Bu sitede hiçbir yönetici kendi taraftarı olduğu takım aleyhine yazı yazıldı diye üyeyi uyarmaz, mesajını silmez, ya da uyarı puanı vermez... Bunun tam aksini olduğunu düşünüyorsanız herşeyden önce adminlere bildirmeniz gerekir...Quote:
Originally Posted by eGowiCh
Forumlarımızda yapılan sert tartışmalara içinde küfür, hakaret geçmediği sürece izin veriliyor. Bunu özellikle ben istiyorum, çünkü burası bir tartışma alanı ve herkes fikrini açıkca belli edecek ama fanatizm yapmadan, hakaret küfür etmeden...
Ama illa fanatizm yapmak için hakaret etmek de gerekmez... Karşı takımı küçümserseniz bu da fanatizme girer ve forumun havasını bir anda değiştirir. Biri bir cevap verir diğeri kendini tutamaz başka bir cevap verir uzar gider ve sonucunda da hiç hoş olmayan görüntüler çıkar ortaya...
Tartışın, size kimse tartışmayın demiyor. ben yönetici arkadşlara sürekli olarak "üyelere mümkün olduğunca töleranslı davranın" diye telkinde bulunuyorum ama bunun da karşılığını sizlerden görmek istiyorum...
Bir Galatasaraylının "Fener UEFA' da gruplara kalamaz", yada bir Fenerlinin "Galatasaray gruplardan çıkamaz" demesi kadar doğal birşey yoktur... Bu sizin düşüncenizdir buna saygı duymayanlar uyarılır siz değil... Ama bu sözleri öyle değil de şu şekilde yazarsanız: "Fener UEFA' da gruplara kalamaz inşallah", "Galatasaray gruplardan çıkamaz inşallah" ya da "Fener UEFA' da gruplardan çıkamasın", "Galatasaray gruplardan çıkamasın" işte biz buna müdehale ederiz. Çünkü bu düşüncesini belirtmekten öte fanatizme girer...
Son olarak da şunu belirteyim. Fanatizm yaptığı için uyarı almadan kimseyi atmıyoruz... Bunun için bir kota var ve bu kota dolunca o kişi sadece o alana giremiyor atılmıyor yanii.. Ve şunu da unutmayın haksız olduğunu düşünüdüğünüz uyarıları bir üst yöneticiye bildirebilir inceletebilirsiniz...