-
Bence eklenmesin.. Zira en önemlisi borsa ve yatırım çok ayrı bir dünya. Çünkü çok detaylı ve karmaşık konular var orda.. Ona dalarsan menejerlikten koparsın. eğer borsa tarzı bir oyun diyorsan öyle oyun var. Onu oyna derim. Ben zaten bu işlerin içindeyim bütün gün borsa, dolarla uğraşıp kafayı yiyorum burda bir de eve gelip oyunda bunu düşünürsem ben tırlatırım. Rahatlamam lazım :)
Ayrıca dünyadaki örneklerde hiçbir menejer bu tür şeylerle ilgilenmez. Yani ilgilensede klübü için değil kendi yatırımları içindir. Klüp için bu işleri yapan ayrı bir ekip olmalı ya da başkan yapmalı.
-
borsa manager değilki oyunun ismi .... :)
-
ne gerek var bence saçma hiç güzel olmazdı bence diğer menejerlik oyunlarında olabilir ama
-
ya ben oyunun 2006 dan cok ayırt edici bi farkını göremedim beyler warmı böle elle tutulur bişey?
-
walla ben olcaaanı sanmam
-
Bence de güzel fikir ama.Olmazdı!
-
ya bunu baskan ayarlamalı cunku o dedıgını kac kısı yapabılır..ayrıca bunun oyuna uygulanması cook uzun ve sure gerektırır
-
güzel olmazdı bence. ama benım fıkrım bahıs oynamak olsa ıyı olurdu seklındedır
-
İyi olmazdı.Mesela ben bu tür işlerden zerre anlamam ve hiçbir şeye anlam veremem.Benim gibi bir çok arkadaşımız var.Sırf bu yüzden değil,oynun anlamı değişir olay kar-zarar oyununa dönerdi.Boşver kalsın böyle ;)
-
Valla sana Capitalizm diye bir oyun var özellikle 2. si oldukça güzel onu oynayabilirsin...borsa, ekonomi, ticaret hepsi var... :)