tamam iste ozamana kadar rakiplerin seni kucumser hep we ustune gelir oyunu senin yarısahanda kabul etmek zorunda kalırsın...we bu arada yakaladıın fırsatı anelkanın hızıyla affetmezsin cook yararlı olur sana nic
Printable View
tamam iste ozamana kadar rakiplerin seni kucumser hep we ustune gelir oyunu senin yarısahanda kabul etmek zorunda kalırsın...we bu arada yakaladıın fırsatı anelkanın hızıyla affetmezsin cook yararlı olur sana nic
bence tek sorunu devamlılığı yok bi maç patlıyo bi maç hiç yok
ewet bitirici forwet lazım kimi koydun yanına??bu yasta kaptan zarar werir takıma zamanla gorursun bnde nuriyi yapmıstım bi awrupa macında durum fiyaskoydu bu arada yanında kim oynuyoQuote:
Originally Posted by alpayozendi
yav arkadaşlar juvenin bütçesi nedir bi arakdaşım bi kadro kurduğunu iddaa edio da buffon-sergio ramos,lucio,thuram,zambrotta-vieira-ronaldinho,kaka,nedved-zlatan,adriano bide ilk senede kurmuş bu kadroyu
Yoq bende öyle birşeyi olmadı anelkanın yakaladımı affetmio zaten alex öyle paslar atıoki atmamak elde değil yani :D bide muslu var ortaları süper arada bir oynatıorum tekkeye süper kafalar attırıo
yanında postiga var şimdi aslında postiga huntelaar forvetim ama huntelaar 3 aydır sakatQuote:
Originally Posted by alexx20fb
Quote:
Kesinlikle hiledir italyan takımları fazla para vermio manager
bende hile olduunu düşünmüştüm zaten boncuk mu lan bu adriano ronaldinho kaka yavaş alsın
Quote:
Originally Posted by crespo009
yanında da fatih warsa dokunmayalım keyfine...otur seyret takımı awrupadaki deplasmanlardada mı baskı yemiyosun hic mesela milan deplasmanı falan??
postiga yeterli hem sencanın tecrübe acıgınıda kapatır walla kardes suoer secim tebrik ederim oburuun sakatlıgı gecince iyice cekisme olur bundanda karlı cıkan takımın olur:)Quote:
Yoq yaa zaten manchesterı Deplasmasnda 3-0 Kendi evimde 2-1 yendim panathinaikos 3-0 kendi evimde deplasmanda 5-2 Monaco 3-2 deplasman 2-0 kendi evim ama en çokk monacoda zorlandım adamların forvetleri çok iyi
postiga yeterli hem sencanın tecrübe acıgınıda kapatır walla kardes suoer secim tebrik ederim oburuun sakatlıgı gecince iyice cekisme olur bundanda karlı cıkan takımın olur:)[/QUOTE]
bu forveti bu sene kurdum geçen sene pazzini anelka ve tuncayı 40ar milyon eurodan sattım ikisi chelseaye biri barcaya bütçe 146milyon artık pahalı topçu almıyom gençten alıp yetiştirmeye başladım
bu forveti bu sene kurdum geçen sene pazzini anelka ve tuncayı 40ar milyon eurodan sattım ikisi chelseaye biri barcaya bütçe 146milyon artık pahalı topçu almıyom gençten alıp yetiştirmeye başladım[/QUOTE]
gayet iyi calısıyosun kardes..:)
ok ozaman demekki anelkayı satma gelmis bile hic zorlanma falan yoksa sana onun yerine defoeyi oneririm..Quote:
Valla öyle zaten düşmeye başladı 6 gün sakatlandı ilk maçta 6 çıkardı halili aldım antep maçında 8le bitirdi tuncayh ilk yarı 6 bitirdi ikinci yarı 9:D
Kardeş Aurelio oyunda vasatın bile altında bekletme klüplere öner mutlaka talip olanlar çıkıyor...
kerlonu alıcam anelkanın yerine ama 17 yaşında daha kulup transfer edemio
lerlon kim kardes hangi takımda??
kerlon-Cruzeiroda ama ilerleyen yıldaysan avrupaya gitmiştir kesin şu anda 18 yaşındaki değeri 3.5 milyon £ adamın
peki sen hangi yıldasın??ben 2012deim..bide database ne senin??
Benim database normal mutlaka çıkar sende yaklaşık 25 yaşında flndır özelliklerde uçmuşturrr
gordum smdi resimlerde ben nası kacırdım onu kardes acayip derecede muthis bi oyuncu
Adam süper oynuo Şimdi teklif yaptım 4.5 milyon £ yinede satmıolar anelkanın yerine koycam adamı
o adamı kacırmak buyuk gunah walla:)4,5 e gelir miki okadar iyi oyuncu
Valla daha 18 yaşında inş. verirler olmazsa kontrat beklicem haftalığıda basarım parayı alırım :D
werirler merak etme iyi bi teklife taw olur onlar zaten hepsi para icin yasıyo...:)
Quote:
Bence fenerbahce oyunu açan kımse aurelioyu satmamaları lazım... 1 sene sonradda türk oluyor... öyle bir türk bulmakda zor. bir tek nuri şahin oda çok pahalı.
bence aurellio yu sat yerine türk istiyosan hüseyin çimşir yabancı da wendel yada borowski yi düşünebiirsin . bence bunladan birisini düşünsen ii olur.
arkadaşlar guissppe rossiyi alamıyom bana yardım edin
bu manchesterdaki rossimi_? Dostum bak biraz peşin para ver snrada aylık taksit ver bana musluyu 1.5 milyon £ vermediler snra 500k£ peşin 750k£ 24 ay verdim kabul ettiler
Quote:
Originally Posted by black_bang9
eger huseyin olcaksa hic satmam aurelioyuyu...
cresponun dedii cok doru 1sene sonra adam turk oluyo...
3. senesi ama bende bu sezon bitecek snraki sezon oynadıktan snra türk olması gerekmiomu bu adamın?
turkiyede 5sene oynadıında bu aynı takımda olmalı die biliorum çnk bnde hep ole oluyo 6.senein basında adam oluyo zaten sana haberide gelir mutlaka..Quote:
özelliklere aldanma sen sat gitsinQuote:
:s_ajax: :s_ajax: :s_ajax:
sana katılıyorum ozellikler diil mactaki performans onemli
Aurelio maçlarda Hep 7-8arası oynuo