kardeşler ben bu taktikten önce ligde 6. dım bu taktiği uygulamaya başladım 19 maçta 2 mağlubiyet 17 galibiyet aldım ve 1. yim 2. ye 14 puan fark attım bu arada ben nantes im:D -ellerine sağlık kardeş-
Printable View
kardeşler ben bu taktikten önce ligde 6. dım bu taktiği uygulamaya başladım 19 maçta 2 mağlubiyet 17 galibiyet aldım ve 1. yim 2. ye 14 puan fark attım bu arada ben nantes im:D -ellerine sağlık kardeş-
helal olsun arkadasım ii iş cıkarmıssın...
screenshot koyabilirsen koy istersen...
ama gercekten basarılı olmus..
antremanları ad kullandın mı?
kullanmadıysan bol koçla kullanmanı tavsiye ederim
antları da senden aldım:D nantes de bayaa koç var hepsine 2 şer görev verdim orası iyidir de bişi sorcam bi herif (michal papadopoulos) sakatlandı 5 ay sakatlıı düzeldi de özellikleri yerlerde napaabilirm ağır bi program versem mi elimde patlasın istemiorm:S-bu arada son maçımca bordeaux u 6-1 yendim tabiki senin taktikle-bi de sanrım taktikten kaynaklanıo bn de mc deki adam walter baseggio 25 maçta 20 gol attı forvetlerden fazla:D tkrar ellerine sağlık inş böle istikrarlı bi şekilde sürer...
eyvallah kardesimQuote:
Originally Posted by mahoo
sakatlanan adamını basta biraz hafif antreman yaptır sonra yine devam etsin aynen...
ağır bi program verme tekrar sakatlanabilir
long shotları iyiyse cok gol atar sol taraftaki mc oyuncun..
basarılarının devamını dilerim inşallah avrupada da basarılı olursun.
ii fmler...
Kardeş şimdi indirdim.Bazı takımları yenemediğim için alternatif bi taktik olacak.
yenemediğin takımları yenersen veya bir eksiğini görürsen haber ver sanal kardes olur mu? ii fmler
arkadaşlar mumkünse her antreman için tet antrenör kullanın yani shot için bir antrenör goalkeeping için bir antrenör kullanın antreman veriminiz artar
taktik ve anteremanlar cok iyi ve güzel 5 mac yaptım daha 4 galibiyet 1 bereberlik aldım 2 takım calıstırıyorum Chelsea ve ingiltere mili takımını her sey guzel gidiyor suan hersey icin cok sagol
onemli deil arkadasım ii basarılar elde edersen ss de koymayı unutmaQuote:
Originally Posted by By_Redline
arkadaşlar biraz yardımcı olun bende sizin gibi kadromu göstermek istiyom özellikle peluk gibi tıklayıpda açılıyo ya nasıl yapıyonuz ya onları ben daha yeniyim ve de hiçbirinizi tanımıyorum yardımcı olursanız sevinirim öğretirseniz paylaşım için hazırım
bu sorunu cözümü verildi zannederseem ama belirteyim:
imageschack.us sitesinden resim upload etmen mümkün..
mesela ben şimdi nik besagno nun profilini göstermek istiyorum na***am
arkdaşım aradığını burda bulabilirsin http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=9755
dediğim gibi bu sorunun cevabı var bu sitede biraz arastır diğer forum başlıklarını bulursun. hem orada gorsel olarak da anlatmıslar..
oyuncunu resmini kaydettiysen diğer mesajda dediğim siteye gir rahatca bedava yayınlarsın o siteden sana link verilecek onu da kopyala yapıstr yaparsın
ama dedğim gibi bu baslıgın altında bu gibi şeylerin konusulmaması lazım
biraz arastır benim dediklerimden anlamadısysan o zaman bulursun
Evet master_ozzy:Quote:
Originally Posted by master_ozzy
Herkes senin büyük bir taktikçi olduğunu sanıyor ANCAK;
O korner taktiğini yabancı bir siteden çaldığını biliyorum.
Ayrıca; özel komutların %80 ini oyundan çaldığını biliyorum.
