türkiye ligi ama tabi seçtiin takıma bağlı
50.mesajım oldu Nice 50Lere :cool:
Printable View
türkiye ligi ama tabi seçtiin takıma bağlı
50.mesajım oldu Nice 50Lere :cool:
iskoçya ligi celtic takımını alırsan kolay geçiyo
En zoru İngiltere Premier ligi,Kolay'ı ise seçtiğin takıma bağlı :D
en zor ing ile ispanya en kolay çin
tamamen katılıyorum ;;)Quote:
Originally Posted by hp-fm-gs
Bana göre liglerin kolay olup olmadığını anlamak içni en zayıf takımı şeçip yönetmek gerekir zaten iyi bir takım seçerseniz o lig size kolay gelir ben daha önce Türkiye 2. Liginde denemiştim devre arası 15. olan takımı 3. yaptım bu yüzden Türkiye Lig A ligi diyorum ben Avrupa liglerininde genelde kötü takımları şeçtiğim için bana ligler zor geliyor.
eğerki düşük seviye takım alırsanız her lig zor ama kaliteli bir takım için Premier Lig gerçekten zor
En Kolay Lig Major League Soccer(MLS).Takip ede ede artık ligin kimyasını çözdüm.Zaten Adu yu gençken oynayabilme şansınızda var(DC United)
MLS hiç oynamadım.Oynamayı düşünüyorum.
bence en kolay lig ispanya ligi hiç çekişmeli geçmiyo.barça,real madrid,atletico madrid,hepsiylerde şampiyon oldum.real ve barçayla 6-7 hafta önceden garantiydi.onun için şimdi gs ye basladım.
bence avustralya ligi
Arkadaşlar dediğim gibi seçtiğiniz takıma göre değişiyor.Mesela Türkiye'de 3 büyükleri seçinde derbi maçları hariç diğer maçlar pek çekişmeli geçmiyor.Ben Fenerbahçeyi seçtiğimde Kayserispor a zorlanıyorum anadolu kulüpleri arasında.
En kolay lig die bir sey yok sectıgın takıma baglı eger turkıye lıgı kolaysa alsınlar Denizlili Ankarasporu alın lig kolay görun aldıgın takıma baglıdır her zaman
Heh.Doğru işte.KaLe arkadaşın dediği gibi.