:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Printable View
koçum yeter artık.bıktım senin saçma sapan sataşan mesajlarından.özelden de mesaj attık laf anlamıyorsun. kızdırma beni...Quote:
Originally Posted by turgut
Turgut, burası asparagas futbol haberleri, insanlar eğlenmek için buraya yazı yazıyorlar.. Bu mesajlara lütfen ciddi bir şekilde cevap verme...Quote:
Originally Posted by turgut
abı cıddı yazmadımkı kardes kulup oldukları ıcın dedım
olsun turgut, sen buradaki asparagas haberlere gerçek hayatla bağlantılı cevap verme, haa illa cevap vermek mi istiyorsun, sende kontra bir asparagas haber üret (tabi saugı sınırlarında) yaz buraya, eğlenelim biraz demi :)
*RONALDİNHO'NUN DİŞLERİNE BİR DİZİ OPERASYON UYGULANACAK...
FIFA tarafından Dünya'nın en iyi futbolcusu seçilen ve Barcelona'nın başarısında ki en önemli etkenlerden olan Brezilya'lı Futbolcu Ronaldinho, takımının sezon açılışına katılamayacak.
Geride bıraktığımız 2004/2005 sezonunda ön dişleri nedeni ile 2 futbolcuyu hava mücadelesinde sakatlayan, 2 de sol dişi ile bir nevi yalnışlıkla dahi de olsa gol atan Sambacı, İspanyol Fedarasyonunun uyarısı üzerine ameliyat masasına yatacak.
Gece uyurken de yere değdiği belirtilen dişlerin, 2 santimetre geriye alınacağını söyleyen Madrid Devlet Hastanesi Baş Hekimi Huluo Emilio Sanchez Gonzales, Ronaldinho'nun istek ve tercihine göre geriye alınan dişlerden birisini Altın'da yapabileceklerini söyledi.
JUAN BRUNOS / THA - Barcelona
Ayrıca bu 'Bir Dizi Operasyonun' filminin çekilmesi de planlanıyormuş :PpPp
Öfffffffff...Quote:
Originally Posted by ABOOO
Abi bünyem kaldırmadı ya bunu !!!
Juninho Yenilik Arıyor
sürekli takım değiştiren ve artık sıkıldığını açıklayan juninho mars'ın marsiya takımına transfer olmak istediğini açıkladı.daha önce mars'ta futbol oynamak istediğini ve bundan sonra başka biryerde oynamayacağını söyledi.Marsiya kulübünün tek korkusu juninho nun bitmek tükenmek bilmeyen sakatlık problemi.daha önce oynadığı klüplerde maçlarda sahada olmak yerine tribünde daha çok olan juninho mars ekibi yetkililerini de korkutuyor.Hatta sözleşmeye imza atarken sakatlanmayacaksın diye madde koydurmuşlar(THA)
YOKSA GERÇEK VİERİ TURKSPORTAL'DA MI ?
THA bugün bomba habere daha imza attı. FM oyununun resmi sitesi olan turksportal.net'de yıllardır Vieri nickiyle adminlik yapan Mustafa Budak'ın bir menajer oyununa geldiği ortaya çıktı.
Birkaç gün önce İnter'in C.Vieri'yi serbest bırakması ile birlikte İtalyan yıldıza saldıran 4 büyükler az daha sahte FIFA Lisansı olan menajerlerin oyununa gelecekti.
Gerçek Vieri Türkiye'de diyerek Fenerbahçe'yle Mustafa Budak adına görüşen Menajerlerin çirkin oyunu, başkan Aziz Yıldırımın; 'İmza atılana kadar suratını göstermeyiz.' şartından şüphelenmesi üzerine ortaya çıktı.
Konuyla alakalı görüşlerimizi aldığımız Mustafa Budak, konuyla hiçbir alakasının olmadığını ve kendi nickinde ki Vieri'nin Krilce'de Dolmakalem anlamına geldiğini söylerken, forum içerisinde ki köstebeğin de kim olduğunu son surat araştırmaya başladı.
Forum'da birkaç güne kadar futbolcu isimlerinin nicklere konmasının yasaklanması bekleniyor.
THA - İTALYA / TÜRKİYE ARASI BİRYERLER...
hehehehehe
bu süperdi walla bravo.. (ı) (ı) (ı) (ı)
Çok güzel yaaa (b)Quote:
Originally Posted by capriceman
:mrgreen: (d) :mrgreen:
F@RAMIR seninkide süpermiş be :)
ahahaha alemsiniz abicim ya harbiden çok güldüm bu haberlere (d)
BEŞİKTAŞ RONALDOYU ALDI
Beşiktaş defans oyuncusu ronaldoyu ve santrafor carewi sattıktan sonra dilencilikten kazandığı paralarla ronaldoyu aldı.Ronaldo yaptığı açıklamada real madridte sıkıldığını artık beşiktaşta forma giyeceğini söyledi.ayrıca seneye de yanında raul ve beckham bonus cardın bir hediyesi olarak getireceğini belirten ünlü futbolcu:"bonus cardla müthiş goller neararsan müthiş goller"dedi.
başkan yıldırım demirören ronaldoya orta yapmaları için sol kanada roberto carlos,sağ kanada da cristiano ronaldoyu aldıklarını bu futbolcuların haftaya imza atacaklarını belirtti.
