Eline emeğine sağlık güzel taktik...
Bu taktiği komutları bozmadan sadece 4-4-2 dizilişine getirdim böyle devam ediyorum deniyecem bir süre...
Printable View
Eline emeğine sağlık güzel taktik...
Bu taktiği komutları bozmadan sadece 4-4-2 dizilişine getirdim böyle devam ediyorum deniyecem bir süre...
Kardeş bu taktikle dünya kupasını türkiyeyle aldım.Sağol
paylasım icin sgll
siz saolun beyler bu taktigin de basarılı oldugunu gormek beni cok mutlu ediyor her zaman en iyileri yapmak istiyorum ve sanırım her defasında daha da yaklasıyorum ilgi ve emege saygı gosteren herkese tesekkurler
bende norveç liginde deniyeceğim yarın cevap yazacam ;)
master ozzy taktik iyi beğendim de aynı dizilişli kadroyu demirhan1984'te sunmuştu galiba ve senin taktiğe acaip benziyor.Gerçi zaten oyuncu komutları farklıdır ama söylediklerine göre benziyor olabilir. istersen bi ara gözat ben bakmadım fazla ;) sana çamur atmak gibi olmasın :D
Bu şekilde oynatıyorum takım süper oynuyor ama gol yollarında etkisiz kalıyorum...Quote:
Originally Posted by KaÇaK_1907
Forvetlerim Tuncay VE Anelka...
Ama ligde liderim cl'de 2. turda Chelsea'ye kaybettim...
Ya kardeş adamın sürekli bi açığını yakalamaya çalışıyosun.Diziliş aynı olabilir o bende de öyleydi de adam takım komutlarını iyi ayarlamış.Yapma böle şeyler.Master kardeş bu sözüm sana değil yanlış anlamaQuote:
Originally Posted by sasanargiz
ya beyler simdi o taktige bak buna bak ben ugrasamam varsa bir iddianız getirin kanıt iki taktigi de koyun buraya millet baksın ya da sen iyice arastır gel sonra yaz bos atıp tutuosunuz her seferinde farklı kisiler biz yazınca kabahat oluo anlamadım gitti
İşte kardeş şimdi bana denilenleri daha iyi anlarsın!;)Quote:
Originally Posted by master_ozzy
ozzy turnuvada master taktigini kullanıp yendim diye beni diskalifiye ettiler.. nedeni hileliymiş!!! (hile dedikleri kornerden gol atmak) ben de korner taktigini cıkardım yani bitane bile gol atmadım kornerden ama yinede hileli diyip diskalifiye etti umutumut_67 adlı kullanıcı.. bunu senle bi ele alalım lütfen..
Bunu çözümü basit defans korner ayarlarından defans' uzun adam tut gerisine adam al de olsun bitsin bir tane bile kornerden gol olmaz.Quote:
Originally Posted by unique_bmw
Arkadaşın dediğini yanlış anlamışsın galiba ofans kornerlerinde taktik içerisinde bulunan korner taktiğinden dolayı diskalfiye edilmiş...Quote:
Originally Posted by r_a_z_o_r
YAni savunmada sorunu yok anladığım kadarıyla...
ama problem o deil yani korner taktiginin nerdeyse tum turnuvalarda hile olarak kabul edildigini bilioruz hepimiz (ben katılmasamda) ama arkadas korner taktigini cıkarıp devam etmis anladıgım kadarıyla ve kazanmasına ragmen diskalifiye edilmis bence yanlıs olan bu ama eger mac icinde kornerden gol bulup 1-0 one gecildiyse ve sonra korner taktigi cıkarılıp mac ole kazanıldıysa takdir turnuvayı duzenleyen arkadasın ama eger olese macın tekrarını isteyebilirsin ve son derece de haklı olursun sonucta turnuva basına korner taktigi hiledir gibi bi uyarı olmadı sanırım elimden bi se gelirse dostum yardım etmeye hazırım yani o arkadasla bi de ben konusabilirim
master ozzy kardesim sen takma kimseye ve artık bole de polemiklere girme kimseyle tartısma bence cunku cogu insanın seni yanlıs anladıgını dusunuorum dusman kazanacagına dost kazan ve en iyi yaptıgın isi yap sadece taktik yani iki taktigini de basarılya kullandım ve fm tarihinde diablo dan sonraki en iyi taktikler bana gore yalnız 4-1-3-2 total taktiginle pek basarılı olamadım ama o kadar da olur basarılarının devamını dilerim kardesim herkese bol fmli gunler
Abi takma kafana.Hile mile yok
önce sunu soylemek istiyorum bu taktik super wings 5 mac yaptim hepsini de kazandim simdi 442 master ı kullanıyorum bu daha iyi gibi geldi bana ama ikiside birbirinden güzel egemgine saglık kardes cok güzel olmus master_ozzy
4-4-2 Wings taktiğini denemiştim . Ligde çok başarılı oldum. Ama Avrupa da çok iyi kadrom olmasına rağmen başarılı olamadım. Bu taktiğini de deneyeceğim. Umarım söylediğin gibi defans güçlenmiştir. Paylaşım için tşk.ler. Sayende FM 2006 da başarılı olmaya başladım :)
fm 2005 te kendim bi taktik geliştirmiştim aynı taktiği 2006 denedim ama hiç bir yerde tutturamadım. sırf bu yüzden oyunu açmıyordum bi kaç aydır. 2005 oynamayı tercih ediyorum. ama geçenlerde Koray kardeşten bi taktik aldım. bi italyan taktiğiymiş. onu denedim liglerin dumanını attırıyorum ama yinede memnun değilim çünkü ben 4-4-2 oynamayı ve transferleri buna göre yapmayı seviyorum. Korayın taktiği 3-3-2-1, 3-5-2 nin bi değişik versiyonu senin bu taktiğide denedim ama bi faydası olmadı. bana yardım edin. 4-4-2 oynamak istiyorum.
