Galatasaray bence iyi bir kondisyon kazanamamış birazda geçen sene gelen şampiyonluğun etkisi var bence bu mağlubiyet onları düzene sokacaktır.
Printable View
Galatasaray bence iyi bir kondisyon kazanamamış birazda geçen sene gelen şampiyonluğun etkisi var bence bu mağlubiyet onları düzene sokacaktır.
banada öyle geldi ama Gerets'in oyun içindeki değişiklik tercihleride şaşırttı beniQuote:
Originally Posted by batuhan1907
her takıma ayrı ayrı konu açılmasın bence her takımı burada konuşalım... Telegol e gelince adamlar sırf trübünlere oynuyorlar...
dün bi ara hiç sevmiyor olsamda gözüm takıldı telegole adamlar Tomas'tan söz ediyordu. Dedikleri aynen şöyleydi "Galatasaray Tomas'tan kurtulmaya çalışıyor" beynimden vurulmuşa döndüm duyunca. Dinlemeye devam ettim bi baktım konu Tomas'ın süper kupa maçında ilk 11'de oynamasından çıkmış oralara kadar gelmiş. Bunu anladığım an telefona sarılıp "be dengesizler bi önceki maçta oynayıpta bu maçta ilk 11'e çıkan kim var?" diyerek feryad etmek geçti. Bunlar kadar lafın önünü arkasını düşünmeden konuşan bir dengesizler topluluğu daha olamaz
bizim spor proramları işte böle oluo genelde ee naparsın alıştık böle şeylere
Ya bazen çok saçma konuşuyolar insanı bayıyolar
yok arkadaşım hepsi böyle değil bunlar reyting manyağı olmuşlar mesela TRT'nin Spor Stüdyosu bir harikaQuote:
Originally Posted by FM_M@niaC
genelde dedim zate:Dama orda kel bi adam var futboldan anlıomuş gibi bi hali yokQuote:
Originally Posted by dnz498
Ben Konu kapansın diyen Arkadaşlara Katılmıyorum. Neden kapansınki ? Seviyeli Seviyeli tartışırız daldan dala atlarız Konu Futbol Futbol Konuşuruz.
:roll: :roll:Quote:
Turkcell Süper Lig Artık Başlasın diim bende bari :D
gerets in ben türkiye süper kupa finalinde sol tarafta sabriyi oynatmasına bir anlam veremedim
Hasan şaş solda oynayabilecek bir adam onu sağda sabriyi solda oynattı genç aydını da düşünebilirdi
gercek hayatta tanıdıgım tüm galatasaraylı arkadaslarım bi ara kuranyinin gsye geldigi haberini duyunca ne yapcaz biz kuranyiyi süper 4 tane forvetimiz var dedi ama dün oynanan besiktaş macında necatinin kötü oyunu hakanın sakat sakat oynaması hasan kabze ve ümitinde sakat olması galatasarayın forvet gücünü görmemizi sagladı galatasarayın suan avrupa kalitesindeki tek golcüsü bence ümit karan digerlerini toplasanız bi ümit etmez bence galatasaray heinzi gönderince yerine bi forvet almalı...
iyide zaten hangi takımın 2 forveti sakatlansa hücum gücünde düşüş olur.
normal
Galatasaray ;;)Quote:
Originally Posted by Del Piero_10
yani her takım için geçerli demek istedimQuote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
off yaw bizim gs hala DMC ye adma alamadı :(
Ribery son gün gelmişti. Bakalım elbet biri gelecek.
dün gece santra isimli komedi-eğlence programını izleyen oldumu?
Ahmet Çakar-Bülent Yavuz çok fena kapıştı
Ahmet Bülent'e pembe panter:) dedi.