ŞOK ŞOK ŞOK
küçük düşürücü,alay edici mesaj yazmak yasak!!!!
2. Şok: Galatasaray'ın 2003-04 sezonunun başlangıcından önce gizlice Sakarya'ya gelip Hendek'teki Başpınar Mahallesi Futbol Takımı'yla bir hazırlık maçı oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı ortaya çıktı.Hatta bu maçın anısına futbolcuların bir de fotoğraf çektirdikleri söylendi. Fakat neden Hendek Başpınar Mahallesi Futbol Takımıyla maç yaptıkları ise merak konusu. Ortaya atılan bir görüş ise şöyle: Özhan Canaydın kulübün yüksek mali borçları nedeniyle federasyon tarafından 3. lige kadar küme düşürülme ihtimalini göz önüne alarak 3. ligdeki rakiplerini tanımak amacıyla bir 3. lig takımıyla hazırlık maçı yapmak istemiş. Fakat hiçbir takım GS ile maç yapmaya yanaşmamış. Bunun üzerine bir yönetim kurulu üyesi tarafından "HendekSpor ile maç yapalım zaten 3. lig'e çıkmak üzereler." diye görüş belirtilmiş. Bu iş Ö. Canaydının aklına yatmış ve HendekSpor'a hazırlık maçı teklifi yapmışlar. Ancak HendekSpor futbolcularının tatilde olduğunu ve maça gelemeyeceklerini öğrenen Galatatasay'a hemen Hendek'teki Başpınar Mahallesi Futbol Takımı tarafından bir hazırlık maçı teklifi götürülmüş ve Ö. Canaydın da bu teklifi kabul etmiş.Ve sonuç olarak böyle bir maç olmuş.İşte GS-B.M.F.T (Başpınar Mahallesi Futbol Takımı) takımları arasında yapılan hazırlık maçının sonunda çekilen fotoğraf:
http://img105.imageshack.us/img105/7...takimi22rd.jpg
Walla süpersin F@RAMIR, bu resimleri de sen yapıyorsan, cidden tebrik ederim. bu arada yukarıdaki resimde Song niye yok...
F@RAMIR,
ne yapmaya çalışıyorsun?forum kurallarını oku lütfen.
bunu neden yazdığını anlayamadım konuyu biraz açarmısın apaydin2148
Alttaki ise Genghis_Khan'ın sorusunun cevabı
Quote:
2003-04 sezonunun başlangıcından önce
açıyım:
Özhan Canaydın'a resmen dilenci demişsin ve bu hakarete girer.bu fotoğrafla mahkemeye başvurursa kesin kazanır
Quote:
Kişilik, Toplum veya Kuruluş Haklarına Saldırı=Herhangi bir kişi, toplum veya kuruşa hakaret (küfür) edici, alaya alıcı (küçük görmek) veya aslı olmayan (belgelerle kanıtlanamayacak) ithamlarda bulunan mesajlar yazmak kesinlikle yasaktır.
iki kuralada uymuyor yazdığın mesaj.Quote:
Takım Fanatizmi= Spor veya diğer forumlarımızda tuttuğunuz takımı fanatizm derecesinde savunmak, karşı görüşe saldırgan cevaplar vererek kişileri tahrik etmek, rakip takım hakkında aşağılayıcı sözler kullanmak, alenen küfür etmek, karşılıklı münakaşalarda bulunmak veya tartışılan konuda diğer üyeyi rencide edici davranışlarda bulunmak kesinlikle yasaktır
bilmem anlatabildim mi?
bu yüzden 2.mesajını silmek durumundayım
Abi bu FORAMİR'İN yapdıkları buram buram fanatizm kokuyor ha.
iyi anladık foramirde asparagas haber yap.cok güzel sekiller semaller cıkarmıssın bu yaratıcılıgı biraz asparagas seylerde kullan.böle fanatizmi körükleyen sekilde degil bilmem anlatabildim mi?
yahu ne fanatizmi abarttınız iyicene adı üstünde Asparagas haber.Gerçek değil yani.Benim yaptıklarım da böle.Söylediklerinize katılmıyorum ama hadi öle olsun.
Bence de biraz sert çıkışıyosun dostum. Asparagas haber bunlar, aşağılayıcı değil. Sonuçta bizlerde yazıyoruz, niçin bize tepki gelmiyor?Quote:
Originally Posted by F@RAMIR
Olayı kişiselleştirmeden yazmak lazım bence.
