tümer altın yedek olur diyorsunuz da tümer yedek olmayı kaldıracak bir oyuncu değil.sorun çıkarmaya başlayacaktır.
Printable View
tümer altın yedek olur diyorsunuz da tümer yedek olmayı kaldıracak bir oyuncu değil.sorun çıkarmaya başlayacaktır.
tümer in sene basındaki acıklamalarını hatırlatırım. yedek kalmak gibi problem yasamaz .sadece her yedek kalmıs futbolcu gibi mac eksikliğinden kaynaklanan performans düşüklüğü yasar. zaten besiktas ta da yedek deil miydi .son 1.5 yıldır. tümer böle bi sorun yasatmaz eger medya bu olayında üstüne böle cok gelmezse
bjk de yedekti veya değildi ne oldu 2. adam olduğu gibi sorunlar çıktı kaldı ki fanatik bir bjk li olmasına rağmen ayrıldı bu yüzden sorun yaşayacağı kesin.Quote:
Originally Posted by M@kiN
nerden biliyosun fanatik bjk lı olduğunu hiç bireşy olmaz tümer yedek kaldıramaz saçma saçma yorumlar yazmayınQuote:
Originally Posted by scolari12111
tümer belki fanatik bi bjk li ama adam oradan baskıya dayanamadıgı ve para konusunda anlasamadıgı için ayrıldı. bu gercekten o futbolcu kaliteli ise futbolunu etkilemez. etkiliycekse zaten o cok istikrarsız bi futbolcudur. ii bir futbolcudur denmez. sergen e bakalım adam koyu atcı ve bjk li ama adaam hiç cekinmeden her takımda çatır çatır oynadı.bana mısın demedi. profesyonel yani. tümer i belki cok abartırsanız anelka nın gitmesine neden olundugu gibi sacma haberler yaparsanız kötü oynayabilir. yoksa benim tümer den hiçbi süphem yok elinden geleni yapar fb için. ve artı bjk yüzünden olusan bi hırs var. bunu gözardı etmemek gerek
dediler arkasından onun vadesi dolmus,satıcı,para göz ama o bunu syleyen bjk taraftarını yanıltacaktır ve şimdiye kadar cıktıgı maclarda etrafımdaki bu tür sacma yorumlar yapan tüm bjk liler ezildi....
belki yeri değil ama tümer bahsi geçtiğinden burada sorayım dedim..
ne oldu bu tümerin askerlik muhabbeti bi bilgisi olan var mı acaba..:roll:
Lübnan'a gönderseler ya..
süper fikirQuote:
Originally Posted by meddah
bencede :D:D:D
bana saçma yorum yapma diyen arkadaşlar bence de şu ana kadar gösterdi kendini tümer!! atıp tutan sizsiniz futbolu sadece günlük yorumluyorsunuz.geçmişi irdelemiyorsunuz.sonuçta bunlar da insan evet sergen her yerde oynadı tümer de oynayabilir ama yedek kalması o nun için büyük sorun teşkil edecektir ayrıca yaşı geçmiş filan demedim ben aksine şu an türkiye nin bölgesinde en iyi oyuncularından tabi formda olduğu zaman.
Quote:
Originally Posted by NOT_ALONE
birader hele sen hiç takip etmemişsin futbolu tümer in geçmişini öyle ki bana nereden biliyorsun diyorsun.
:D baska diicek bişi yok kusura bakma
biraz tümer biraz tuncay oynar zaten tümer bu takımda kalıcı değil
Quote:
Originally Posted by scolari12111
tümeri sen mi büyüttün veya kendin röpartaj mı yaptın beşeğinimi salladın
Quote:
Originally Posted by NOT_ALONE
sen ne yaptıysan aynısın yaptım.ama sanıyorum ki spor basınını senden çok takip etmişim!
bence tuncay oynar..tümer gidici.en çok 2sezon oynar
Bence ikiside oynayacak!Kim kesilecek gibi bi soru gelmesin bilmiyorum:D
tümer tek devrelik oyuncu 2. yarılarda faydalı olabilir
tuncay bu takıma şart zaten savaşan oyuncu başka yok
Quote:
Originally Posted by soykaaa
katılıyorum ama benim sorum nie tuncay la tümer i karsılastırıyoruz
alex mi tümer mi daha ii bi soru olur. tuncay mac boyunca oynıyacak kapasiteye sahip bi futbolcu. oyundan cıkmak gecen sene tuncay ın moralini cok bozmustu hemde yerine semih giriyodu. tümer yada alex ten biri ilk 55 dk . sonra oyuncu degişikiliği gerekir. iikisi de macın kaderini degiştirilebilecek bi futbolcu ama ikiside kosmuyor. alex yorulmamak için macı tamamlaya bilmek için geri hiç dönmüyor. zico böle söledi roportaj da. ikisi degişerek oynasınlar hem de daha cok mücadele etsinler.ellerinden geleni yapsınlar
Zico takımı yaparken bile Alex'e danısıyor onu yedek bırakabilirmi ;) Geriyede tek secenek kalıyor sol kanat için ya Tümer ya TuncayQuote:
Originally Posted by M@kiN
keske böle olmasa. gönderseler alex i. alsalar saglam bi futbolcu. sadece top oynayan ve kosan bi futbolcu . ahhh ahhhh