Nobre de Etki-Tepki meselesi var :DQuote:
Originally Posted by Laz_Asker_61
Printable View
Nobre de Etki-Tepki meselesi var :DQuote:
Quote:
Pankart olayı artık iyice komediye dönmüştü bu konuda. Ben de yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim. Ayrıca gerekiyorsa o da kırmızı görmeliydi ama en azından sarı gördü. Emre hiçbir kart görmedi. Neyse sonuçta cezalar verildi. Nobre 2 maç ceza aldı ve bu konu hakkında benim son yazacağım senin dediğin gibi pankart konusunda olsun, toplanan disiplin kurulunda bu konuyla ilgili bir ceza çıkmadı, hatta toplantıda konuşulduğunu da sanmıyorum.....
yukarılarda andriy adlı arkadaş açıklamış bende yineliyorum:TFF Başkanı "tarafsız, dürüst, adaletli" sayın Haluk Ulusoysa böyle komik olaylarda normaldir şaşırmamak gerekir
Biz zaten şampiyon olursak ''Federasyon sağolsun!!'' olmazsak ise ''Zaten Beşiktaş 10 senede 1 kere şampiyon oluyor'' dimi?
Son 3 senede hakemlerden en çok canı yanan takım kim?Herkes elini bir vicdanına koysun öyle yorum yapsın.
Bekir'di sanırım Antep'li oyuncu o sarı kart gördü Nobre kırmızı,ama bu çifte standart sayılmaz zaten dimi?
sadece imzamı atarım.o zaman da aynı federasyon işbaşındaydı.Quote:
Originally Posted by FeYYaz1989
Telegolu izleyenler son zamanlarda HALUK beyin ne kadar TEMİZ olduğunu açıkça görmüştür..NEyse