4 aydır sadece bizde formsuz milli takımda atıyo ya savunmayın bu adamı yaQuote:
Originally Posted by Del Piero_10
Printable View
4 aydır sadece bizde formsuz milli takımda atıyo ya savunmayın bu adamı yaQuote:
Bazı futbolcularda empatik bir taraf olur
Necati de öyle bir adam daha hiç bir maç kurtardığını görmedim
bjk'liler tümer'e böyle demişlerdi oda fenere gittiQuote:
Originally Posted by büyükpivot
bunu küstürürseniz buda gider.
defolsun gitsin böle adama ihtiyacımız yok bizim özgürcan oynasa bunun 5000 katı daha faydalı olur yaQuote:
bu düşünceyi anlayamıyorumQuote:
ben takımımın adamının iyi niyetli olduğunu gördükten sonra formsuzluğu yüzündan onu yerden yere vuramam.
abi iyi niyetliyse adam gibi oynasın o zaman ya gerets carruscayı durantop ta kullansın die aldık penaltıyı nie necati kullanıo ya bıktım bu adamdan ya bu kadar çok atağa girip bu kadar çok gol kaçıran adam görmedim ya
Artık eğri oturup doğru konuşmanın zamanı geldi.
Kanatlarımız çok zayıf. Cihan ve Ferhat devamlı arkaya top kaçırıyor. Ankaraspor gibi bir takıma bu kadar çok top kaçırırsanız diğer takımları düşünemiyorum. Kanatlardan başlamışken Ferhat'ın idmanlarda veya maçlarda kendini geliştirmesi lazım. Top kontrolü çok kötü. Ayrıca klasik futboldan uzaklaşması lazım. Top önüne geliyor adam koşuyor çat orta açim klasiği ile oynamaması lazım.
Beşiktaş maçından sonra bu maçtada anladık ki ön libero kesinlikle şart. Mehmet yapacağı görevi unutup ilerlede top koşturuyor. Sonra bir kontra atak'da ön libero arıyor gözlerimiz..
ve beklediğim gibi Carrusca bugün ilk 11'de forma şansı buldu. Öncelikle Ribery gibi kıvrak devamlı koşan bir futbolcu beklememeliyiz. Herkesinde dediği gibi geleceğin Hagi'si bulundaysa onun gibi oynamalı ve şuana kadar onun gibi oynuyor. Bir kaç ara pası, ortası, çalımları var. Yakında takıma alışır. Düşünün yabancı bir ülkeye gidiyor ve sizin çevrenizden sadece bir futbolcu var konuşabileceğiniz o da Mondragon. Bu arada Hasan Şaş ile hemen uyum sağladı. Kanat değişrip durdular. İlerleyen zamanlarda Hasan Şaş onu takıma kazandıracaktır.
İlic'e gelince. Dünya Kupasında ki kötü performansını gösteriyor. Bir an önce düzeltmesi gerek yoksa formayı kaptıracak gibi.
Hakan Şükür ve Necati. of of! en sorunlu ikilimiz. Necati geçen seneki kötü performansını sürdürüyor. Futbolda bir tabir vardır. Penaltı yapılan oyuncu, penaltı kullanmaz! malesef Necati bu sözü hiç duymamış. Düştüğü gibi topa koşup "ben kullanacam ben kullanacam" diyor. Hakan Şükür'e gelince. Karşı karşıya ve bitiricik özellikleri gün geçtikçe düşüyor. Yine geçen seneden beri karşı karşıların 10'undan 7 tanesine kaçıyor.
Bu maçın ilk yarısını göz önüne alacak olursak, Cihan'ın yerine Arda, Ferhat'ın yerine transfer yapılana kadar Orhan, Mehmet Güven'in yerine yeni bir transfer, Hakan Şükür ve kötü performansını sona erdirene kadar Necati'nin yerine ise Ümit Karan - Hasan Kabze - Özgürcan üçlüsünden biri oynamalıdır.
Sonuca gelirsek. Daha ilk yarı. Gözlemlerim bunlar. Umarım ikinci yarıda daha güzel, göze hoş gelen futbol oynarız..
Bu arada, Mehmet Güven'in yerine orta sahayı toparlacak Ayhan'ın ikinci yarıda forma bulması lazım. Ayrıca Necati veya Hakan Şükür'ün yerinede Özgürcan alınmalıdır.
ya beşiktaş maçında da rezalet oynuyordu cimbom bence bu sene durum kötü maalesef onun için ben pek şaşırmadım tahmin ediyordum böyle gol yiyeceğimizi bu sene saidou gittikten sonra şampiyonluk hayal ön libero gelse bile uyum sağlayamaz
abi bıktım artık ya necatiden şampiyon olamasaydık linç edilirdi o adam ya
Radyodan maçı dinledim en son iliçin golü sayılmayınca sinir krizine girip kapadım.
