O kadar detaylı anlatmama rağmen hepsini "şans" diye "geçiştirmen" üzücü. İstiyorsan 2019-2022 yılında İstanbul takımlarının halini paylaşayım ve durumun vehametini gör. Ben İstanbul takımları 38 yaşına kadar vasat oyuncuları elinde tutuyor, doğru dürüst transfer yapmıyor, takımlar "büyük" olmaktan çıkıp bitiiyor diyorum sen Emenike'nin yeri dolmuş diyorsun. Emenike kim yahu? Allah aşkına doldursan ne olur doldurmasan ne olur?
Detaylara takılıp asıl anlatmak istediğimi anlamamışsın. Bugün şampiyonluğu devre arasına kadar kovalayan İBB'nin bile Abdullah Avcı ile 2-3 senesi, birikimi var. Leicester gibi örnek ise 150 yılda 1 gelir. Tekrarlıyorum, bu bir oyun fakat bu en iyi şekilde yansıtılması gerektiği gerçeği değiştirmiyor.
Bu oyunda özellikle 1-2 yıldır eğer İstanbul takımı şampiyon olamıyorsa tam anlamı ile bitiyor. Ne transfer yapıyor, ne doğru dürüst yönetiliyor. Haliyle Türkiye liglerini 5-6 sezon oynadıktan sonra ne zevk kalıyor ne bir şey. Türkiye'de hiçbir zaman bir takım alt ligden üst lige çıkıp şampiyon olamaz, olmayacakta.
Takımın hocası ayrılıyor, kovuluyor vb yerine saçma sapan, tanınmayan, garip profilli bir TD geliyor. Daha önceki mesajlarımda ve bu mesajımda bahsettiğim sorunlar istisnasız her oyunumda oldu. En az 10-12 oyunda bunu yaşadım.