Buna karşılık bu arkadaşımızın taktiğine laf ediyorsun.
Bir kere bu taktik wings taktiğinden 10 kat daha başarılıdır.
İleride kullananlar yorumlayacak.
Ayrıca o senin gibi oyuncu komutlarını oyunun taktiklerinden çalmadı.
Hiç bir alakası yok senin o çaldığın taktikle.
Buradakileri rahatsız eden bir şey: aslında o çaldığın ve beğenilen taktiği korumaya çalışan üyeler sayesinde gizleniyor. O da şu: gerçekten çok kendini beğenmişlik yapıyorsun. Sanki o taktiği sen yapmışsın gibi.
Ve sen bir de ortamı yumuşatıp peluk arkadaşımızdan sağlam bir mesaj yememek için bir de ortamı yumuşatmaya çalışıyorsun. Ne demekmiş yok ilk sefer okumadıydım, yok şöyleydi yok böyleydi..
Bunlar hiç hoş şeyler değil.
Quote:
Originally Posted by ForCimbom
arkadaslar ben bu korner taktiğinin çalıntı olduğunu günlerden beri söylüyorum fakat ne bölüm sorumlusu ne de administrator hiçbir yorum yapmıyor...
az önce burak gereksiz mesaj alanına bir taktik konusu tasşıdı..
ben bu korner olayının calıntı oldugun günler oncesi belirtmiştim
korner olayını bütün fm dünyası tartışıyor fakat bu arkasımız akıllılık edip kendi yaptıgını belirtiyor.
tekrar belirtiyorum: korner olayını fm dünyası tartısıyor ve tartısmaktadır...
ve iddia ediyorum: belirttiğim değişiklikleri de yapınca bu taktik FM'NİN EN İYİ TAKTİĞİDİR....
VE PATENTİ ÇALINTI OLMAYIP TAMAMEN BANA AİTTİR.
deneyen kardeslerim yorum yapmaktan cekinmeyin
Ilk ben soyledim bir kere:)) Calinti olmasa bile Ozzy'nin saldirgan tavirlari onu antipatik yapiyor, simdi bende bir taktik var yabanci siteden edindigim inanilmaz sonuclar aliyorum, bunu birazcik allayip pullayip demaio_super_taktik.tac mi yapayim. Herseyin basi birbirimize saygi. Iyi gunler dilerim...Quote:
Originally Posted by peluk
Quote:
Originally Posted by demaio
kardes cook haklısın!!!!!
Pek mesaj yazmasamda çok okuyorum ve siteyi uzun süredir takip ediyorum. "Peluk" arkadaşa da hep destek tam destek. Bana da sanki fevri davranılıyor gibi geldi; ama konunun uzadığıda bir gerçek. (Tabi ki sadece benim fikrim)
Bu arada "meşhur" taktiği bende denemek istiyorum (şu an 2021 yılındayım ve nereden indirdiğimi unuttuğum 4-1-2-1-2 attack v6.1 taktiğini kullanıyorum ve sıkıldım) ama Peluk'un verdiği link bozuk ve dosya inmiyor. O da kafeden internete girdiği için şu sıralar yok. Birisi başka bir link verirse veya e-mailime gönderirse memnun olurum.
Bol FM li günler....
bak ya hurmetle konustuk o kadar soz de verdim hicbir konuya cvp yazmıcam die zorla dinden imandan cıkarıosunuz forcimom dostum biz arkadasla ozel mesajlastık hallettik sen simdi nerden cıkarıosun ne calıntısıymıs bu oyuncu komutlarını oyundan calmısım bilmem ne dostum senin kafan iyi calısmıo galiba oyun icinde yapılan komutlar kullanılmak icindir bunu kullanmak ne zmndan beri calmak oluo soler misin bunu bana hem taktige laf atıyosun madem sen benden once yapsaydın cok biliosan senin taktigin kullansaydı herkes senin taktigin basarılı olsaydı olan seyleri kullanıp duzenlemek uyarlamak birlestirmek herkesin yapabilecegi birsey deildir dostum bunun icin bile kafa yormak aklını calıstırmak gerekir bilmem anlatabildim mi hurmet bunu okursan bana hak vericeksin umarım
ca korner taktigi icin calıntı dien arkadaslara da bi kac lafım var benden once bu taktigi biliosunuz madem sizde bu forumda paylasabilirdiniz ve bilmeyenelerler ogrenebilirdi ben asla korner taktigi icin ben yarattım bnm taktigim demedim sadece wings taktiginin parcası dedim deneyenler ve taktigi ilk gorenlerde bu taktigi ilk bende gordukleri icin diger konularda ozzynin taktigi olarak gecti ama bu tamamen dier arkadasların soyledigi isterseniz usenmeyip gonderdigim butun msjlara bakabilirsiniz
4-4-2 wings taktigindeki korner taktigi dısında hangi komut veya oynanıs taklit veya calıntı bunu bi arkadaslara acıklayabilir misiniz?
