Fenerin Zico ile ilk resmi maçı.. Küçümseyeceğini hiç sanmıyorum rakibini..O nedenle fener rahat geçer..
Printable View
Fenerin Zico ile ilk resmi maçı.. Küçümseyeceğini hiç sanmıyorum rakibini..O nedenle fener rahat geçer..
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ön eleme 2. turunun ilk maçında kendi sahasında Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn ile karşı karşıya geliyor. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak karşılaşma Kanal D’den naklen ekranlara gelecek. Maçın hakemi Hırvatistan Federasyonu’ndan Edo Trivkovic. Sarı lacivertlilerde Fransız yıldız Anelka’nın sürpriz bir şekilde ilk 11’de sahaya çıkması beklenirken, sakatlıkları süren Luciano, Kemal ve Selçuk takımdaki yerlerini alamayacak. Teknik direktör Zico’nun ilk kez taraftarın huzuruna çıkacağı zorlu mücadele, F.Bahçe’nin 100. Yılı’nı kutlayacağı sezonda evinde oynayacağı ilk maç olması nedeniyle de büyük önem taşıyor. B36 Torshavn’da kırmızı kart cezalısı olan Mikkjald Thomassen yok. Maçın rövanşı 1 Ağustos’ta Torshavn’da oynanacak.
STAT: Şükrü Saracoğlu SAAT: 21.00
HAKEM: Edo Trivkovic (Hırvatistan)
FENERBAHÇE
Rüştü Serkan Önder Can Ümit Appiah Aurelio Alex Uğur Anelka Tuncay
B36 TORSHAVN
Mikkelsen Alex Thorleifson M. Thomassen Benjaminsen Ellingsgaard K. Jacobsen Midjord Matras Sylla H. Jacobsen á
bence fenerbahce galatasarayın düştüğü hataya düşmez.ve b36yı rahat eler.tabi inşallah.çünkü büyük konuşmayı sevmem ama fenerbahçemizin zorlanmayacağını düşünüyorum.
yaw beyler bu takımlar kolay fener kesin eler ama gruplarda bi başarı gelmedikten sonraaa ne işe yarar .geçen sezonki gruptan bence 2. olarak çıkmalıydıı ama sonuncu olduu
tamamen katılıyorum eğerki GS'nin ilk maçı samiyende olsaydı fark izlerdik saha faktöründen dolayı takım çok etkilendi orada Buradaki maçtada üzerlerindeki baskıyı atamadılar.Quote:
Originally Posted by batuhan1907
Fenerbahçe'ye bu akşamki maçta başarılar dilerim ;)
o kadar sabırsızlıkla bekliyorum ki sanki maç saati hiç gelmiyecekmiş gibi oluyo:Dfenerbahçemiz kesinlikle bu turu geçicektir ama dediğim gibi diğer turda çok zorlansakda o turuda geçeceğiz:)maç saatine kadar forumda takılaym bari:)
ORNEK İNSAN LAKEQuote:
Originally Posted by LaKe
ya zaten fenerbaçe zaten bu maçı alacak tartışmaya gerek yokk
gooooool appiah 1-0:):)
O değilde maça şöyle tek gözle bakıyorum. Anelka ceza sahasında şov yaparken, Rüştü uçarak topa vuruyor. Fenerbahçe acayip oynuyor. Rakibi biraz küçümsüyor ama bunu belli etmiyor. Anelka ve Rüştü hariç :n:
gooool tümer metin 2-0
Fenerbahçe bu takıma en az 10 atması lazım. Kalecileri kusura bakmayın ama avanak gibi etrafa bakıyor. Uzaktan 10 şut atılsa 8 tanesini yer..
yalnız ben spikerliğe kendimi iyice kaptırdım:D,, gol olduğunda tekrar sizlerle olucam:D:D:D
ilk yarı bitti
Feberbahçe:2 B36:0
tümer in golünnü görmedim ama appiah ın golü güzeldi...
Tümer de uzaktan attı. En az 5 atmamız lazım B36'ya, çok zayıflar. Tuncay ve Anelka berbat oynuyor.
aynen öyle yıne Anelka pozısyona felan giriyor ama Tuncayla topu yanyana bile göremıyoruz... Murat hacıoglunun girmesını ısterım güzel goller atabilir.Quote:
Originally Posted by eGowiCh
gooool Tuncat Şanlı 3-0:D:D:D tuncay sarı kart gördü
Faroe takimi cok zayif. Teknik yok gibi birsey. Topu durdurmada bile cok zorluk cekiyorlar. En iyi oyuncularinin bile Serkan veya Chian kadar teknigi var en fazla :D
Tuncay gercekten cok silik oynuyor. Topu alip kaleye dikine oynayabilse cok daha iyi gorunecek ama ileri ucta oynayinca bu sansi daha zor yakalayacaktir. (Tam bu sirada Tuncay gol atti - Anelka'nin asisti ile)
Tumer'in orta sahadan cikardigi toplar cok iyi. Gecen sene Tuncay'in yapamadigi isi cok iyi yapiyor. Ama daha guclu takimlara karsi hem Tumer hem de Alex Fenerbahce'nin orta sahasini mucadele gucu olarak zayif birakir.
Simdiye kadar gorulen 3 sari kart ise hic hos degil Bu kadar zayif bir takima karsi, hemde evinde bu kartlari gormek cok gereksiz.
Anelka tam küçük maçların adamı. Bu futbolunu her maçta oynasa Dünya'nın en iyi futbolcusu seçilir. Mükemmel oynuyor.
böyle giderse 5-6 oLucak.
inşallah:pQuote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
inşallahı maşallahı yok atmazlarsa ayıp ederler :)
ben 3 te bıraktım var mı bi gelişme
maç hala 3-0Quote:
Originally Posted by hurmet
Fenerbahçe, ilk yarıdaki temposundan biraz uzak oynuyor gibi geldi bana...
evet rolantıde gecıyor maç böyle bite bilir...Quote:
Bana Fener 1 gol daha atabilir gibi geliyor ama bakalım. Belli olmaz...
Bu maç ya böyle ya da Fenerbahçe bir tane daha gol atar..
4-0 bitti maç hayırlı oLsun...
Ne demiştim ama :D :D :D :DQuote:
Vatana millete,camiamıza hayırlı uğurlu olsun...
(Tümer,Appi,Anelka) süperdi...
Tüm FB'lileri tebrik ediyorum. Güzel top oynadı FB :)
fenerbahçeme bi sonraki turda başarılar :)
ama takım daha hiç hazır deil :(
Yine durak top, yine Önder :) 4-0 aldık, turu da atladık sayılır.
Kerim Zengin oyuna girdi Serkan yerine, dikkat ettiyseniz çok yetenekli bir oyuncu. Bu maç tam ölçü olamaz aslında ama çok mücadele ediyor ve iyi bir oyun sergiledi. Zico, takıma kazandırırsa faydalanabiliriz. Avrupa'da faydalanamayız belki, tecrübeli değil; fakat Turkcell SüperLig'de Can, Kerim ve Olcan'dan bu sene faydalanacağımızı düşünüyorum.
yaw tamam sen bir dahisin :D kendini övüpturma :) ;) (şaka takılıyorum alınma :D )Quote:
Valla kafiyeli olmuş :n: Hehehe :pQuote:
Originally Posted by hizlioglu
valla bu takımı bizim mahalle takım zorlardı eski :D bu arada fareo adalarının nüfusu 40bin fener stadı 55bin adamların nüfusundan fazla tribünlere oynadılar :D
yaw zaten biliyoduk fenerin yeneceğini abartmayalım lutfen