Originally Posted by
heartbreaker007
güzel kariyer tebrik ederim. Tabi 3. ligden gelerek başladığın için seneler geçtikçe gerçek hayattaki futbolcular yaşlanıp yerini regenlere bıraktığı için fazla bir şey söyleyemeyeceğim oyunu regenler basınca ben yeni kariyer açıyorum.
Göztepe'de şu an 3. sezonun başında sayılırım. İlk sene TFF 1. ligde daha 5. haftada oturduğum liderlik koltuğundan bir daha hiç kalkmadan şampiyon olmuştum ZTK da ise GS-Bursa- Malatyalı gruptan sadece Malatya'ya mağlup olup, Bursa'dan 6, GS den ise 4 puan alarak 13 puanla çıkmış 4. Turda TS'ye 1-0 yenilip elenmiştim.
Süper ligde şampiyonluğa 1001 oran veren medya tahmini 17. olan takımı 34 hafta sonunda15 galibiyet-13 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 58 puanla şampiyonun 9 puan gerisinde 4. bitirip UEFA avrupa ligine taşıdım. ligin en az mağlup olan, en çok gol atan 2. (59 gol) en çok berabere kalan takımıydım.
Bu sene uefa da ilk ön elemede panathinaikos'u deplasmanda 2-0 kendi saham da 4-4 ile geçtim. play off turunda astra giurgiu'yu deplasmanda 0-0 la maçı kilitleyip kendi evimde 2-1 yenip adımı gruplara yazdırdım.
Paok-Feyenoord ve Dinamo Kiev le oluşturduğumuz gruplarda Paok'u deplasmanda 2-0 Dinamo Kiev'i 1-0 yenip kendi evimde Feyenoord'u 3-0 yendim. 9 puandayım. Ligde ise 2 mağlubiyet alsam da liderin 4 puan gerisindeyim.
2018 yılındayım ve hedefim 2 sene içinde şampiyon olmak bu sene olmazsa seneye inşallah. Şampiyon olursam ve vakit bulursam yayınlarım belki kariyeri. vakit diyorum çünkü tüm resmi maçları kapsamlı özetlerle izleyip çok fazla taktik varyasyona girerek çeviriyorum ve buda epey vakit alıyor.