demirhanın taktiğini öneririm..
sonra onu kendine göre modifiye edersin..
biraz sabır lütfen oyun başlangucunda hemen başarı gelmeyebilir
Printable View
demirhanın taktiğini öneririm..
sonra onu kendine göre modifiye edersin..
biraz sabır lütfen oyun başlangucunda hemen başarı gelmeyebilir
arsenalle başarılı olmuş arkadaşlardan taktik antreman konusunda yardım bekliyorum.bi türlü oturtamadım takımı.
şimdidien teşekkürler.
her zamanki taktiğini uygula kardeş başarılı olursun gilberto silvayı kesin oynat
kadroda hiç değişiklik yaptın mı yaptıysan say yapmadıysan ben hemen sana sayayımQuote:
Originally Posted by holybat
drogba,gudionsen,essien,gallas aldım henryi verdim.bide motta ve frey var.
arkadaslarla kendi aramızda oynuyoruz ağdan.taktiği oturtamadım.bi sürü şey denedim olmadı.
bi el atarsan sevinirim büyükpivot kardeş.
Dostum arsenal'le her türlü başarılı olursun en kötü ikinci olursun..
drogbayı nie aldın fred vardı i**uinta vardı
bak şimdi 4-4-2 oyna sağ ve sol kanat en ileri doğru çıkar mc oyuncularından birini amc ye dierini de dmc ye doğru okla çek ilk onbir önerim şöle
GK: Sebastian Frey
DR: Kolo Toure
DL: Ashley Cole(Gael Clichy)
DC: Sol Campbell
DC: William Gallas
MR: Michael Essien
ML: Robin Van Persie
MC(ofansa yönelik): Aliaksandr Hleb
MC(defansa yönelik): Gilberto Silva
FC: Didier Drogba
FC: Eidur Gudjohnssen
ayrıca abi bence transfer bütçen varmı varsa sana bikaç önerim olacak acele cvp yaz ki yetişsin miktarı da yaz
su anda 64 milyon dolar bütçe var.frey seneye gelcek ama lehmanla devam etmem gerekecek :((
cok sagol walla ilgilendiğin için.
C:\Documents and Settings\XX\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2006\tactics\mutu taktik (Middlesbrough, Mar 2006).tac
arkadaşlar galatasaray da torres,anelka ve luca toni var.yani 3 nüde oynatmak istiyorum ama nası bi taktik denemem gerektiğini bilmiyorum
yardım ederseniz sevinirim
selametle
NOT:LÜTFEN AMA LÜTFEN YARDIM EDİN:(:(:(:(
slm arkadaslar atl.madriddeyim taktik bulamadım kötü oynuorum doal olarak çok gol yiyorum. Kadroyu henüz hiç değiştirmedim bana taktik söyler misiniz kim gitsin kim gelsin bunlarıda söylerseniz sevinirim..:D
SONRADAN YAPARSAN BAŞARILI OLAMAZSIN ZATEN .Quote:
Originally Posted by Eguet
benim taktiği dene istersen aşağıda taktiğin ve taktik konusunun link'i var:Quote:
Originally Posted by kobeee
kırmızı kart görmüş bi takıma göre bi taktik yaparmısınız??? malum... kırmızı kart göçrdükten maçlar zorlaşıo
arkadaslar benım bı sorunum war..nedense hemen hemen tum maclarda ılk golu ben yıyorum..ondan sonrasının fark olması benı baglamıyor..ılk golu ben yemek ıstemıyorum..nasıl halledebılırım bu problemı..?
son ıkı macın ss;
http://img381.imageshack.us/img381/1931/adszbn4.th.png
http://img176.imageshack.us/img176/5669/adsz1rg9.th.png
Kardeş ilk golü karşı tarafın atması ii değilde,yinede yani farklı yenmişsin zaten.Ben bunun için yapacak bişe göremiyorum.Ha birde yenik duruma düşüp hiç atamayanları veya daha fazla yiyenleri düşün....
ben 2-0 geriye düşüp 4-2 ve 32 yaptığımı biliyorum takma kafana
banada çok oluyo..bi gün çeviremicem maçı die korkuorm:D
gıcık bi olay
Kardeş bunları takma kafana bana da oluyo
bana daha demin oldu hop oturup hop kalkıyom olimpiyatların yarı finalinde u23 takımım mexico ile oynuyoduk...
