Ersun Yanal'ı kutluyorum.Yine çift dalakla mücadele eden bir takım kurmuş.Johanna sanki dört ayakla oynadı.Selçuk İnan'ın büyük oyuncu olacağına dair inancım daha da arttı.Bu Vestel ligin flaş takımı olur, Vestel deplasmanı da hele de bu oyun düzeniyle yine herkese kabus olur.
Bize gelirsek vuran kıran parçalayan takım bekleyen var mıydı bilmiyorum ama çok da sürpriz bir sonuç olmadı.O ilk yarıdaki oyun adeta şoktu benim için.Bu kadar silik bir takım uzun zamandır izlememiştim.
Mösyö maç sonu ilk yarı çok kötüydük sorusuna oyunculara sormak lazım dedi.Tüm oyuncuları sen aldırmadın mı?
Yine Mösyö yıldız lazım, oyunu forse edecek adam lazım dedi, bu da yeni aklına gelmiş.Sergen'i sev kovdun, diğeri sana ve camiana oyun etti kaçtı gitti, şimdi mi aklına geliyor?Delgado'nun tüm sezon ayağına bakacağız, yeni mi anladın?
Maçın en iyisi Üzülmezdi.Kendisinden gıyabında özür diliyorum.Delgado bu takıma girince tüm çehre değişir.Herkes koşuyor, mücadele gücü yeterince iyi ama bir tane dahi esas oğlan yok.Takımda topu bilen Koray, Klebe az buçuk da Serdar var.
Kleberson çok kötüydü, aynen Burak da.Fütursuz, gereksiz deparlar, bal üretemeyen arı misali.En çok çalışan ise Nobre ama top alamadı.
Yine de bi şok vs. olarak algılamıyorum.Bir musibet bin nasihatten iyidir.Herkesin ayakları yere bassın.(Mösyö hariç)
Yönetim elinden geleni yapmıştır, umarım taraftarda yapacaktır.İş bizim Avrupa'nın en pahalı teknik direktörlerinden biri olan Mösyö de bitiyor.Önce şu takıma paslaşabilmeyi, sonra madem ısrar ettin Türk stoperlerine alan savunmasını, belirlediğin sistemin gereği stoper beklerine de ters kademeyi öğret.
İlk yarıdaki oyunu nasıl bu kadar kötü oynayabildik bilemiyorum.İnönü'de silkinebilmek dileklerimle...