Galayasaray'la ilgili olanlar tamam ama Dilenci yakıştırması yapmak hoş değildi bence.zaten sadece o fotoğrafa söyledim.bundan sonra ikimizde dikkatli olalım sonuçta hepimiz insanız ve hata yapabiliriz
FLAŞ FLAŞ FLAŞŞ
Yıllardır akıllarda büyük soru işaretleri yaratan Fenerbahçe'nin Avrupa'da 0 puan alarak Şampiyonlar Ligi macerasını bitirmesi olayının nedeni nihayet bir cevaba kavuştu. Türk Polisinin
gizli bir şekilde yürüttüğü yoğun uğraşlar sonucunda olay çözümlendi.Suçlu bulunan bir "bardak" gözaltına alındı. Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen'in StarTV'deki "Kırmızı Koltuk" programın da dile getirdiği sözlerden yola çıkan Polis suçlu Bardak'ı tutukladı.Ali Şen'in "Kırmızı Koltuk" programında ettiği sözler ise aşağıdaki linkteki video dosyasında.
http://s10.yousendit.com/d.aspx?id=3...J0FCSSYZRDOYH2
Flaş Flaş Flaş ...
Fatih Terim'in birbirinden ilginç mimiklerinin nedeni ne?
THA muhabirlerinden M.ULU'nun gerçekleştirdiği röportajda Fatih Terim'in yapmış olduğu ilginç surat ifadelerinin nedeni ortaya çıktı.
Röportajın sonuna doğru ortaya çıkan mimikleri muhabir arkadaşımızdan dinleyelim.
Valla röportajın sonuna doğru yaklaşıyorduk. Son soru olarak Hakan Şükür'ü milli takıma alıp almayacağını sorduğum sırada '''Yaa şu karıcalar var ya çok acayip böcekler biliyor musun? Hiç unutmam 7-8 sene önceydi. Bir gece tuvalete kaltığımda 'dur kalkmışken bir de su içeyim' dedim kendi kendime. Mutfağa gittiğimde bir de ne göreyim! Her yer karınca olmuş. Meğerse bizim hanım şeker kavanozunun ağzını açık bırakmış. Neyse. Şurayı temizleyeyim dedim. El süpürgesiyle bütün karıncaları farşa topladım sonra da hepsini çöpe attım. Haliyle süpürürken ellerime karıncalar gelmişti. Ellerimi bi güzel yıkadım. Yatağa geldiğimde ellerim kaşınıyordu. Biraz ovuşturdum geçer gibi oldu bende önemli değil heralde dedim ve yattım. Sabah kalktığımda gözlerimi ovaladığım zaman gözlerimde de bir kaşıntı oluştu. İyice suyla yıkadım, biraz geçti kaşıntı. Ama hala az da olsa kaşıntı vardı. Ben de doktora gittim. Doktor bende karınca alerjisi olduğunu bununda psikolojik nedenlerden dolayı ortaya çıktığını söyledi. O gün bugündür aklıma ne zaman o olay gelse böyle istem dışı hareketler yapıyorum şu anda olduğu gibi. Hee bu arada soru neydi?''' dedi. Şaşırdım. Yıllardır merak edilen konu benim röportajımda açığa kavuştu. Çok mutluyum...
Abi 100 kere bardak dedi adam... :mrgreen:Quote:
Originally Posted by F@RAMIR
Sasa Iliç ''KANDIRILDIM''
Galatasaray'ın yeni transferi Sasa İliç yaptığı basın toplantısında nasıl kandırıldığını anlattı.
İliç : Beni GS yönetimi kandırdı. Hayalimin takımı KAYSERİ ERCİYES SPOR'da top koşturacaktım. Hava alanında beni ergun gürsoy karşıladı ''Kayseri Spor'' dedim '' Hee he doğru'' dedi ve sarı kırmızı bir atkı taktı boynuma. Türkiye'ye gelmeden önce Zidane ve Raul'dan Kayseri hakkında bilgi almıştım ve renklerinin sarı kırmızı olduğunu öğrenmiştim. Bende inandım. Sonra apar topar imza attırdılar. Tam Kayseri'ye Şampiyonluk yaşatmaya geldim diyeceğim sırada Ergun Gürsoy ağzımı kapattı ve basın mesuplarını dışarı çıkarttı. Ne oldu neden ağzımı kapattınız dedim bana Kayserinin isminin değiştiğini ve Galatasaray olduğunu söyledi ben de yine inanmıştım. Dün sabah ise gazetelerde KAYSERİ ERCİYES SPOR'un Robinho'yla ilgilendiği haberini okuyunca hemen Ergun Abi'yi aradım. Bana o sa*** gazete hala Kayseri diye mi yazıyo ismimizi dedi. Ama kandırıldığımı anlamıştım. Hakkımı Fifa'da arayacağım.