2-0 yaptılar 44 de pen den attım 2-1 81 de 2-2 sağolsun mexico lu kendi kalesine attı 86 da da yendim bunun gibi birçok maçım var mesela cl de.
bremen 2-0 yaptı 2-1 oldu 3-1 yaptılar 4-3 aldım vs vs.
haticeye değil neticeye bak boşver (44)
Konu taktikle alakalı burdan devam edin...
ama bence bunun bi çözümü yok yani.sonuç olarak karşı takıma bi müdahalemiz söz konusu değil.başka taktikler deneyebilir.bu kadar basit.illa aynı taktikle oynarım diyosa o zamanda defans komutlarını değiştirerek veya transfer yaparak doğruyu bulmaya çalışır.Quote:
Originally Posted by sekopej
Quote:
Originally Posted by şampiyon
:) konu yanlış yerde açılmış ben onun için demiştim taktikle alakalı diye;;)
Çözümüne gelince daha iyi oyuncular bulabilirsin, defans düzenini değiştirebilirsin....
ben o şekilde anladım:) yanlış anlamışım :)Quote:
Originally Posted by sekopej
taktikle alakalı ve ayrıca bunu kendi kendine çözebilir adam bence konu açmayada gerek yok.
Arkadaşlar ben man utd deyim.Neredeyse her mac ilk golü ben atarsam ardınan 1 dk geçmeden gol yiyorum.Bunun nedeni ne olabilir bir taktik hatasımı yardımcı olurdsanız sevinirim
orta saha ortasını dmclerden kur.belki defansa daha çok yardımları dokunur
Kardeş taktikten kaynaklanıyor olabilir
ben bu gibi durmu da yani 1/0 dan sonra atak oyundan normale dönüp 4/1/4/1 e dönüyorum rakip acılıo hafiften cünkü ama genelde oyunun gidiş hattı 1/0 önde olsanda bastırıosam 2/0 dan sonra yapıyorum muhtemelen sen 1/0 dan sonra aynı taktikle saldırgan bir sekilde devam ediosundur ondandır..
bnece oyunda herzaman vir dm oyuncu bulundur dm oyuncu her yere kosuyor eger iyi oynuyorsa
Dmc oyuncuya gerekli komutu verirsen koşar...;;)Quote:
Originally Posted by ugur060713
golü attıktan sonra hemen counter attack ozelligini açıp oyun stilini defensive yap srun kalkar ortadan hatta farkı açarsınQuote:
Originally Posted by ulumemo295
Alakasız sabriyi sakın ordan alam uğur yıldsırımda iyi oynuyor fakat sabri sana yeter...Bende harika ğur yıldırm da var dönüşümlü oynatıyorum...Zaten uğur forvette oynuyor..Ama kadron iyi dee taktiğin benim kullanmayacağım bir taktik..Gerçi şimdi oynadığım taktikte pek kullanmayacağım bir taktik olana 3-5-2 ama ..Ben bu taktikle ilk sene lig ,türkiye kupası ,uefa kupası ve süper kupayı aldım yani manyak bir başarı ..Hatta yenilgisiz ligi bitirdim bu da ayrı bir süperlik yani..Attığım gol 142 larada yediğim sadece 11 gol....İlginç gelidi banada ama süper bir key,f ..Büyük bir başarı...
Ya arkadaşlar bu takıma benim ne yapmam gerek..Deli olucam bi yardım ederseniz sevinirim :(
http://img140.imageshack.us/img140/9737/adszoi0.jpg
arkadaş anderlecht ss koy söyleyelim ne yaopacaksın edeceksin :)
http://img116.imageshack.us/img116/8590/adszpg8.jpg
yardımcı olursanız sevinirim
kendine farklı bir forwet ara falcao'yu yolla.
o zaten gidicek de bana bu maç için ne yapabilirim onu söleyin yeterki
bir tane dmc koy. takım olarak normal stil yap. kanatlar da normal kalsın. ileri oklar olmasın. istersen bir ileride yapabilirsin. kalsın. ama onların kadrosu daha iyi. yani ben sadece fikir ürettim.