mac basına 4 gole yaklasmıssın. herhangi bir trick var mı taktiğinde.Quote:
Originally Posted by istanbul1453
bir tane arkadas 97 puan yapmıstı benim taktikle yanlıs hatırlamıyorsam. bu işler şans meselesi
Printable View
mac basına 4 gole yaklasmıssın. herhangi bir trick var mı taktiğinde.Quote:
Originally Posted by istanbul1453
bir tane arkadas 97 puan yapmıstı benim taktikle yanlıs hatırlamıyorsam. bu işler şans meselesi
Arkadaşlar burada insanlar paylaşım yapıyor. Taktiği beğenirsiniz veya beğenmezsiniz ama bunu aşağılayıcı bir şekilde belirtmenize izin vermem. Sen taktiği kullanmışsındır beğenmemişsindir, takımına uymamıştır ama bunu dalga geçerek burada belirtmemen gerekir.
Eğer kişisel sorunlarınız varsa bunu özel mesajla ya da msn yoluyla halledebilirsizniz. Bunun için forumu kullanmayınız.
İlgili mesajlar silinmiştir....
çok teşekkür ederim sekopej.
yorum yapan arkadaşlarım ss de koyarlarsa sevinirim.
saol peluk taktigini denedim besiktasnan ankarasporu 4-1 yendim ve bir kac tane adam oynatmadim cunku 4 gun sorna uefa macim vardi.
kardeş tamam benim pelukla bi sorunum yok sadece şaka yaptımi bu arada pardon pelukQuote:
Originally Posted by sekopej
zaten en iyisini yapmışsın adamların yorulmasın alternatifli bir kadron olsunQuote:
Originally Posted by besiktas1903
Ben seni 4 puancık geçmişim kendi taktiğimle 100 puan :n:
taktiğini belirt o zaman dostum.
ben sadece kandi takiğim ile alakalı yorum istiyorum
arkadasim ben buranin acemisiyim ben taktigi indirdil ama gormek icin nereye bakmak lazim bir yardimci olsan
aga taktik guzel olmuş..antreman programınıda biraz geliştiresen daha iyi olacak..emeğine sağlık..
onemli deil de benim ant programı da ii be dostum
yahu real madridin başındayım bu taktikle paso berabere kalıyorum kazansam bile zoraki kazanıyorum ayrıca defans çok açık veriyor her gelen top gol oluyo anlamadım gitti peluk kardeş bu durum hakkında ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsin bizde kazanalım dimi yaw ;)
onceki iki taktiği de harmanladım. yeni bir taktik yaptım ona bak.Quote:
Originally Posted by ICEMAN
benim antremanları da kullan.
bir de ss goster oyle olmaz
kadronunmu yoksa dizilişinmi ss ini gönderiyim dostum?
hem karo hem dizliş gonder biraz yorum yaparım uzerinde bişey olustururuz
abi linkler kırık.bi zahmet düzeldsen.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
abi ler link kırık bi zahmet biriniz yenilesin 5 dakka nızısı almaz ne olur
linkleri yeniler misin?
Gençler, FM 2007'ye geçeli aylar oldu yahu, nerde kaldınız siz?