kardeşim yamaya kezmanı bide deivid de souzayı eklermisin?
kardeşim yamaya kezmanı bide deivid de souzayı eklermisin?
şifreyi söylermisin kardeş
son linkin yanlış arkadaş yeni oyun oluştura basıyorum bi hata verip oyundan çıkıyor hata şu:A serious error was encountered and the appilation will close
an error file has been generatered in:SAMB4Cİ/C:/ProgramFiles/SportsInteractive/fOOTBALL MANAGER 2006(/t) Bİ BAKSAN DİYORUM! LÜTFEN
arkadaşım ellerine sağlık
olumsuz yorum yapanlara katılmıyorum sonuçta bi emek vermiş ve bizle paylaşmak istemiş:mad:
yaa her kulübün transferlerini tam yapmızsın galatasarayı tam yapmamızsın mesela galatasarayda inamoto we mehmet topal yok
nasıl yapacaz
arkadaşım yükledim oyunu actım yeni oyuna başlar iken oyundan cıkıyor ve şu hatayı weriyor A serious error was encountered and the application will close. An error file has been generated in
Kusura bakmayın ama çok kötü olmuş...Şampiyonlar ligine 3 sezondur Sakarya ve Bursa katılıyo daha doğrusu katılamıyo...Bunu düzeltmeye giderseniz daha iyi olur bence...veya hiç ellemeyin yenisi yakında çıkar nasıl olsa herkes 2006-07 oynamaya başlar ...Sabırsızlıkla bekliyoruz...
Ya Son GÜncellemelerİn Sayfalari Acilmiyo Yardimci Olucak Bİrİ Yokmu
bu hangi dosyaya girmeli
eline sağlık kardeş
Arkadaşlar bu linkler i yeniliyebilirmisiniz açılmıyo ..... pls
kardeş link hata werio bende..
yenileyemezmisiniz yani
linki yenileyebilirmiyiz lütfenn...
Ya ilgilenen yok mu burda. yenilesenize şunu lutfen ya.
Resımlerle eskı kadro var
sağol paylaşı için
Linkler Ölmüş elinde Guncelleştirme olan arkdaslar upload ederlese cok yararlı olur tesekkurler simdiden
Link'i yenileyecek biri yok mu ?
ya arkadaşlar ben yükleyemedim not found yazıyo napiim lütfen yardım
Arkadaşlar Link 17-08-2006, 04:26 Tarihinde verilmiş ve aradan neredeyse 9 ay geçmiş Link´in Çalışmaması ve not found demesi normal birşey.
indirmeye çalıştığımda dosya bulunamadı diyo yardım edersen sevinirim
link kırık
link kırık düzeltin şunu plssss.
link çalışıyor da, para biriminde sorun var yamanın. BAHİA diye bi para birimi oluyor ve ne yaparsanız yapın euro veya dolara dönmüyor. kafayı yicem
eywallah saol
arkadaşlar dönem fm 2007 dönemi ve yakında fm 2008 çıkcak bu açıdan güncelliğini yitirmiş konularla ilgilenilmiyo.. bu yama bende vardı bulamıyorum bulabilsem link vercem de nerde bilmiyok yok ortalıklarda:S