Wellington..
Amatör ligden Büyük takımların gözde oyunculuuna
Printable View
Wellington..
Amatör ligden Büyük takımların gözde oyunculuuna
ben yağmur eser i 4 trilyona alıp 15 trilyona satmıştım
http://img169.imageshack.us/my.php?image=rekorme1.jpg
yaratmak Allaha mahsustur ferhat çökmuş 2500
:bende cok kotu cıkıyo ferhat cok kotu:mad:Quote:
Originally Posted by y_layta
bende iyi çıktı top kapma 16 markaj18 çıktı pasıda iyi yani daha ne olsun
ben artık 2006 oynamaktan sıkıldığımdanmı yada 2007yi hala bi yerde bulamamdanmı bilmiyorum yeni oyun kurdum ilk defad çok lig açtım gerçi ingiltere ispanya türkiye açık bide alt ligler neyse gs ile başladım oyuna güncelleme var bide kuzenim editörden gs ye 29 mn daha borç vermiş toplam borç 60mn euro başkan 4,3mn euro bütçe verdi güncellemede iyi yapılmış olan toması(reading) 1,1 e inamotoyuda(lazio) 2 mn euro ya sattım 375 000e mokoena yı 2 mn +50maç sora 700k ya sivoku aldım ve hem şampiyon olamamak hemde gençleri yetiştirmek için ilk onbiri şu şekilde yapıyorum ilk 7 hafta bitti ligde ecc ye de ilk maçta 3-0 steau bükreşi yendim (tbi omaça yalılar çıktı) neyse ferhat arda aydın özgürcan sivok mehmet topal mehmet güven sabri bu oyuncular ilk onbir başlıyorlar kalede ali melih özçelik var defans ta song la tolga s. ama beni şok eden diğer oyunumdada güncelleme vardı ondada arda ve aydın(bu arda kadar değildi ama) yaşlarına göre iyilerdi ve arda iyi oynuyodu özgürcan ise bi sezon sakaryada kiralık bi sezon altay da kiralık oynayıp geldi anca öle profilinde 14-15 ler arttı ama bunu açtım özellikler aynı hemen hemen ama 7 haftada 9gol ile oynuyor şu an oyun başı fiyatı 750000euro du şu an 4 mn oldu bunda antrenman ve krner taktiktiğinin payı var tabiki yoksa öle kafayla yada topu sürüp sadece 2 gol attı yani özgürcanı yoktan adam ettim hemde ilk sezondan sezon sonu oyunu save game paylaşımına koyucam sadece gençleri oynattığım için gençler çok fazla gelişiyorlar ikinci sezon baya coşacaklar paylaşım alanına koyarım yakında
kENAN öZER 'i beşiktaş alt yapısından A takıma çıkarıp oynattım. 4 sezon sonra Bayern Münih'e 20 m.$ a sattım.Adam acaip gelişmişti.
bende gökhan ünal' ı 30 MN arsenal a sattım. ama gökhan ilerde çok gelişiyo muhteşem oluyor. deneyin bence gökhanı.
evet gökhan ünal çok çok büyük kulüplere satılabilio müthiş rakamlara ben ajax ı almıştım oraya vilakazi yi 500 milyara alıp 28 trilyona real madride sattım inanılmaz kar oldu zaten vilakazi gelir gelmez fiyatının 10 katına falan çıkıyo