olırsa ii olur cunku luciano nun gitmesine üzülmüstüm.
Printable View
olırsa ii olur cunku luciano nun gitmesine üzülmüstüm.
yalanın önde gideni..
ohh ne alaa memleket.. ;)
Bu ne yaw önüne gelen Türk oluyor memlekette ecnebi kalmayacak bu gidişle. :D:D
Yapma birader ya Kezman la Semih birmi ? Musampa yla Celalettin birmi?Quote:
Originally Posted by dnz498
yok be abi kedi değildir be :DQuote:
Originally Posted by DeDe
e ne o zaman tarık..
hemen de türk yapılmaz ya..
bak iyi düşün..kedidiiir o... :D
yaaa biz bu kısır döngüyle niye uğrasıyoz yok türk yapalım yok milli takımda oynatalım neden federasyon diretiyo bırak işte yabancı kısıtlamasını da kulupler istedikleri gibi yabancı mı alıyolar hep türk mü oynatıyolar kendileri karar versin bu sayede de milli takım bu tartışmaların uzağında kalsın... değilmiydi bizi almanya 06 dısında bırakan h. şükür tartışması.. bence türk futbolu bu saçma sapan tartışmalardan artık uzak durmayı basarmalı.
Luciano dönse bile ilk 11 oynayamaz zaten, dönüşü sadece kulübeyi zenginleştirmek için olur ;)Quote:
Originally Posted by mahoo
eger FB Deivid'i Turk yaparsa sadece federasyona inat yapar, sen yabancı sınırlamasını kaldırmazsan ben de boyle yaparım der gibi yani.
Tasvip ediyor muyum, ASLA.
Ama bu TFF ye biseyler yapmak lazım mı? KESİNLİKLE!
bu ne abi önüne geleni türk yapıyolar.
Fenerbahçelilerin eski sloganı ''bir gün herkes Fenerbahçeli olacak'' idi...
Yeni sloganı ''bir gün herkes Türk olcak'' herhalde...
Bu slogan sadece Fenerbahçeliler için değil,tüm Süper Lig takımları için geçerli olmaya başladı.:DQuote:
Originally Posted by rhan_17
Takımlar birlik olup federasyonun yabancı sınırlamasını kaldırması için böyle yapıyor düşüncem daha da kuvvetlenmeye başladı...
suyunu saldı iş.sonu hayır olsun.
ne bicim bi federasyonumz war , avrupa liglerinde kazanilan misal ita isp gibi vatandaslik sistemi getrceklerdi her yabanciya esit mesefade yada ing deki sistemi getrselerdi ne yabanci sinirlamasina millet laf atabilirdi nede milli takima tepeden inme yabanci adam girerdi , bu kadar salak bi karar alinip nobre yi aurelio yi vatandasliga geciren zihniyetin hic mi kafasi basmadi bunun sonu ne olur die
allah hepsini bildigi gibi yapsn
3-4 ay önce ben sınırlamanın kaldırılmasını engelledim diye televizyon karsında böbürlenenler şimdi kendi oyuncularını Türk yapmaya calısıyorlar. Fenerbahce nin oyuncularını Türk yapıp kontenjan acmaya calısmasının sonuna kadar arkasındayım. ama yapılan dogru deil. savundgum sey sınırlama alktıktan sonra böle bir karar alınması. sen gidip yabancı sınırlaması kaldırıyorsun, sonra da futbolcuların tr statüsünde oynamasına izin veriyorsun cok sacma bi karar. acil önlem alınması gerekli. asıl anlamadıgım birsey ülke reklamı amaclı bir futbolcu nun daha kanunda gecen 5 yılını doldurmadan tr yapılabilmesi. nobre nasıl reklamımızı yapacak. neyi ile yapacak. eski efsane bi futbolcu mu, brezilya milli takımına mı secilmiş, dünya da bi cok ünlü firmanın reklamın da mı kullanılmıs ne nene??? bu kadar uzun yazacagımı tahmin etmemiştim
valla ne dimmmm fener heveslenmesin federasyon yapmaz bence
önce galatsaray bir yapsın mondragon faaln
Fenerbahçe başvurduktan sonra kurallardaki açık nedeniyle federasyon mecburen kabul etmek zorunda :mad:Quote:
Originally Posted by anakonda52
bu aralar herkes turk oluyor :D
inindırıcı değil.ininmadık.
fener haklı madem 6 yabancıda ısrar ediyolar alın size 6 yabancı !
önüne gelen türk olamaz kardeşim.türklüğün ayrı bir gururu wardı..artık onunda içine ediolar..bu ne ya!!!olmazsa fenerbahçeye konsolosluk açalım
cok saptırıyosunuz konu yu beee. cok basit seyler sölüyosunuz farkında deilsiniz. bu konu daha da kızısır baska yönlere cekilir yakında. o yüzzden ben cvp atmıyım artık :)
yalan bence haber
doğruysa yuh diyorum .fenerbahçe takımı konsolosluğa benzedii.
baska emirleri
bence 5 yılını doldurmadan türk olunmamalı her ülkenin kuralı var bizde de 5 yıl bu süre dolmadan türk olunmamalı bu kadar basit ben nobre yi hala anlamış değilim o adam neyi nasıl tanıtacak
süpersin...daha gelirgelmez türk yapılmaz..Quote:
Originally Posted by mgokalparslan
Kirmizi pasaport verilmesinide oneriyorum ben.Tek basina kuru kur Turk yapilmaz oyle
güzel espri...diplomat olamaz dimi bu adam?:)Quote:
Originally Posted by Kralatti
valla su konuyu kaldırın yaw cok gıcık oldum bu habere fenerde kendini bakanlık sandı bu ne yaw adam daha türkiyeyi bilmiyor hemen türk
ne alemde çalışmalar..;)
ayıptır bee ayıp. iyice abarttılar bu işide.
şimdik bu türk olursa adını davut mu koyacak Davut de souza:D
bu abartı yav.böyle giderse takım yabancı kaynayacak. gencler oynasa daha iyi..(bence)
Bana fotomaç gibi geliyor.Bu yalanları ancak o yazar.Quote:
Originally Posted by Andriy