bende 2700 mhz amd işlemci ve 1024 ram olduğu için pek sorun yaşamıyorum ama eskiden dandik ram ve işlemci vardı 20 sn de maça giriodu fm den bıkmıştım ama şu an maça girmek için 1 sn bile beklemiyorum
Printable View
bende 2700 mhz amd işlemci ve 1024 ram olduğu için pek sorun yaşamıyorum ama eskiden dandik ram ve işlemci vardı 20 sn de maça giriodu fm den bıkmıştım ama şu an maça girmek için 1 sn bile beklemiyorum
oyunu hızlandırmak içinnn pc ye format atıosun kardeş,fm bi yüklüosun,oyun oynarken başka hiçbi program açmıosun ve 512 ram sahibi oluosun yine hızlanmazsa camı açıp pc yi aşağı atıyosun :D:D:D:D:D
format atmaktansa,camdan aşağı atmak daha mantıklı :n:Quote:
Originally Posted by piton89
arkadaşlar yılı ilerlemiş oyunlarınız için fm save game editörü tavsiye ederim oyundaki geçen yılın maç raporlarını siliyor yani maç skoru yazıyor ama tıklanmıyor ve oyunu çok hızlandırıyo fm 2006 genel bölümde var ;)
bu arada 256 ram var bende 512 ram daha alacam bilgisayarcı birleştirir mi :D son soru :512 ram ne kadar
huge yaptıysan çok ta lig seçtiysen ondan kaynaklanıo olabilir
anakartın dual ddr destekliyorsa 2x512 mb ram almanı tavsiye edirim 512 mb ram fiyatı 80 90 ytl arası.Quote:
Originally Posted by VanDerSarper