bencede maç sonrası basın toplantısı yapabilmeliyiz.
oyuncularla tek tek ilgilenebilmeliyiz. onlarla özel konuşmalar yapabilmeliyiz, mesela yapacağımız maçın önemini oyuncuya bire bir anlatıp ondan o maçta neler beklediğimizi anlatabilmeliyiz.
Printable View
bencede maç sonrası basın toplantısı yapabilmeliyiz.
oyuncularla tek tek ilgilenebilmeliyiz. onlarla özel konuşmalar yapabilmeliyiz, mesela yapacağımız maçın önemini oyuncuya bire bir anlatıp ondan o maçta neler beklediğimizi anlatabilmeliyiz.
Aslında evet, motivasyon özelliğinin oyun içerisindeki sınırları dar. Medya yorumlarına, maçlardaki skorlara, antrenmanlara göre motive olmaları yeterli değil, oyuncularla ilişkileimizin biraz daha derinleştirilmesi olabilir..
bence oyunun bu kadar kısır olması tabiki özellik bakımından iyi.nedeni ise araştırmamınz daha geniş oluyo ama arayıncda bulunuyo.
şu da var ki fm yetkilileri ondan bundan yana skin ve grafik olaylarına biraz daha yer verseler fena olmaz hatta mükemmel olur da diyebilirim...
- oyunun açılışı çok kötü
- bana kalırsa oyun çok hantal
tabi bu oyunun yavaşlık ve hızlanmasını oyun motorundan kaynaklanıyor. Özellikle maç detayları oyunu oldukça yavaşlatıyor. Birde aşırı grafiksel arayüz ortadüzey bir PC de kasmalara sebep oluyor.
Oyunun yapısı kadar teknik ve performans özelliklerininde dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum.
Birde oyunun veritabanı tek bir dosyada toplamak gibi bir düşünce tabi adamlar bunu daha iyi bilir ama programcı gözüyle baktığımda bana biraz kötü geliyor.
Quote:
Originally Posted by Kanka.Exciting
Buna Katılıyorum Ve menejerlerin kulpten alıdğı paraların toplanmasını hatta iflas eden kuluplerin satın alınması ve oyuncuların menejerliğini yapmak
bence adam alma olayındaki saçmalıkları gidersinler artık...
aylardır peşinden koştuğun,fiyatının 3-5 katını teklif edipte alamadığın bi adamı bilgisayar komik rakamlara çat diye alıyoo..
Böle saçmalık olur mu????
ayrıca yıllıklar da düzeltilebilmeli..
mesela fenerbahçe gerçekte anelkaya yılda 4 milyon euro verebilirken
oyunda en fazla 2 m $ la başlıyooo
saçmalıkkk..... (c)
Bence Maç Motoru Çok Kıcık. Ya Çok Hızlı Oluyor Ya Çok Yawaş Oluyor CM Olduğu gibi Olsa Daha İyi Olur Düşüncesindeyim
Günümüzde birçok kulüp şirketleşerek borsaya açılmış durumda, borsa verilerine göre haberler de olsa fena olmaz...
Birde menajerlerin aldığı paraların bir işe yaraması konusunda arkadaşlarla hemfikirim, zira kontratımız var, belirli ücret karşılığında çalışıyoruz ancak oyundaki tek tatinkarlığımız kupa kazanmak, oyuncu bulmaktan öteye gidemiyor..
hatta club, ev satın alabilir yada bazı oyuncuların bonservisi alınabilir. sizin gittiğiniz takıma onuda götürürsünüz falan :) (abartımı oldu ne (b) )Quote:
Originally Posted by VoLkaN BaROs
yok evi görmeye gideriz sonra beğenmeyiz falan araba verir kulup bize kaza yaparız
:mrgreen: :mrgreen:
şaka bir yana aldığımız veya kulübün bize vermeyi öngördüğü maaş miktarına görede repulationumuz artabilir
aslında biz menajer olarak futbolcuların bonservislerini alırsak harika olur kendi oyuncumuzun kasetlerini takımlara göndererek diğer takımlara fahiş fiyatlara satabilsek ve kara geçebilsek iyi olur
bencede mac oncesi ve devre araLarında oyuncuLarLa bire bir diaLog kursak iyi oLurdu. soyLe mactan once gaz feLan versek yada. devre arasında tak. kötü ise söyLe bir fircaLasak fena oLmazdi diorm ben.. :mrgreen:
Ayrıca bize verilen ücreti artırmak için teklif yapabilirsek çok iyi olur
evet kardeşim.para verip oyunu alıyoruz.sonra yıllarca 3-5 kuruşa talim ediyoz olmaz ki ama.ben de negoteyt etmek istiom.
Taraftar Grublari eklensin Mesela GFB;Carsi,Ultralar felan ve Hooliganizim hehe :D
ben doğum günümüzde bir şeyler olsun istiyorum mesela antrenmanda süpriz pasta falan kesilse. bir de bizim maaşlarımız oyunculardan yüksek olmalı ki takım içinde otoritemiz olsun.