evet eğer hile yoksa gerçekten çok iyi bir çalışma olmuş!!(w)Quote:
Originally Posted by alexx20fb
ya ben bişey demiyorum...
o konu tartısıldı ve ben o şeyin 2005'ten beri var oldugunu belirttim...
ben bişey demiyorum haftasonu konusacagım..
herkesin foyası ortaya cıkacak..
ayrıca ben hile yapmam belirteyim
yapsam saygınlıgım kalmaz
bişey daha belirteyim:
underground takılmayın... en iyisi turksportal...:)
arkadasler bu arada eger taktiği indiremiyorsanız sorun link'te deil belirteyim
dün ben cıktıgımda 224'tü su anda 289 olmus indiren sayısı
yorumalrınızı bekliyorum. saygılar
Quote:
Originally Posted by r_a_z_o_r
Quote:
Quote:
http://forum.turksportal.net/vb/show...t=10019&page=9
master ozzyy kardeş benim kafam karıştı korner alıntımı değilmi.
arkadaşlar peluk'un taktiğiyle bjk ile ilk sezonda 2 maglubiyet 2 beraberlik le 29. haftada şampiyonlugumu ilan ettim oldukça iyi bir taktik yalnız kanattaki adamların süratli driplingi yüksek olmasına dikkat edin ve en önemlisi orta sahada mc mevkiinde oynayan ama asıl ozellikleri dmc olan oyuncunuzun mc de oynayabilme kabileyitinde olması çok önemli takımnız maglup duruma düşse bile kesinlikle oyundan kopmuyor ve 90 dakika maça asılıyorlar tavsiye ediyorum bu taktiği hepinize
alıntı oldugu soylenmis ama bu taktigi kullanıp gostermek niye daha once kimsenin aklına gelmedi veya kimseyle paylasılmadı onu cok mrk ediyorum taktigi ben yayınladıktan sonra mı herkes mrk edip de arastırdı onu anlamadım taktigi bircok kullanıcıya kazandıran bnm (turksportal adına) ve hepside memnun durumdan ve basarılı bi taktik bu durumda kimsenin sikayet etmeye hakkı yok begenmiyo olabilirsiniz ya da size hile olarak gozukebilir o zmn kullanmazsınız ben sadece bilmeyen herkese gostermek istedim hepsi bu ve Wings taktiginin icine koyarak da bunu taktigin bi parcası olarak herkesle paylastım ayrıca dier sorunu da cevaplıyım taktigi brazil taktik paketinde gordugunu soylemissin ben de bu yuzden ole bi alıntı veya calma yapmadıgımı soyledim sana yani burda yayınlanan herhangi bi paketten ogrenmedim bu taktigi dedigim gibi bu sitede taktigi orjinal yayınlayan ilk bnm o yuzden de baska bi taktik paketinden alıntı olmadıgını soyledimQuote:
Kardeş senin taktiğine veya başka bir arkadaşın taktiğine en ufak lafım yok artı beni bağlamazda benim takıldığım konu korner olayı ben bunu uzun zamandır kullanıyordum ve kaynağı yurt dışıdır ama korner bana ait deyip ucuz popülizm yaparsan bu sana zarar verir dostum buna bir açıklık getir olsun bitsin bu iş.Quote:
soylencek hersey soylendi zaten ne dememi bekliyorsun?
ya razor ben ne diyorum iki haftadır?Quote:
bu taktiği dünya biliyor....