4-4-2 wings i indir dosyalar bölümünden
denedim beğenmedim çok gol atıp çokta yiyiorsun
dr adamın hızlı olursa fazla gol yemezsin
abi bana inter için bi taktik önerir misin?
Ben ilk oyun açıldığında çıkan kadroya aşağıdaki oyuncuları transfer ettim:
Didier Drogba(ST)
Fabio Santos (D/WB/M L)
Iraola (D/WB/M R)
Bir de Cambiasso yu sattım.
ben bu taktiği uygulayarak ilk senemde villarreal ile hem lig şampiyonluğunu (27galibiyet, 7 beraberlik, 4 yenilgi) hemde uefa kupasını hiçbir turunda yenilmeden kazandım. kadromdaki riquelme totalde 21 gol 22 asiste, forlan 19 gole, jose mari 8 gol 9 asiste, yeni aldığım park joo young ise 33 gol 11 asiste ulaştı.
zor maçlarda oyuncuları kendi yarı sahama çekerek (çift ön libero oynayacak) mantaliteyi defansife, tempoyu normale, zaman geçirme ve kapanmayı ise yükselterek , orta sahada riquelme'yi ve ilerde forlan ya da park'ı bırakarak bir sürü kontraatak golü attım.
kendi sahamdaki yada deplasmandaki zayıf maçlarda ise yukarıdaki seçenekleri tam tersine çevirip oyuncularımın, taraftarların ve yönetimin morallerini tavana vurdurdum. :)
taktiği uygulayacak arkadaşlara tavsiyem
;
-dmf çok güçlü olmalı, hard tackling yapmalı
-forvetlerin bitiricilikleri ve hızları yüksek olmalı
-kanatlardaki adamların orta yapma kabiliyetleri olmalı.
-atak yaparken kontra yememek için göbekteki stoperlerinizi maçın zorluğuna göre ileride/geride tutun.
ayrıca bu taktikte oldukça fazla korner golü atılıyor, yeterki ceza yayında bekleyecek forvetiniz iyi şut atsın.
taktiği yayınlayan arkadaşa teşekkürler, biraz daha ekleme yaparak süper bir sisteme sahip oldum.
tum deneyenlere ve begenenlere tesekkur ederim
tekrar tekrar bravo dostum bu taktik kesinlikle wingsten daha ii indirmeyen tum arkadaslara oneriyorum ajax ve anderlect ile 2 şer kez cl aldım gercekten saglam bi taktik saol ozzy 1 numarasın
sağolasın kardeş çok işime yaradı.
4-4-2 wings
4-4-2 master dan daha kaliteli gibime geldi..
Öncelikle ellerine sağlık ancak taktikle ilgili 2 sorum olacaktı.Yardımcı olursan çok sevinirim.
-Taktikte savunma güvenliği biraz arka planda ve ortasaha boş olduğundan rakipler çok rahat geliyor ve çok gol yiyorum.Buna karşı bu taktikte bir önlemin varmı??
-Birde maçın son 20-25 dk sına girdiğimizde misal hala gol atamadık önerilerin ne olabilir??
Selam Ozzy, hangi versiyonda gelistirdin bu taktigi? Sonra wings gibi deneyip patlamayayim:)) Eline saglik..
daha denemedim ama söylenenlere göre mükemmel bişey indirdim kurup deneyecem bakalım umarım becerebilirim eline emeğine sağlık ozzy.herkese bol fm li günler dilerim.saygılar...
senin taktigi biliyoruz
ne demek istedin dostumQuote:
Originally Posted by anakonda52
:):):):):):):):) anladın
walla aynı dert bendede var adamların her girdiği pozisyon gol oluyor....Quote:
Originally Posted by CemGFB
sen ne diosun lan yine akıllanmadın mı ben senin gibi millete sikayet etmem kimseyi dikkat et laflarınaQuote:
Originally Posted by peluk
ozzy kardeş sinirlerine hakim ol.Kanıtlanmış mı bu söylenen şey.Hiç gerek yok böle şeylere
kardeş çok saol denemedim ama şimdi indirip deneyeceğim iyi olduğundan şüphem yok inş bu taktikle cl'yi alırım....
kardeşim arsenalle denedi işte sonuç
http://img314.imageshack.us/img314/4...enalyg8.th.jpg
tebrikler memo