bence ankaragücü yada gençlerbirligi olur
Printable View
bence ankaragücü yada gençlerbirligi olur
gençler tamam da a.gücü zorr
bursa_mc
"gençler tamam da a.gücü zorr"
aslinda a.gücü nün olmasi lazim gelenegi olan bi takim ayni bursaspor gibi gencler olamaz cünkü seyirci destegi sifir genclerin ama kayseri oldukca planli ve güclü gelio
bursaspor_fan
"Herşey güzel de Barbar benzetmenize ve görüşlerinize saygım çerçevesinde sizden birşey rica ediyorum. Bir an kendinizi o durumun içinde hissetmeye çalışın. Bu şekilde hissetmenize yardımcı olacak video linkini aşağıya koydum. "
bu sözlere bi aciklama yapma geregi duydum adapazari nda ki bir cok isyeri önemli miktarlar da zarar ödediler hasar gören dükkanlarina yani bunu bir takim bursa,eskisehir,kocaeli vs. bi yerde hincini carsi esnafindan cikarirsa bu da barbarlik olur tüm bursa taraftarina zaten sözüm yok dükkanlara saldiranlarin yaptiklari barbarlikti ve bende o dükkanlarin birinde yemek yerken kafamizdan oluyoduk attiklari tas masamiza geldi o günden bir yaraydi icimde
bu kadar uzun yazdigim icin bütün üyelerden af dilerim
bence de taraftarıyla,potansiyeli ile ekonomisi ile anadolu takımları arasında ffavori takım BURSASPOR...
Oh be gerçeği söyleyebilen biri daha çıktıQuote:
Originally Posted by hizlioglu
buda bir gelişme birde anadolu takımı demişssin b iz sadece onlar arasında deil 3 büyükler arasında da boy gösteririz geçen seneki seyirci ortalamamız gsden fazlaydı hemde bilet fiyatlarının en ucuzu 8 milyondu.....Quote:
Originally Posted by teamsah
Maddi durumlarımız iyi, taraftar potansiyelimiz mükemmel, Türkiye'nin en iyi spor tesislerine sahibiz artık (Özlüce Tesisleri). Herşey çok iyi sportif başarı da gelsin artık.Quote:
Originally Posted by gezenti
a.gücünde taraftar çok mu sanki..kayseriyi katmışın ben kayseriye bişi demedim kiQuote:
Originally Posted by celepao
5 sene içinde şampiyon olursak hiç şaşırmam. Konu kapanmıştır .