çalıntıdır bu taktik.
ama prim yapılmıstır bu da bir gercektir.
en iyisi benim taktik dostum tamamen kendi tecrübelerimle ürettim
ben bu korner olayını hile olarak gordugum için paylasmadım arkadaslarımla yoksa biliyodum ok?Quote:
evet arkadaşlar taktiği denemedim ama master ozzy döktürmüş valla(ilk sayfadan bahsediyorum.hoşuma gitti valla) :D çok pis gaza gelmiş :D yapmayın benim taktik seninkini geçer gibi şeyler ne o oyle en uzağa ben işerim gibi birbirinizi kırmayın taktik iyiyse iyidir kotuysede kotudur yada sorun sizdedir
Ben wings i de denedim peluk un 442 hakim olan taktiğinide oynadığım takım sivasspor da wings taktiği hic bi artı kazandıramamısken peluk un taktik ile üst üste galibiyetler aldım dolayısıyla en azından sivasspor icin ben peluğun tactiğini oynuyorum ama bu tabi ki wings in kötü oldugu anlamına gelmez bende aşı tutması sadece o kadar. Peluğun taktik çou takıma uyuyor bence baya etkili herkese Saygıalr...
yaa indiremiyom ben bakım calısması var diyo ama az once 368di bidaha baktım 369 olmus sorun bendemi sadece yahuu sansa bakk:D
wala ben aslında kimseye ole laf atmam yada en iyisi bnm demem demedim de ama peluk arkadas aramızdaki gerginligi ilk baslatan kisidr bunu da kotu amaclı yazmıyoru zaten kendi konularım dısında msj yazmıcagımı soyledim sadece bana sorulan sorulara cvp veriorum durduk yere korner taktigi hakkında hiledir vs die konular acılıp bnm taktigim icin korner taktigi olmasa hicbir ise yaramaz manasında yazılar yazılmıstır buna ragmen ben o konularda kimseye sert msj yazmamıstım ama madem ole milletin taktigine laf sokmak milletin isi bende yorum yapayım dedim ama yine de bu yaptıgımın dogru bi se oldugunu gostermez kapanmıs konuları acmak istemiyorum peluk umarım yine tartısma cıkmaz sadece arkadasların soylediklerine cvp yazıorumQuote:
Originally Posted by notformoney
kesinlikle wingsten daha iyi bir taktik ;) oyuncu komutları vs. süper olmuş tşkler
Sen her denediğinde sayıyı bir arttırıyorsun. İndirme sayısını arttırmak için o adrese gitmen yeterli. Yani aslında o kadar çok indirilmedi. Sadece ben bile o sayıyı 30 kadar yükselttim. İndirenlerden birisi siteye veya rapide yükleyip linkini verirse süper olur. Yeni sezona başlayacam. Bende bir an önce denemek istiyorum...Quote:
Originally Posted by freyzs
hazırlık macları cok onemli dostum...
dikkat edin
sabredin
beni antremanlarımı kullanın
isterseniz foruma eklediğim yeni taktiğe bakın.....
o daha da süper...
Peluk öncelikle bi yanlısın war taktik için sabır gerekmiyor direk takıma uyum salıo yani çok gusel
ben bu taktikle kocaelsporla türkiye kupası finalinde galatasarayı 3-0 yendim
2. ligi de 93 puanla bitirdim
http://img176.imageshack.us/img176/1...puanag9.th.jpg
http://img308.imageshack.us/img308/2...saayiy2.th.jpg
bence diğer arkadaslar da yorum yapmalı peluk arkadasımız yorumu ve ss leri hak ediyor
eyvallah dostum başarılara devam
taktiğin mükemmel gerçekten
arkadaşlar taktik ilk sezon müthiş işlio da sezon sonu adamlarınızı taktiğe göre transfer ederseniz bnm gibi 2 . sezn hüsrana uğramazsınız..
abi gerçekten süper bi taktie benzio daa dneyemedim ama şu msj ı atar atmaz taktii çekiorm kariyerin de süper ii fm ler ne diim :D