hani yeteneksizler i defansa koyarlar ya ben edfansa koyulmadan hemen geçerim:D:D am şu kesi top geçse de adam geçmez:D:D erken atıldığğım çok maç oldu:D:D
Printable View
hani yeteneksizler i defansa koyarlar ya ben edfansa koyulmadan hemen geçerim:D:D am şu kesi top geçse de adam geçmez:D:D erken atıldığğım çok maç oldu:D:D
kaleciyim, reflekslerim iyidir ve iyi yer tutarım..
çok çıkışırım, sert dalarım
bende kaleci arıyodum adın ne :D
muratcan.....
bakim anaaa çıktı :D:D
kaleciyim yaşım 14 olasına ragmen boyum 172 banko oynuyom :D
76 kiloluk bir hiyar gibi oynarım :D:D:D:D:D
ohhooooo tamam beya bis dünyayı sallarız bide bizi keşfetseler :D:D:D:D
deli oynarım
sahanın her yerinde...
mükemmel sağ açığım teknik ve hızlıyım bu iki özellik bir arada zor bulunur
1)Solağım ,
2)Teknik var ,
3)Hırlı Değilimdir oyunu yavaşlatır teknikle hareket ederim..
4)Penaltı atamam , frikik atarım ;)
Ben ortasaha sol/forvet sol tarafta oynarım fakat sağ ayağımı kullanırım. Solda oynayıp, sağ ayak bana daha cazip geliyor. Baya hızlıyımdır fakat topla birlikte hiç hızlı koşamam. Dayanıklı değilimdir, bi omuzda düşerim. :D İşte böyle... :)
dr ve ya mr oynarım bjk de oynamışlığım vardır:) şuan da amatör de oynuyorum
ben genelde ortasahanın ortasında ve solunda oyun kurarım pas yeteneğim iyidir :D top sürme ve tekniğimde vardır ayrıca çok hızlı koşar ve adam eksiltirim kaleyi gördüğüm zaman etkili vururum yani tek eksiğim boyumun kısa olması :D :D
Benim de kısa.. Senin boy kaç? :DQuote:
Originally Posted by tosunpasa
orta saha oyun kurucu oynuyorum okul takımında yani 10 numara diye tabir edilen yerde:D
1-)artistik çalımlar atmayı severim ve beceririmde
2-)çok iyi pas atarım ara paslarım tehlikelidir:)
3-)uzaktan şutlarım iyidir
4-)frikik ve penaltıları pek kaçırmam özellikle frikikler çok etkili
5-)sağ açıktada C.Ronaldo'ya benzzetiyolar arkadaşlar oradada etkiliyimdir..
yani delgado nun küçük versiyonu gibi bişey diebiliriz:D yaş-14
bu konuyu ankete taşıyalım bea
iyi olur vallahaQuote:
Originally Posted by fmsmyrna
maşallah site ronaldinho doluymuşta haberimiz yokmuş herkezde teknik var frikik var daha ne olsun :D
bende sağ sol kanat farketmez oynarım adam eksiltip ara pası ve uzun pas atarm ve bunların %90 ı adamın ayagnda olur ve sert futbolu severm
defansta iyi(Dim) 1.5 yyıldır malum sınav nedeniyle oynamıyorum. G. Birliğine fiziğim yetersiz bulunduğu için seçilmemiştim. Teknikte sorun yok yani:)
201 cm boya sahip olmam benim için çok iyi avantaj. takımda da güzel kanat oyuncuları var. yani bayaa gol atıyorum. şutlarım çok sert ve adresedir. bencil bi santrafor değilim ama hava topları dışında kendim yaratırım pozisyonu. fiziğim boy ve kilom sebebiyle zaten kendiliğinden iyi, tekniğimde günden güne gelişiyo. keşke zamanında babam oğlum futbolcu değil astsubay olcak die tutturmasaydı. şimdi ne güzel samsunsporda ve ya daha büyük bi kulüpte oynuyor olurdum. aman yaws mazi mazidir unuttum gitti. anlayacagınız iyi bir santraforum dostlar.
Bende İyİ Oynarim.genellİkle Orta Sahanin SaĞinda Olurum
Hizli KoŞarim
Kalecİyle KarŞekarŞiya Kaldimmi HİÇ Affetmem Abanir GolÜ Atarim :D:D
sol bek oynuyodum sağ kanatta daha iyi olduğumu düşünüyorum özellikle paslarım vede bacak arası çalımlarım göze hoş gelen futbolla bir bütündür:D
ne konuştum bea!
orta saha forvet oynarım
kosarak degil teknikle oynarım(zaten biraz kiloluyum)
top bendeyken 2-3 kisiyi oyundan düsürüm
sakinimdir
kaleciyle karsı karsıyayken genelde gol atarım
defansif yonden cok kotuyum
cok iyi bacak arası atarım
cok hızlı adamları fiziğimle durdururum
Abartmadan Söylüyorum.
Sol hariç defans orta saha oynarım
adam eksiltme 10 üzerindense kendime 6 puan veririm
Boş alan buldugumda sık sık ileri çıkarım
Pres yapma özelligim vardır:D
ilgilenenlere duyrulur fiyatım ucuz :D
evet burdaki mesajalra baktım bence cogu yalan sçylemiş herkez kendini övmüş
ewet biraz gerçekleri yazın yaa:D
bende orta saha forvet arası oynarım ama çok uzun aralıklarla oynadığım için pek iyi oynayamıyorum artık
orta saha sol veya sağ farketmez hep yedektim son maçta attığım kafa golü ile yerime asa yazdırarak bana hava atan çocuğu yedek bıraktım :D
İki ayağımıda kullanırım
Sağ sol açık santrafor forvet oynarım
Gol atmayı severim
Sert vururum
Forvet oynadığım için isabetsiz pas atma olanağı olabiliyor
Samandıra Fenerbahçe'ye gelin birlikte oynayalım!!
ben de sağ kanat orta alanda adam eksiltirim yattara gibi
iki ayagımı da kullanırım ofansif tarzda oynamayı ve kontraatagı severim
valla kalede mükemmelim
defansta da iyileştim iyice..uzaktan şutlarım, top kontrol ve kapmalarım çok iyi.. kalecililik haricindekiler yeni gelişti.. ya kalede ya da defansif ortasaha oynuyorum