Bülent sen niye şımardın deyince Ahmet ''terbiyesiz'' cevabını yapıştırdı.
asıl kapışma bülen yavuz'u savunan kazım kanat ile ahmet çakar arasında yaşandı.Ahmet Çakar sunucu Ersin Düzen'in programı bitiriyorum demesi üzerine
''hayır bitiremezsin,daha konuşacağım''dedi
dün gece cıvıklığın sınırı zorlandı.reyting sınırlarınıda zorlamıştır herhalde;)
ben o programi izlemiom hicbirinide sevmiom onlarin zaten.. football dan anladiklari bisey yok helede avrupa football undan
özr dilerim ama o adamdan nefret ediyorum. 12 yaşında bir çocuk bile o adamdan daha iyi konuşr. bir futbol yorumcsunun ( bana göre) öncelikle konuşmayı eee öööö üüüü gibi ünlemlerle kesmemesi ve mantıklı cümleler kurması gerekir.lafı ağzında gevelememsi direk olarak söylemesi gerekir ama bu adamın bu söylediklerimden uzaktan yakından alakası yok biri anya diğeri konya bu adam için.Quote:
Originally Posted by FM_M@niaC
arkadaşlar beşiktaş-rize maçındakı şike olaylarına ne diyorsunuzz
o adam vaya babayı avrupaya gider hiç kimse alamz onuQuote:
Originally Posted by Del Piero_10
Saçma ama yaptılarsa çok ayıp valla bence italyan adaleti uygulamaları lazım böyle takımlara :D Not : Temyizsiz :DQuote:
Originally Posted by bursa_mc
Turkcell Süper Lig'in başlamasına 2 gün kaldı. Oh be :D :D
harbiden oh be şukur yaw :)Quote:
Originally Posted by LaKe
evet lig başlıo 2 gün sonra açılış maçı güzel olur inşallah
ilk hafta bursankara kardeşliği olacakk.maçı sabırsızlıkla bekliyorumm
tarih olup unutulan dosyaların arasına katılacak bir dosya daha.. ;)Quote:
Harbiden neydi o TSYD kupasındaki Ankaragücü seyircisinin Bursa tezahüratı bi harikaydı ben de bir ankaralı olarak yine söylüyorum "HAKSIZ KAYBETTİĞİN LİGE HOŞ GELDİN BURSA"Quote:
her maçta var o tezahurat bursasporlular dakka 6 da ankaragucu diye bağırıyo ankaragücü ise 16 dakkada bursaspor diye bağırıyooQuote:
Originally Posted by dnz498
plaka numaralarında yanii
bursa ligi haksızmı kaybetii?ii oynasaydılarda düşmeselerdi düşüpte sonra böle tezahuratlar çirkin
beyler bursaspor maçının bilet fiyatları ne kadar???
tam olarak maç ne zaman???
tam olarak biletler ne zaman satışa çıkacak???
Bu yıl lig çok çetin geçecek bence arkadaşlar Bjk toparlanıyor,Gs hırslı,Fb 100.yılında,Ts marcelinho'yla coşar,Kayserispor uefa'da kolombiya milli takımı kaptanı transfer edildi,ligdeki yeni takımlar iddialı müthiş olacak ;)
ilk haftalardan belli olur zaten nasıl olacağı ama daha tanınmış yıldızlar bekliyodum bu sene açıkcası.
merak ettiğim iki oyuncu biri delgado diğeri marcelinho.
Quote:
Originally Posted by gezenti
...Quote:
maç pazar günü saat 20.00 de
Quote:
Originally Posted by hurmet
o yönden en fazla şişirdiğimiz lukunku olmuştu
ilk maçı mısıra karşıydı çok iyi oynamıştı ewet bu adam iyi demiştik ama fıs çıktı
lukunku bi efsaneydi.. :n:
galatasaray tarihinde lukunkudan yediği kazığı kimseden yemedi
bu adam ne zaman gol atacak diye yiyip bitiriyordum kendimi ya, ey gidi günler.. :n: :n: :n:
hey gidi lukunku ne günlerdi be hakanla yanyana oynadığı bir maç vardı gaziantep maçı sanırım :D
gsnin taktik çok kolaydı o zaman vur topu ileri nası olsa ya hakan ya lukunku indirir bi yere :D :D
adanaspor maçında 2 gol atmıştı, eytt be..
ama bi tezahüratı vardı bomba ötesi.. :n: