bence Chelsea Frank Lampard adam amc ama st lerden cok golü var
Printable View
bence Chelsea Frank Lampard adam amc ama st lerden cok golü var
lebohang mokoena;)
mokoena-van der vaart-barnetta-dejan stankovic-alex
arkadaş az konunun nezaman açıldığına baksan diyorum.üstünden uzun zaman geçti alınmıştır yani oyuncu.hala niye öneriyorsunki
pekı sen neden herkese karısıyosunkı bı derdınmı varQuote:
Originally Posted by barcelos
ne alaka bu karışma değil uyarma aynı hatalar ben yaptımıda beni uyarmalısn.uyarılıyorumda.burda birbirimizi uyarcazki doğru işler yapalım
sence benim dediğim yanlış bişey mide atlıyorsun hemen
yooo bende kotu bısey demedım farkındaysan.konunun en basında berı bı huzursuzluk varda ıcınde onun ıcın soyledım..
düşüncemi yansıttım.bence konu başından beri yanlş
tamam haklı olabılırsın ama bu dusuncenı bı kere belırtmen yeterlı neden sureklı dıle getırıyosunkı.zaten eger yanlıs bı durum varsa sorumlular duzeltır
bence alex de souza yada a. madrid de oynuyo bide amc olarak urzaiz mi ne.
Quote:
Originally Posted by carsilican
bunları sadece sorumlulara bırakmamalıyız.kendimizde uyayarak halledebiliriz.baksan biz senle neyi konuşuyoruz hala cvp yazan oluyor.alla aşkına kitleyin konuyu
bırak mıllet yazsın zamanı gelınce kaldırırlar zaten konuyu:D:D
Fazla uzattınız. Ben öneride bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hatalı olsa yöneticilerin şimdiye kadar çoktan müdahale edeceğini düşünmeme rağmen yinede bütün turksportal camiasından özür diliyorum.
yaa son nokta karakaya özgür izmir sporda tam amc ortaya koyun bende 1.lige cıkasıa kadar gol kralı oldu hlebi aldım sonra zar zor sezon sonra özgür a****aya bin basar adam forvet gibi bisi :D