abi bunları 140*180 yaptım ama büyük oldu braz ya
Printable View
abi bunları 140*180 yaptım ama büyük oldu braz ya
ya rica etsem şu Adobe PhotoShop u nerden indrcm bi link werirseniz minnettar olcm:(:cool:
teşşekürler ama bende klasik yöntemler yapıyorum config i
Çok başarılı bir paylaşım olmuş. Ellerine sağlık.
Sende o zaman 140*180 olarak yaptığın yerleri en baştan 95*95 olarak yap. O zaman küçük olur ama 140*180'de iyidir yani :)Quote:
Originally Posted by no-name-user
Quote:
Originally Posted by zionnais
Burda söylemem ne kadar doğru olur bilmiyorum.. Google'dan arat, ya da msn'ini özel mesaj olarak bana atarsan, sana yardımcı olmaya çalışırım..Quote:
Originally Posted by zionnais
Teşekkür ederim .. ;)Quote:
Originally Posted by Jaan Chayenne
süpersin saol
sağol çok güzel bir çalışma olmuş
çok sağol kardeş ellerine sağlık
Güzel ve yararlı bir rehber.
Tesekkurler bende bakicam... Birkac oyuncuyu yukleriz boyle oyun senlenir... Luke Moore'u yapicam... Bu arada Genie Scout'ta oyuncunun idleri yaziyor oradan baksak olur mu?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben Browse diyorum resim gorunmuyor masaustunde resmi oraya kaydettim... Sanirim ID ile bir sorunum var... Resmin adini oyuncunun id nosu yaptim... Hala gozukmuyor... Ne yapmaliyim?
bunları ben msnden birine anlatmıştım gibime geliyor :D
arkadaşlar inanmicaksınız ama ben photoshop'u tam 1 saatte indirdim...
bu arada güzel çalışma wishbone teşekkürler
arkadaşlar ben anlatılan herşeyi yaptım ama oyunda resimler siyah beyaz çıktı bunun nedeni nedir????yardım ederseniz çok sewinirim...
çok saol WishbonE..Adobe yi de en sonnda indirdim..henüz tam yapmaya baslayamadım..malum Yalovaspor face leri bulmak kolay deil :D..artık gider fotoyu kendim mi çekerim onu zaman gösterck :D:cool:
yaptığınız yüz paketlerinin 95*95 versiyonunu da yanına ekleseniz minnettar olurum çünkü eminim benim çok arkadaşımız skin kullanmıyordur..
140*180 boyutundakiler skin olmayınca kötü oluyor genelde adamların sadece vucütları görünüyor...
95*95 eklerseniz sevinirim...
ya sağol kardeş ama peki türk takımlarına mesela trabzonspor dan yattara ya yapabiliyormuyuz hadi yapıyoruz nasıl yaplıyor biliyorsan anlatırmısın
140*180 diye yaptığın şeyleri, 95*95 olarak değiştireceksin.. Gayet basit ;)Quote:
Originally Posted by Sir ilquer
İlk sayfada ne anlattım ben..? :v: Bir göz at istersen :j:Quote:
Originally Posted by murat_ekinci
Sen galiba resmi .jpg olarak kaydettin..? .png olarak kaydedecektin. ;)Quote:
Originally Posted by LeBron.23
onla alakası yok...Quote:
Originally Posted by WishbonE
Aynı şey benim iconlarda başıma gelmişti. jpg olarak kaydetmişim meğer.. ;)Quote:
Originally Posted by nekop
benim tüm calışmalarım jpg olarak kayıtlı ama hiçbiri siyah beyaz degil...
