yazıkQuote:
deadlausfb1907 tarafından gönderildi
görüşürüz...bordo gol gol gol
demekki denilenlere dikkat etmek lazımQuote:
ya kardeşim iyiki şakasına bişey dedik...1 gündür bişey demiyorum ama yeter...her yerde aynı tantana...
Printable View
yazıkQuote:
deadlausfb1907 tarafından gönderildi
görüşürüz...bordo gol gol gol
demekki denilenlere dikkat etmek lazımQuote:
ya kardeşim iyiki şakasına bişey dedik...1 gündür bişey demiyorum ama yeter...her yerde aynı tantana...
tamam kabul ediyorum biraz abartı olmuş...ama yinede bu kadar reklam edilmesi gerekmez...en az 20 yerde alıntı yaptı anakonda.. arkadaşQuote:
Originally Posted by dnz498
tamam sende uzatma es geçQuote:
Originally Posted by deadlausfb1907
yalnız yazarken herkesin insan olduğunu untmayın ve de bu insanların fanatik olabileceğini
evet lütfen yazılan yazılara dikkat ben daha uzatmıyom herkez kendi takımıyla ilgilensin
Benim tek duam Tromso gibi inşallah olmaz.
olmaz her halde
inşallah fenerbahçemiz bu maçı alıcak bi terslik çıkmadan...türk takımlarına avrupada hep destek tam destek ;;)
fb mutlak favori ama fb ye de güven olmuyor kiev maçını da gördükten sonra.umarım aynısı olmaz ve fb rahat bir şekilde turu geçer.
kezmandan goller bekliyorum...deivid ve tuncayda golleriyle yıldızlaşıcaklar bence...
Ülke puanı için Fenerbahçe'nin kazanmasını istiyorum.
bence fener kesin kazanır.........cünkü ülke puanı içinde kazanmak zorunda
fenerbahceyi hiç sevmem ama nede olsa ülkemiz yarar görecek.......bu yüzden feneri destekliyorum.....lütfen sizde galatasaraya adil yorum yapın.......
biz nasıl şuan Randers'i gördüğüm gözle görüyorsak AZ Aklmar Kayseri'yi öyle görüyor eğer Kayseri bu turu geçerse Randers'ta geçebilir.
Haydi bakalım sıra Fenerbahçemde
en iyi şekilde oynayıp kazanacağımızı hemde farklı kazanacağımızı düşünüyorum
Randers kapanacak, Fener ilk yarım saat içinde gol bulup farka gitmeli
fener rahat kazanacak..
evet aynen katılıom çok katı defans yaparlar bence...
Formamı giydim her zamanki gibi maçı bekliyorum maç izlemek isteyen Kanal D'yi açsın.
Fenerbahçe'ye başarılar ;)
fenerde o katı defansı aşacak kaliteli oyuncular war...oyuncularınız war daha doğrusu:)
maç başladı kanal de hala reklam veriyo
oha beeee 5dakka geçmiş
6 dakika geçmiş. Birde büyük tehlike atlatmış Fener. Direkten dönmüş Randers'in topu.
fener eler geçer:)
arkadaşlar benmi hayal görüyorum yoksa formamızın kollarında 3 bant mı var :(
heee var bant gibi bir şey ama bence formadan kaynaklanıo...
Hayır yanlış görmüyosun. Öylede. Bunun nesine üzüldün Tarık abi? Ben anlamadım.Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
eweet.war.adidas awrupada piyasasını göstermek mi istio acaba
bu bizim 100. yıl formamız değil yahu düz altın rengi bir forma bu içindeki desenler yok
adidas olupta üç band olmayan tek forma bizdeydi de ondan :)Quote:
Originally Posted by lake
rüştünün forma ne ole yaaaa :S
yedik golu bu ne yaaa:(
inanamıyorum :(!!!!!!1
noldu yaw..gol oldu..olmaması lazım bunun
Randers gol attı. Defansın hatası büyük. Umarım toparlanır Fenerbahçe.
yedik golu :(:( ne biçin gol o :(
bu ne biçim bir gol yaaa bu nasıl bir hata biz halı sahada bile böle kötü gol yemiyoruz be yuhh artıkkk
anaaaaaaaaaa fener gol yedi ama
fanatik galatasaraylı olmama rahmen bu macı bence 3-1 alır
rüştüyü çıkarsınlar artık kaleden adam kalede ölecek nerdeyse yaşlanmış refslek yapamıyor uçamıyor ne yapmaya çalışıyor bu yönetim ve zico :mad: !!!!
haydaaaa 1-0 oldu :S
Bugün hepimiz önce Türk'üz.;;)Quote:
Originally Posted by anakonda52
kimse tutmuodu o adamı :@