Tam fm'de adamı felç eden maçlar gibi.İlk gelen top -ki kornerden- gol olur.Penaltı kaçırırsın.Karşı takımın YEDEk kalecisi devleşir atılan bir gol sayılmaz.
Tabi izlemedim maçı yorumu öyle yapıyorum şu an izledikten sonra doğru dürüst bir yorum yapabilirim.Bunlar ilk izlenimlerim.
Bu sene işimiz geçen seneden çok çok zor
Beşiktaş iyi bir takım oluşturdu.Bu sene ilk haftalarda zirve yarışından kopacağını sanmıyorum.
Fenerbahçenin başında daum yok.Futbolu bilen bir hoca zico war.
Galatasarayımıza gelince
Bu takımda yıllarca oynayıp bu takıma bir şey katmayan bir sürü adam war(Necati,Volkan,Ayhan,Cihan)
Mondragonda sende bir maç panterleşir .Çoğu maçta yakar bizi(Pancu Fb-Bjk:3-4 lük maçta kaleye geçtiği v gol yemeyip galibiyet kazanıldığı için takımda tutuluyordu.izim mondragonda 5-1 feneri yendiğimiz maçta süper oynadığı için takımda tutuluyor)
Necatinin,Ayhanın,Volkanın ve cihanın artık galatasaray spor klubu kapısından geçmesine bile izin verilmemeli
BEnce necati'nin alternatifi şu anda yok...
Ü.Karan'da sakat..
Yani Necati rahat oynuyor...
nası yok ya özgürcan var hasan kabze var bunlar göstermelik oyuncu mu
Özgürcan yetenekli forvet olabilir ama maç kurtarır mı o tartışılır!Quote:
Hasan'a gelince necati'nin hasan'ı fazla dert edeceğini sanmıyorum...!
Sanki yedek klübesinde Adriano,Henry var gii konuşuyorsun...
Bana necatinin kurtardığı bir maç söyle ben de tamam necati maç kurtarabiliyor bu adamı oyntalım diyeyimQuote:
Originally Posted by KaÇaK_1907
necatiden iyi oldukları kesin :mad:
KArdeş H.Kabze Bjk maçında gol attı diye kral oldu NEcati'nin illa bi maç mı çevirmesi gerekiyor Necati'ye yıldız vasıflı,maç kurtaracak biri demiyorum ama eldeki imkanlarla Necati'ye güvenmek gerek...!Quote:
Originally Posted by sherryy
Galatasaray'ın futbolu bana ümit vermedi bugun ilk yarıda Kaleci Hakan'a takıldılar Ankaraspor beklemediği bir dk gol bulması Ankaraspor'un kazanma hırsını artırdı. İkinci yarı bakalım neler olacak...
Ya da şöyle anlatayım takımın kötü oynamasının tek sorumlusu Necati i?
Bakın tezatlığı siz kendi oyuncunuzu kötülüyorsunuz ben iyi yönlerini çıkartıyorum bence Necati'ye değil yönetime tepki gösterin o zaman...
yönetime nasıl ve nie tepki gösterelim adamlar imkanlar doğrultusunda çalışıolar
Necatinin Galatasaray karnesi
Necati 2-5 sezon falandır galatasaryda oynuyor
Hiç bir zaman yedek kalmadı
Sahada tek yaptığığ iş kale önünde durmak olan teknik desen teknik olmayan gol atma becerisi olmayan bir adam
Şimdi sen o zaman neden en fazla golu necati attı diyeceksin
Ümit karan sezon başında düşünülmedi sonradan sakatlandı
Hakan şükür-Necati-Ümit Karan üçlüsünden en fazla şans verilen necati oldu
Banada o kadar forma şansı verilse benim yanımada hakan şükür gibi top indiren bir forvet verseler ben necatiden daha fazla gol atarım
O zaman Necati'ye de tepki verme o da elinden geldiği kadar mücadele ediyor...Quote:
He etmiyorsa da bunun sorumlusu Necati değil o gün kötü gününde olailir sorunları olabilir,kon. düşük olabilir bunu gören Gerets'in değiştirmesi lazım...
4 aydır mı kötü gününde bu adam ya
Kardeş aynı şekilde daum döneminde Ü.Özat'ta her maç 90 dk oynadı...Quote:
Her maç çok kötü oynadı ama bence sorumlusu ümit değil daum'du eğer oynayamıyorsa alacaksın oyundan...
Eğer daum istedi de transfer yapılmıyorsa suç yönetimindir...