Maç öncesi Futbolcularla toplantı süper olur ayrıca mesela istediğin oyuncu ile bire bir sohbet etmek derdini dinlemek sohbet edebilmek (k) (ı)
(g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) GS (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) GS
Fenerlillere ibret olsun (k)
bence yaş ayarları düzeltilmeli eğer ben 86 doğumluysam 19 yaşında olmalıyım ve futbolcu olmalıyım menejerlerim olmalı transfer olmalıyım paramı kullana bilmeliyim veya klübe bağışlamalıyım bir klüp'ü sonradan favori klüp olarak seçe bilmeliyim yaşlandığım zaman değerim düşmeli antremana çıkmalıyım antremanda beni hoca azarlamalı sonra futbolu bırakmalıyım sonra asistan manager filan olup sonra teknik direktör olmalıyım basın yorum yapmalı spor yazarları ve futbolcularla basın aracılığıyla atışmalıyım bide 3B maç olursa züpper olur,fiyatlar çok yüksek sevmediği klüp bölümü eklen meli gazete başlıklarını gazete resmigibi görebilmeliyiz yada internete girmiş gibi olmalı ama en önemlisi Türkçe olmalı şimdi başka aklıma gelmiyo gelince yazarım
süper fikirQuote:
Originally Posted by VoLkaN BaROs
Asistan Manager olma fikri güzel ilk başlangıç için öyle bir seçenekte olabilir ama sonuçta managerlik oyunu olduğu için futbolcu olmak pek çekici gelmedi bana.
Bu konuyu açmışsın vieri kusura bakma göremedim. bir anket başlıkta ben açtım. oysa buradan devam edebilirdik sanırım. Ben ŞİKE ve TEŞVİK PRİMİ konularını isterim. Gerçeklikse gerçeğe yakın olsun.
bir mevzumda sanırım bir ara bir versiyonda vardı. maç sonrası hakemle ilgili görüş belirtme! Hatta 4-5 hafta üst üste yenildim. Hakem hakkında hep olumsuz değerlendirme yaptım. 6. hafta maç sonu koray hakemle kavga etti 6 ay hak mahrumiyeti cezası aldı diye bir haber bile okumuştum. (r)
niyekine bana göre çok süper olur vede idda olayınada katılıyorumparayı değerlendire bilelim ondansonra mesela ev yaptırıcaz paralazım site bizim kaybetmemize 1e1000 veriyo hemen yenilelim evi yaptıralım şike tekliferi gelsin ister kabul edelim ister ihbar edelim duruma göre ispatlanırsa teklif eden ceza alsın biz yaptıysak ortaya çıkarsa bizde ceza alalım 155'i arama olsun Şikede (m)Quote:
Originally Posted by SKiLLeDMaSK
ama şahsen ben yapmam ama olayın suyu çıkarılmadan olsun buarda bi şike teşvik primi tartışılsın gündeme gelsin yanlız abartılmasın yoksa sıkar
ama hakemler hakkında yorum yapılmıyo vede okadar cezada olmazQuote:
Originally Posted by korayozcan
Oyunculara Prim Ve Şike olayı olmalı bence
prim olayı abartılmaması şartıyla olabilir ama şike türkiyeden başka kaç ülkede varki???
Valla bence şike bir tek bizde değil her ülke de yalnız bizim kadar açıkça ve ahmakça yapan yok (m) (ö)
(44) :e: (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) (g) GaLaTaSaRaY
fenerliler ibret alın (ı)
Valla gözüme mi inansam sana mı? CM 01/02 de oynadım. ve abartı bir ceza aldım. o oyunda vardı.Quote:
Originally Posted by 19yusuf05
valla olursa süper olour (i)
çok ilginçQuote:
Originally Posted by korayozcan
çok haklısınQuote:
Originally Posted by Sergio
ben bu aralr milli takımı yönetiyorum.
milii takıma 16 yaşında birini çağırdım ve ilk maçında 2 gol attı ama hiç bir şey olmadı medyada.gerçekte olsa dünya sallanırdı hatta rekor kırmış olmam lazım.yani medya böyle konularda pasif kalıyor
evet bazı olaylar çok sönük kalıyor örneğin Milan Baros'u Göztepeye aldım üstelik Türk oldu. normalde böyle bi olay olsa medyada olay olur. daha aktif olmalı medya bunu bir türlü yapmadılar gitti
evet o coşkuyu hissedemiyorum
türkçe dil desteği olsun. mesela FM 2005 için %100 türçe yama yapıyor turksportal bu yamayı si games e yolayarak fm 2006 da olması sağlanabilir. ya da dil dosyasında eklentiler olduğu için fm nin tyürkiye temsilcileri bildiğiniz gibi TURKSPORTAL si games oyun çıkmadan önce bu dil dosyasını yollayarak TURKSPORTAL a çevirmeyi yapabilirler.
not: bu sadece benim şahsi fikrimdir. kimsenşn işine karışmıyorum ;)
Takımı istenilen zamanda kampa alma, maç öncesi prim, basın toplantıları, bilet fiyatları olabilir kısmen. Harika olur.
Bence de carsı kamp olayı iyi olabilir (ö) (m) (ı)
Takımlar adam gibi transfer yapsın ve yıldız oyuncularını bu kadar kolay elinden bırakmasınlar yani yıldız oyuncuların transferi daha zor olsun ve bence canlı pazarlık olsun mesela adama 20 milyon verelim hemen karşı yönetim 30 istesin 25 de olayı fitliyelim teklif götürüp cevap beklemiyelim
Oyunculara maç için prim verilsin ve bilet fiyatları ayarlansın
Bide tab çok daha hızlı olsun :mrgreen:
maaşlar düzeltilmellli (f)
evet ona bende çok gıcık oluyorumQuote:
Originally Posted by apaydin2148
mac oncesi ve sonrası oyuncuLarLa bire bir konusma cok güzeL oLurdu.. (d)
Hızlı olması en büyük dileğimiz.