Tamam tamam benim de öyle.. Bi an karıştırdım :) :) Ama onun neden öyle olmuş anlamadım doğrusu :rolleyes:Quote:
Originally Posted by nekop
Sen galiba resmi .jpg olarak kaydettin..? .png olarak kaydedecektin. ;)[/QUOTE]
png kaydedince siyah beyaz çıkar, jpg olarak kaydet sen resimleri...
bu arada bende photoshop ya da o tarz prog. yok...
paint de çok kasar düzgün bişe yapmak için.. neyse bi şekil yapacaz artık
png kaydedince siyah beyaz çıkar, jpg olarak kaydet sen resimleri...Quote:
bu arada bende photoshop ya da o tarz prog. yok...
paint de çok kasar düzgün bişe yapmak için.. neyse bi şekil yapacaz artık[/QUOTE]
Eğer kaliteli bişey yapmak istiyorsan; PhotoShop 'u indir derim.. ;)
teşekkürler nekop,wishbone ve sir ilquer
yardımcı olduysak ne mutlu...Quote:
Originally Posted by LeBron.23
yaw eski cd lerin birinde photoshop buldum neyseki :rolleyes: :rolleyes:
kendi profilime de resmimi koydum klas oldu ya... :D :D
ben photoshop u indirdim
bir deneme yapalım dedim
raffele palladino adlı oyuncunu resmini programı kullanarak 95,95 jpg olarak kaydettim
sonra o config olayını hallettim
oyunun pictures bölümünde serie a ya geldim ama içinde sadece milan klasörü var Juventus'lu bir oyuncuya resim yapmak juventus klasörümü açacağım
Doğru yere attıktan sonra hiçbişey olmaz.. Sonuçta config var ;) Ama Juventus diye bir klasör aç. Sonuçta bütün oyuncuların resimlerini oraya atacaksın ve karışıklık olmaz en azından ;)Quote:
Originally Posted by Del Piero_10
birde resmin adı oyuncunun id numarasımı olsunQuote:
Originally Posted by WishbonE
diğer takımlarda futbolcu isimleri yazıyor
Farketmez ama sen oyuncu adını, id no olarak yap ;)Quote:
herşeyi yaptım iki oyuncunu jpeg resimleriyle config i juventus klasörüne kopyaladım
ama adamlara bakınca yine resimleri çıkmıyor
ne eksik oldu
skin değiştir oyunun görmesi için bi kaç kere yap bunu görmezse...Quote:
eğer yine de olmazsa bi yerde yalnış yapmışsın demektir...
skin değişince oldu sağolQuote:
sadece metalic right skininde çıkıyorQuote:
ne yapmalıyım?
Şu an beşiktaş oyuncularının yüzlerini yapıyorumda eski oyuncuların yüzleri oluyor ama yeni gelen oyuncuların örneğin delgado, runje, ricardinho falan yüzleri ne yapsam eklenmiyor. oyuncuların kodları ile ilgili birşey olmasın?
:( arkadaşlar ben yüz paketi yapmaya çalışıyorum ama olmuyo ayrıntılı olarak anlatabilirmisiniz şimdiden teşekkürler:o:
5 face yaptım denemek için
bir sorun var
bunlar sadece metalic right skinin de görünüyorlar.
Evet benimde aynı.Quote:
Arkadaşlar face leri yapıyorum ama sadece metalic righr skinde çıkıyorlar
yardım edebilecek varmı?
kardes bu yuz paketini aynen uyguladim ama birkac sorun var fm deki yuz paketlerine baktim onlar 95*95 ama sen 140*180 diosun ve ayrica fotolar jpj diil png formatinda ve senin dediin yontem ile yuz paketini tanitamadim oyuna bi yardimci olurmusun
140*180 olması ya da 95*95 olması bişeyi farkettirmez. Aynı şekilde jpg ve png olması da. Sorununu anlayamadım. Nasıl tanıtamadın ?Quote:
Originally Posted by nakro90
arkadasim ben aynen dedgin seyleri uyguladim ve o dediin programdada anlattiklarini yaptim ve bunlari dediin klasore kaydettim ama nedense bnm skindenmidir nedendir fm ye girdiimde resimler cikmio yardimci olursan cok sevinirim simdiden tskkrlr
ayarlara gir use skin cache özelligini kapat sonra skinini degiştir sorun çözülür...