İnş. zico bizde gerekli hamleleri yapar aynı sorunlar bizde de var yani...
Kardeşimmmm!!!Quote:
Anlamıyorsun galiba,
Kötü oynuyorsa Gerets bunu görecek oyundan alacak Gerets süs diye mi duruyor...
Necati mi sahaya kadroları sürüyor!
Sende haklısın gerets necati ve ilici vazgeçilmezi haline getirmiş bunlardan bir türlü vazgeçmiyor
Çok şükür demek istediğimi anladınız NEcati iyi veya kötü demiyorum Necati'nin futbolunu sizin kadar gerets'te görüyor hamleleri yapması gereken gerets...Quote:
T.D'ler bunun için vardır gerektiği yerde gereken hamleyi yapacaklar...
daum'da bunu yapamadığı için gitti...
Ben de aynı acıları Ü.Özat'ta çektim ama onu suçlamadım onu 90 dk kendi mevkisinde oynatmayan kötü oynadığı maçta bile 90 dk oynatan daum'a kızdım...
gerets gerekeni yaptı ve özgürcanı oyuna aldı
dauma senin kızma nedenin ümit özatı kendi mevkisinde oynatmaması
ama necati kendi mevkisinde oynuyor
Doğru o da var ayrıca o mevkide verim alamadığını gördüğü halde inat etmesi...Quote:
Demek ki müdahele yapması gereken kişi Gerets'miş...Quote:
bu maç böle biter aslında necati attırandada suç war (inşaalah böle biter maç
işte türk hakemi o kadar yakın mesafeden penaltı mı olur ya
ama allahtan hakan kaçırdı
demedimmi benQuote:
Originally Posted by Laz_Asker_61
Bizim takımı Allah affetsin! Mondragon o iki penaltından birini atardı be!
Yok abi yok ben bu takımı kurtarmıyorum bundan sonra.. Böyle bir düşünce olamaz. 80' sonra takım olarak oynadık. Yine Allah yardım ettide bir gol attık. Bundan sonra ki maçta, Arda oynamazsa ben bir daha bu takımı izlemem!!
Böylesine bir futbolcu var elinde oynatmıyosun!
galatasarayda penaltı ozurluluğu var:D abi iki forvet adamları bu kadar beceriksiz mi olur yaw:)
neyse laz asker sanada tbr. bildin berabere biteceğini
Maç iki takımın mücadele zevki ile geçti genelde Ankaraspor'u daha istekli gördüm. Şans kimin yanındaydı bilmiyorum 2 penaltı kazanıp kaçıran Galatasaray mı yoksa kazanma hırsı olan Ankaraspor'da mı? Bugun Ankaraspor aldığı 1 puan için Kalecileri Hakan'a şükretmeleri gerekiyor 1 maçta 2 penaltı kurtarak maçta ekibinin puan almasını sağladı. Penaltı poziyonlarında ilk penaltı doru idi çünkü Ankaralı oyuncu Necati'nin formas çekti ama 2. penaltı pozisyonunda yakın mesafeden çarpma olacağından penaltı olmazdı. Şu bir gerçek Ankara bu mücadelesini sezon boyunca devam ederse istediği yerde bitirebilir ama Galatasaray için bunu söylemek zor. Şu unutulmamalı ki bu daha ilk maçtı ilk maçlardan ölçü olmaz.
iki penaltı garibime gitti benim de neyse tvden izliyim şimdi ;)
maçı gs alsaydı ankara adına uzulurdum her iki tarafta puanları paylaştıı. ama ilk haftadan feneri sewindirdiler..
Bu sene sezona kötü başladık böylece dewam edeceğiz gibi duruyr
Hiç değilse ümit karan iyileşene kadar fazla puan kaybetmeyelmde şampiyonluk yarışından erken kopmayalım
Penaltılara gelince. 2 penaltıda, penaltıydı. Birincisinde Ramazandı galiba Necati'nin ayağına dalıp, formasını çekiyor. Top ile ilgisi yok!
İkincisinde ise Hakan Şükür topa vurduğunda karşısında ki Ankaralı futbolcu ellerini sağ sola açacağına gövdesinde tutsaydı penaltı olmazdı
Necati bu takımdan gitmeli. Sıradan bir oyuncudan farkı yok. Hakan Şükür son yıllarda ne zaman bir penaltı atabilmiş. Sabri ve Arda gibi penaltıyı iyi kullanan iki isim dururken.
Bİr de cihan haspolatlı geçen sezon onun sayesinde 12 gol yedik. Bu sezon da ilk golümüzü onun sayesinde yedik. Markajda çok yetersiz
abi carrusca yı ben hiç beğenmedimm