bence Lauth
kuranyıye oranLa son wurusLarı daha ii kuranyıden de yetenekLı daha cok fayda sagLar
Printable View
bence Lauth
kuranyıye oranLa son wurusLarı daha ii kuranyıden de yetenekLı daha cok fayda sagLar
bence lauth daha iyi
fred daha genç we daha yetenekli fredi al
bencede lauth..:):)
Hayırlı olsun gule gule eskit:)
Fred mi Pazzini mi ? 26 trilyon a gelio ikiside hangisini alaym ?
http://www.myehost.de/resim/images/tn_S6X67209.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/tn_9pJ67305.jpg
freddddddddddddddddddddddddddddd
Giampaolo Pazzani
aha şinci bilemedim.İkisi de çok iyidir.İkisi de manyaktır.İkisi de geldiğinin3 katı paraya satılır.Takımında italyan mı fazla brezilyalı mı???Bence ona göre al.
Fred i al bence
lauth daha iyi diye biliyorum
dostum bir şey daha.Fred'i getiremeyebilirsin o dönemde.Ben genelde sezon bitiminde getirebiliyorum.
pazzini yi al
Bencede Fred ama adam şampiyonlar liginde falan çok önemli maçlarda Brezilya milli takımına gidiyo sap gibi kalıyosun..O yüzden Pazzini
Takım fenerbahce yani brezilyalılar fazla fred e sözlesme önerdim cevap bekliorum pazzini kabul etti alttada görüldügü gibiQuote:
Originally Posted by Silent Island
http://www.myehost.de/resim/images/tn_LCL67923.jpg
Evet beyler Fred kabul etmedi :o
Tek secenek Pazzini ;)
Fred önemli maçlarda milli takıma çağırılıp seni yalnız bırakabilir, şimdiden söyliyim
pazzini bence.imkansızı başarıyo adam. :D:D
bence ikisinide alma :)
bence kuranyi.
bence bunun karşılarştırılması bile saçma.tabiki de owen.
lauth....:):)
denedik de konuşuyorz :D :D :D .Quote:
Originally Posted by CaPTaiN10
:D Benjamin Lauth:DQuote:
Originally Posted by Atakan38
Originally Posted by mlt44
Originally Posted by hasan_10
:DBenjamin Lauth:DQuote:
Originally Posted by sanalkardes
:DBenjamin Lauth:DQuote:
Originally Posted by alexx20fb
Dostum aldınmı cevabını:D .Kuranyi daha iyi olsa hiç ben sana verirmiydim:confused: :D :D :D
:D :D :D :DQuote:
Originally Posted by Silent Island
ßencede Kuranyi :D
:d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d
biraz geç kaldım ama kuranyi ve fred derim
15 gün geç kaldım ama fred diorum
Arkadaşlar süper valla ya.Öle cvpler vermişsinizki; sanki konuyu açan arkadaş Fred mi Owen mi değilde Fred mi Zafer Biryol mu diye açmış:D .Şimdi o kdar kişi Fred dediği için tek tek alıntı yapamıcam nerdeyse herkez Fred demiş ve öyle böyle değil.Fred, tabiki Fred, herhalde Fred ,Owen diyenin aklına şaşarım gibilerinden....Acaba bu konuya yorum yapan arkadaşların yarısı Owen i oynattımmı hiç de bu kadar kolay yorum yapıyo:confused: .Tamam bak şunu kabul ederim Fred mükemmel bi forvet bende Leeds te oynattım deli gibi gol atıyo ama.Yani bu kadar ezercesine laflarla Fred demek bana yanlış geldi.Sonuçta kıyasladığınız oyuncu Owen!;) Ve bence Owen;;) .Tabi herkezin kendi fikri, benimde fikrim bu!:cool:
abi owen da iyi de fred daha iyi hatta biraz daha abartırsam fred fm nin en iyi forveti diyeceğim
Fred Tartışılmaz - Owen da İyi Fakat Fred Kadar Değil
freddd tabikii
kesinlikle fred
on defada fred yüz defada fred bin defada fred bu bölee uzaar gider
İyiki Fred i olmışsın, Owen / benim taktirimle/ iyi bir forvet değil.Tabiki FM de.İnanılmaz goller de kaçırabiliyor. :)
fred süper olur olmaz yerden gol atıo :P
arkadaşlar bu ikisi arasında bir seçim yapmak zorunda kalsaydınız hangisini seçerdiniz
andres=26
lütfen yorumları bekliyom
D'Alessandro tabii ki.Ama oyunun başında Portsmouth'ta kiralık olarak başlyor.2. senenizde alabilirsiniz.
Tabikide D'alessandro
D'alessandro yaşı itibariyle
yaş oLarakta futboL oLarakta d'aLessandro